overskrift sommer 2022

 Med på turen er følgende personer :

 

Glenn

 

Glenn

Glenn

 

Ferien i sommeren 2022 er fastsat til at være i Jomtien / Pattayta .... de første 14 dage er sammen med personerne som ses herover ..... efter de 14 dage tager Lene og jeg 16 dage mere. Vores plan kan følges herunder.           

 

Den 04.  marts 2022 :  Der er reserveret 2 poolvilla`er på hotellet. Der er reserveret en almindelig poolvilla med plads til 3 voksne og der er reserveret en stor poolvilla ( 120 Kvm ) med plads til 4 voksne og 3 børn - man er barn når man er under 18 år.....

(Pool-villa`en til 3 personer tager Tanja - Malthe og Valdemar  og vi andre fordeler os i den anden pool-villa. Denne villa er opdelt i to med to soveværelser ) ...... Det hele er reseveret og du kan se lidt om villa`erne herunder i det lille filmklip ....

 

Vi rejser fra Danmark den 16. juli 2022 og ankommer til hotellet den 17. juli 2022 ..... og hjemrejse fra Thailand igen den 30. juli 2022 .

Christina kommer 1 uge senere og følger os den sidste uge af turen .

Lene og Poul fortsætter ferien yderligere 14 dage på et andet hotel - men det er en helt anden historie !! 

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Du kan vælge stort billede i højre hjørne af filmen

 

Den 23. marts har vi booket alle flybilletterne. Det var lidt af et puslespil at få dette på plads - da vi rejser på forskellige tidspunkter og skjal hjem på forskelliuge tidspunkter.

 

Tanja - Malthe - Valdemar - Glenn - Magnus - Rasmus og Freja rejser på følgende måde :  

 

Glenn

 

Udrejse:

1. : Afgang fra København med Austrian Airlines lørdag den 16. juli klokken 20:00. De mellemlander i Wien klokken 21:40. Klokken 23:20 flyves der videre fra Wien til Bangkok - hvor de lander den 17. juli klokken 14:20 (Lookal tid).

Alle ovennævnte personer flyver tilbage til Danmark igen 30 juli på følgende måde :  

Hjemrejse:

2.: Afgang fra Bangkok med Austrian Airlines lørdag den 30. juli klokken 18:45 . De mellemlander i Wien klokken 18:45 . Klokken 21:00 flyves der videre fra Wien til København -  hvor de lander 30. juli klokken 22:40 (Lookal tid). 

___________________________

 

Lene og Poul rejser på følgende måde :  

 

Glenn

 

Udrejse:

1. : Afgang fra København med Austrian Airlines lørdag den 16. juli klokken 20:00 . De mellemlander i Wien klokken 21:40. Klokken 23:20 flyves der videre fra Wien til Bangkok - hvor de lander den 17. juli klokken 14:20 (Lookal tid).

Lene og Poul flyver tilbage til Danmark igen 15. august på følgende måde :  

Hjemrejse:

2.: Afgang fra Bangkok med Austrian Airlines mandag den 15. august klokken 23:45 . De mellemlander i Wien klokken 05:35 . Klokken 07:25 flyves der videre fra Wien til København -  hvor de lander den 16. august klokken 09:05 (Lookal tid).  

Glenn

 

Når vi lander i Bangkok skal vi køre videre med " vores Taxa-mand " i Bangkok og der vil stå en person og vente på os.

 

Glenn

 

taxavenDen 20. april klokken 00:57 ( dansk tid ) har jeg booket taxa fra Bangkok til Jomtien. Vi får en " Van " som vist på billedet herover og vi kan være alle 9 i samme bil .

Vi betaler 4000 bath for denne kørsel som svarer til 800 d. kr. som deles på 9 personer, altså omkring 90 d.kr. pr. person. Vi skal køre i 1½ time og det er cirka 140 kilometer.

Vores " thailandske Taxa-ven " sender billede af bil og chauffør 2 dage før vi skal flyve.  Så det skulle der også nu være 100 % styr på . Det bliver en af hans smarbejdspartnere der kører for os , men det har vi prøvet før 14 .  

 

 

___________________________

 

Christina rejser på følgende måde :  

 

Glenn

 

Udrejse:

1. : Afgang fra København med Thai Airways lørdag den 23. juli klokken 14:30 og direkte til Bangkok hvor hun lander klokken 06:20 Lokal tid. 

Hjemrejse:

2.: Christina rejser hjem sammen med Glenn og de øvrige på " dette hold " som vist ovenfor.  

 

Glenn

Glenn og jeg ( Poul ) har lovet Christina at vi henter hende i Lufthavnen og følges tilbage til Jomtien sammen med hende - hvor hun kobler sig på  "ferieholdet" og fortsætter sammen med os 14.  

( Taxa er ikke booket endnu - det gør vi når vi er i Thailand )  

 

___________________________

 

 Og videre : : ( dette gælder kun Lene og Poul )

Den 30 juli når vi alle tjekker ud af hotellet i Jomtien - rykker Lene og Poul til et andet hotel i Pattaya - hvor de så bliver indtil den 15. august 2022 - hvor de så rejser mod Danmark igen .

Hotellet i Pattaya hedder : Pattaya Discovery Beach Hotel og ser ud som på billederne herunder . Hotellet ligger midt i Pattaya by og vil derfor ikke være egnet til ophold med børn ( da der er meget trafik og man skal over Hovedgaden i byen for at komme til stranden ) ..... 

Glenn

Glenn

 Det er et hotel vi ( Lene og Poul ) også har boet på før .

 

 

cirkler2

 

Den 3. juni 2022 : Der er booket togbilletter til alle Nordjyderne, da vi jo skal flyve fra København. Vi rejser fra Aalborg den 16. juli klokken 11:19 og ankommer til Kastrup Lufthavn klokken 16:25. Vi har herefter god tid til lidt mad eller hvad vi nu ønsker at foretage os. 

 

 

 Og hvad så nu ? : 

Nu  har vi så fået fly og hoteller på plads og skal vi kigge på udflugtsmuligheder i ferien. Der er så mange muligheder og vi bringer nogle enkle stykker her på siden .... men spørg ... vi kender dem alle .  

 

Der vil komme nogle forslag herunder ....men det er kun forslag og vi kan kigge på disse sammen og vælge hvad vi vil . 

 

Glenn

Glenn

Glenn

Hver tirsdag er der et marked inde i Pattaya. Her sælger de varer til "ingen penge" . Lene vil gerne gå derinde og jeg er knap så imponeret. Men OK - man kunne sende damerne derind og så kunne vi andre foretage os noget andet. Det vil være en god ide at tage derind om formiddagen - da der er varmt inde i de lukkede markeds telte. Markedet er kæmpestort. Der ligger en "Starbucks" lige overfor hvad fanden

 

cirkler2 

  Nong Noch GardentDer ligger bl.a. denne park lidt udenfor Jomtien og vi kan komme dertil med " en Grisebil " og her kan vi sagtens bruge 3 timer ... se filmen. Parken er stor og flot og vil være egnet for både børn og voksne . Der er masser af muligheder for at spise frokost i Parken og der kører busser rundt hvis ikke man vil gå " hele vejen rundt ".   

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
   

Du kan vælge stort billede i højre hjørne af filmen

 

cirkler2

 

Kaan Show Pattaya

Og der kommer en mulighed mere her . Det er måske ikke så sjovt for " de helt små " - men lidt større børn kunne godt synes at det er sjovt. Der kan tages nogle sjove billeder herinde. Stedet ligger inde i Pattaya og man kan komme dertil "for små penge" med en Grisebil . Filmen herunder viser lidt om hvad vi snakker om. 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
 

Du kan vælge stort billede i højre hjørne af filmen

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong SonStedet ligger et stykke udenfor Pattaya , men kan nåes med en Grisebil. Stedet er ikke så stort, men en sjov oplevelse, hvor man går inde i 18 graders frost og ser nogle figurer udskåret i is. Det er også en lille park udenfor med nogle skulpturer i hvis, der skal ligne nogle der er opbygget i sne. Se filmen og få et lille indtryk af hvad det er. 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
 

Du kan vælge stort billede i højre hjørne af filmen

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Dette sted  har vi ikke besøgt og vi kender intet til stedet på nuværende tidspunkt .

 51447838 10218614935904189 2281398580805632000 n

 Flagermustempel

 

Har du lyst til at se nogle store flagermus , så er der virkelig hèr en mulighed .

Vi har endnu ikke selv besøgt dette sted - men nogle af vore gode venner - Henning H. Mathiesen og hans Thailandske kone Boonthai Thongdaeng - har besøgt stedet i februar 2019 og de har sendt os billederne , som bruges på denne side , og det siger vi pænt " tak for " .

Hvis du tidligere har været i Thailand - vil du vide at det vrimler med Templer overalt og man synes jo at de allesammen ligner hinanden - men der er dog nogle stykker der stikker ud fra mængden og èt af dem er " Flagermus Templet WAT PHO KHLA " , som ligger i provinsen Chachoengsao  , der ligger øst for Bangkok og nord for Pattaya.

Stedet er åbenbart ikke så turistpræget , så det vil ikke være en tur du finder blandt de sædvanlige udflugtsmål , men du kan hyre en taxa til turen og fra Bangkok vil sådan en tur koste omkring 2000-3000 bath ( ca. 400 - 600 d.kr. ) - lidt afhængig af din forhandlingsevne og er man flere på turen kan man jo dele udgifterne . !!

Vi vil prøve at beskrive stedet her .

 50990863 10218614932624107 5775759555942154240 n

 

Som nævnt - så vil du kunne opleve flagermus her , men det er ikke flagermus som du sikkert kender dem . Det er " flyvende hunde " og de hænger i træerne - i tusindvis . Flyvende hunde er en speciel type flagermus der adskiller sig fra de almindelige flagermus - på flere måder . De kan blive meget store - op til 40 centimeter lange og et vingefang på over 1,5 meter 15. De spiser ikke insekter , men frugter og nektar fra blomster .

Almindelige flagermus er jo blinde og bruger ekkolokalisering - men flyvende hunde bruger synet og deres lugtesans til at finde vej .

Og hvorfor hedder de så flyvende hunde ?

Det gør de simpelthen fordi , at mens almindelige flagermus har et spidst hoved , der lidt ligner en mus , så har disse store flagermus her et hoved der ligner et hundehoved .

Det latinske navn lyder des­uden også lidt il­de­vars­lende , især med tan­ke på, hvor sto­re de kan blive : Pteropus vampyrus Chock smiley.

 51041709 10218614932944115 7598216726274113536 n

Flagermusene hænger overalt i træerne rundt omkring på templets grund, og de er ikke så meget natdyr som almindelige flagermus, så du vil kunne opleve nogle af dem tage en flyvetur. Og her skal du nok lige være forberedt, for selv om du måske inden besøget, har læst at de er store, så er de helt sikkert meget større end du havde forestillet dig. Du kan bedst opleve flyveturene omkring et vandbassin ved siden af templets ordinationshal, hvor du har frit udsyn mellem træerne.

Når mørket så småt indfinder sig, bliver de mere aktive. Så vil du kunne se flere og flere lette for at flyve ud for at finde deres yndlings spise, nemlig moden frugt.

Nu befinder flagermusene sig jo i et tempel i Thailand, så der er også lidt religiøsitet og myter om dem. Det hedder sig, at flagermusene respekterer templet, så selvom de godt kan lide mangofrugter, så spiser de angiveligt ikke dem på templets træer. Munkene vil også kunne fortælle dig, at under en særlig ceremoni, der varede i ni dage tilbage i 1957, forsvandt flagermusene helt indtil ceremonien var overstået. Og da en særlig vellidt munk døde i 1966, blev flagermusene i flere dage hængene i træerne i stedet for at flyve ud efter føde hvad fanden.

 

cirkler2 

 

Kaan Show Pattaya
 
Kaan Show Pattaya
 
Pattaya Floating Market - som er det rigtige navn for stedet, er et kæmpe område, som er lavet udelukkende for turisternes skyld. I en større sø - sejler alle de små både rundt og vil sælge deres varer . Man kender dette inde fra floden omkring Bangkok og sikkert også andre steder. Det er meget flot bygget op og man går på nogle træbroer imelem en masse bygninger. Der er selvfølgelig også et hav af andre boder her - der sælger alt muligt. Man kan få meget tid til at gå her og måske derfor bør man ikke tage andre ting med på programmet den dag man vil ind og se dette. Der er også restauranter i området - så giv dig bare god tid .
 
Kaan Show Pattaya
 
Og har du lyst til selv at komme ud og sejle mellem de forskellige salgsbåde , er der også mulighed for dette . Lene og jeg prøvede dette engang vi besøgte markedet og det var en fin oplevelse .
 
 
cirkler2
 

 

Pattaya Elephant Jungle

Filmen her er fra Koh Samui - men samme firma har også tilsvarende reservat i Pattaya området , se program længere nede - underafsnittet her .  .

 
thai2019 01585

Her kommer en af de helt store oplevelser - efter min mening - nemlig Pattaya Elephant Jung Sanctuary . Lene og jeg har set disse elefanter flere gange - senest i august 2019 på Koh Samui og i februar måned 2019  var vi ude ved elefanter i Ao Nang , og begge steder var det en stor oplevelse . Stedet som vi besøgte på Koh Samui , ejer også dette sted her ved Pattaya , så vi kender lidt til dette og det er turen værd . Og lad os lige gøre det helt klart ... der er ikke tale om elefant-ridning , men om elefanter der har det godt og trives der hvor de er .
 
Vi vil kort her lige beskrive stedet :
 

Nyd at være i selskab med elefanter i Pattaya Elephant Jungle Sanctuary . Stedet fremmer en bæredygtig og etisk måde at behandle elefanter på og deres lille elefant landsby i Pattaya er et godt eksempel på dette . Deres uddannede guider , som er engelsk-talende , giver de besøgende indsigt i elefanternes adfærd og den personlige historie om deres elefanter, mens deres mahouts , med deres utrolige livserfaringer , hjælper de besøgende med alt , såsom badning af elefanter og fodring af disse med hånden .

The Elephant Jungle Sanctuary er i nærheden Sattahip District , lige syd for Pattaya . Du kan besøge Elephant Jungle Sanctuary på to forskellige tidspunkter i løbet af dagen . Morgenbesøget finder sted fra 06:30 til 12:30 og eftermiddags besøget finder sted fra 12:30 til 17:30 . Af hensyn til varmen , vil formiddagsbesøget nok være at foretrække !!

Udflugtspakkerne indeholder to forskellæige traditionelle thailandske buffet måltider , afhentning og afleverering på dit hotel i Pattaya , drikkevand og endda mad til fodring elefanterne !

Når du ankommer til stedet , vil guiderne fra stedet give dig et grundlæggende overblik over hvad du kommer til at opleve på turen , fortælle om deres elefant velfærdsprogrammer , samt give dig nogle oplysninger om elefanterne og derefter udlevere det traditionelle " Karen tøj " til dig , som du kan bære under hele turen ( frivilligt ) . Da turen kan være mudret og våd  ( på en meget sjov måde ) foreslåes det , at du bringer nogle forskellige ting med dig på turen . Medbring en hat , noget solcreme , en badedragt , et håndklæde og måske en extra t-shirts , som du kan skifte til efter besøget ved elefanterne .

Du skal selvfølgelig også medbringe et kamera , men hvis du er bekymret for at tage billeder sammen med elefanterne , behøver du ikke bekymre dig . Elephant Jungle Sanctuary tilbyder fotografering af dig uden ekstra omkostninger . Deres fotograf vil tage billeder af dig i løbet af dagen og uploade billederne til  " en Dropbox på nettet ",  som du derefter kan få adgang til via linket på EJS Facebook-side og hente dine billeder .

Under hele dit besøg på Elephant Jungle Sanctuary , vil du fodre ,  bade og endda lege med elefanterne . Det er vigtigt for stedet , at du lærer så meget som muligt om elefanterne og hvorfor det er vigtigt at beskytte dem .

Med de penge , som du betaler for besøget , kan du bidrage til elefant velfærd . Stedet redder elefanter fra elefantridning i Thailand , fodrer dem og giver dem en veterinær pleje , samt skov og jungle at leve i .

Herunder kan du se en film , som blev taget på Koh Samui i foråret 2019 og det er samme ejere der også har stedet i Pattaya !!....

klik på pilen i billedet for at starte filmen .  

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Du kan vælge stort billede i højre hjørne af filmen 

 

 Samme mulighed i Pattaya / Jomtien området : 

 

EJS Logo Generic

 

Jeg har undersøgt mulighederne ved samme sted i Pattaya og der findes både et morgenprogram og et eftermiddagsprogram . Morgenprogrammet starter allerede klokken 06:30 fra hotellet ... så det er nok lidt for tidligt . 

 

Eftermiddagsprogrammet startet klokken 11:30 fra vores hotel og ser således ud . 

 

Klokken 12:30 - 13:00 :  Afhentning ved vores hotel i Jomtien .

Klokken 13:00 : Kørsel omkring " en lille time " til Elefant-reservatet .

Klokken 13:30 - 14:00 : Ankomst til Elephant Jungle Sanctuary Pattaya. Vi nyder en velkomstsnack + Te eller kaffe, og lærer om elefanterne , mens vi får en introduktion til vores program .

Klokken 14:00 : Mød elefanterne. Giv dem mad og leg med dem , tag billeder med elefanterne i deres naturlige omgivelser.

Klokken 14:45 : Mudderbad med elefanterne . Slut dig til elefanterne i vores specialbyggede udendørs  " Elephant Shower Room " og køl ned , mens du bader sammen med dem. Brug stedets faciliteter til at tage et brusebad efter dette , samt skifte tøj .

Klokken 15:45 : Spis en frokost med traditionel thailandsk mad , frisklavet Pad Thai og årstidens frugt , før du siger farvel til de venlige elefanter og lærer hvordan man laver mad til elefanterne.

Klokken 16:30 : Vi forlader Elefant-reservatet og kører tibage til hotellet . 

ØH - det er lidt dyrt .... så hvis vi påtænker at tage denne dag hos elefanterne - skal vi nok forhandle en specielpris for hele gruppen . Elefant-reservatets hjemmeside siger : 2500 bath for voksne - børn 4-10 år : 1900 bath ....... men lad os snakke om det og prøve at få en god pris på dette . 

Stedet ligner nok meget af det du ser på filmen ovenover - da det er samme firma . Det er en " lidt anderledes oplevelse , og noget man ikke møder så tit på ferier . 

Adresse på dette i Pattaya.: 
3 347 Pattaya 3rd Rd, Muang Pattaya, Bang Lamung District, Chon Buri 20150, Thailand

cirkler2

Pattaya Dolphin World

Pattaya Dolphin World

 

I området omkring Pattaya ligger også " Pattaya Dolphin World " og dette er absolut et besøg værd . Udover delfinerne er der også andre attraktioner i denne park . Vi havde dog valgt kun at se delfin Show`et da vi var der . Delfin Show`et varer ca. 1 time og der er masser af underholdning i den time . Du kan også komme til at svømme sammen med delfinerne - dette kan bestilles ved indgangen . Som en oplysning kan vi lige nævne , at man ikke må have lange negle , hvis man skal ud og svømme sammen med disse sjove dyr .

Efter Show`et kan man blive fotograferet sammen delfinerne - dette bestilles lige inden show`et starter. Man sidder på en stor tribune og ser show`et og der er tag over . Så skulle du være uheldig at det regner den dag du har valgt at se dette - betyder det ikke noget . Har du god tid - så besøg endelig hele parken .

Du kan se filmklip fra Delfin-show`et ved at klikke på pilen i billedet herunder : 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
 

Du kan vælge stort billede i højre hjørne af filmen 

cirkler2

 

Ripleys
 
ripley pattaya
 

Her er der en hel række utrolige ting , som der findes i denne verden . Oplev alle disse med dine øjne på " Ripley's Believe it or Not Museum !! - Pattaya " . Dette sted tilbyder dig oplevelser og utrolige fakta og store forskrækkelser igennem flere seværdigheder . Museet har vidunderlige og bisarre mysterier fra et hvert verdenshjørne . Du kan også nyde 9DX Moving Theatre , som giver dig mulighed for at opleve et spændende eventyr med avanceret lydsystem og specielle detaljerede effekter . Specielt for dem , der elsker mystiske udfordringer, vil Haunted Adventure gøre dig frygtelig bange med disse forfærdelige historier !!
 
Lad dig blive forbløffet og skrige højt med sammen os screem!! .
 

Der er 7 seværdigheder som er nævnt herunder : 
 

1. Ripley`s Believe it or not ! - Se nogle underlige ting fra hele verden . Museet giver dig mulighed for at blive lamslået med over 350 fantastiske ting såsom : " menneskelig hudmaske " , " krympet hoved " , " mini Titanic-skib lavet af en million tændstikker " , " 4-øjet menneske " , " 3-benet hest " ," varulve-pige " og mange flere.

2. Haunted Adventure !! - mareridt fra det virkelige liv . Oplev hjemsøgte historier og rædsel overalt !!

3. Moving Theatre 9DX - den eneste i Thailand !! - Bliv begejstret og underholdt i hi-tech specialsæder, og en enorm 70 mm skærm sammen med 12 specialeffekter.

4. Infinity Maze !! - døren til den vidunderlige verden . Lad os tage 20 minutter af din tid med at se på illusioner fra hele verden - i en uendelig rejse . ripley pattaya2

5. Louis Tussauds voks-kabinet !! - den første i Thailand og det femte største i verden . Dette voksmuseum huser i alt 68 berømte internationale og thailandske stjernemodeller ( 8 thailandske modeller ,  20 asiatiske modeller og 40 internationale modeller ) .
 
6. Scream in the Dark !! - oplev dette med et skrig !! ....Slip væk fra denne skræmmende rejse med pistolskydning og hør hvor støjende dine skrig er !! . 

 

7. Vault !! - udfordrende laser labyrint . Kæmp dig igennem de grønne laserlinjer , uden at røre ved dem . Held og lykke!
 
 
Åbningstider :
Dagligt fra 11:00 til 23:00
 
Et lille filmklip fra stedet !!
  
You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
 
 
Du kan vælge stort billede i højre hjørne af filmen 
cirkler2
 
 
underwater world pattaya
 
underwater world1
Underwater World Pattaya er det eneste " kæmpe store " akvarie i Pattaya . Her er der samlet mange havdyr samt farverige koraller , og du kan opleve disse fantastiske fisk igennem den store og klare akryltunnel , som er mere end 105 meter lang . Denne oplevelse får dig til at se havdyr 180 grader rundt omkring dig og du kommer til at føle , at du dykker på dybt vand . 
 
underwater world2

I tunnellen er der 3 zoner som er " Coral Reef Zone " , " Shark og Stingray Zone "  og " Giant of Siam Zone " og yderligere vil vi fremvise den ny zone med " Jellyfish " , som er den største samling " vandmænd " i Thailand . Og i hver zone er der skilte med forklaring og viden til dig . De omkringliggende områder er dekoreret med kyster ,  sandstrande og klipper, der ligner ophold på en " privat ø " . cirkler2
Der er mange muligheder for at lave hele og halve dagsture og vi nævner lige nogle eksempler her , men kan selvfølgelig kombineres som man vil :
 

overskrift turforslag 1

 

Vi vil her komme med et forslag til en lille udflugt , som du kan foretage hvis du er i området omkring Jomtien / Pattaya . Alt afhængig af hvor meget tid du ønsker på hvert sted , så tror vi nok at turen kan klares på 6 timer . Det er selvfølgelig op til dig selv , men mange vil gerne have tid på stranden også i løbet af en dag , derfor er vores råd at man tager afsted efter morgenmaden . Vi skal nok senere komme med åbningstider for de forslag som vi kommer med .

Du kan booke turen hos en lokal taxi-mand , og du kan booke turen på dit hotel . Vores erfaring har dog været at det bedste var at booke turen " på gaden " , fordi du her får den bedste pris .

Det første sted vi har på turen er er :

 

upside down

 

2017 03 0865

 

Åbningstiden er er her fra 10:00 - 18:00

 

2017 03 0905

 

Upside Down er en sjov lille park at besøge . Der er bygget et hus i " fuld størrelse " som vender på hovedet . Man kan gå ind i huset og gå rundt , men det der er totalt forvirrende her er at , huset er også skævt indvendig og man kæmper sig rundt . Det er lidt af en oplevelse at prøve , for man forestiller sig ikke hvor ubehageligt det kan være - så prøv det endelig .

Der er også nogle andre bygninger i denne park - parken er dog ikke så stor og man kan klare dette besøg på en god times tid . Der er en lille grillbar i parken som sælger drikkevarer og is , hbis man lige skulle få lyst til dette .

Der skal betales et " mindre beløb " for at komme ind i parken .

 

Efter besøget her kører du så videre til :

 

 

Floating market

 

IMG 4333

 

Åbningstiden er er her fra 10:00 - 23:00

 

IMG 4300

 

På Floating Market i Pattaya kan man få meget tid til at gå . Der er boder i lange baner og små både der sejler rundt i kanaler . Der sælges alt muligt og der er flere spisesteder på stedet . Du har også selv mulighed for at komme ud og sejle - , det kan du bestemme ved indgangen , hvor man så betaler for dette . Hvor meget tid du skal bruge her - er helt op til dig selv . men det er absolut et besøg værd . 

 

cirkler2overskrift 2 jomtien

 

Tur forslag nummer 2 ligger inde i Pattaya og hedder :

 

 

overskrift the sanctuary

  

the sanctuarey of thruth

 

Adresse : 206/2 M. Soi Na Klua 5 , Pattaya City , Bang Lamung District , Chon Buri 20150 , Thailand
 
Åbningstiden er her : 08:00 - 18:00
 

the sanctuarey of thruth2

 

 

Sanctuary of Sanity er en gigantisk trækonstruktion , der dækker arealet af mere end to " rais " . Det øverste punkt i bygningen er omkring 105 meter højt . Det var konstrueret til at modstå vinden og solskinnet på kysten ved Rachvate Cape , Tumbon Naklea , Amphur Banglamung , Chon Buri-provinsen.

Bygningen blev bygget i henhold til gammel thailandsk opfindsomhed , og hver kvadratmeter af bygningen er dækket af træskæreskulptur . Formålet med udsmykning med træskæreskulpturer er at bruge kunst og kultur som afspejling af oldtidens vision af jorden , antikken og østfilosofien . Med dette kompleks vil de besøgende forstå det antikke liv , menneskets ansvarlighed , grundlæggende tankegang , livscyklus , livsforhold med universet og fælles livsmål mod utopi .

Bygningen blev bygget i henhold til gammel thailandsk opfindsomhed , og hver kvadrat tomme af bygningen er dækket af træskæreskulptur .

 

 

Hvor meget tid du skal bruge er er lidt svært at sige .... vi har endnu ikke besøgt stedet , men vil gøre dette i ferbuar 2018 og skal nok efter denne tid vende tilbage med lidt mere om tidsforbruget her .

 

 

analog clock face

Ovennævnte var et forslag til en lille udflugt der tager omkring ?? timer ( kommer senere )  . Du kan selvfølgelig kombinere stederne som du har lyst til - fra de forskellige forslag .... Dette var bare en idè . 

 

cirkler2 

overskriftforslag 3

 

 

Turen her på forslag 3 går til den millitære strand :

 

overskrift Sai Kaew Beach

 

saikaew

 

Adresse : Sattahip, Sattahip District, Chon Buri 20180, Thailand

Åbningstiden er 8:00 - 18:00
 
Sattahip Beach2
 
 
 
IMG 4403
 
 
 
IMG 4406
 
 
Kun en halv times kørsel , ca. 30 km syd for Pattaya ligger en af ​​de mest perfekte strande , man kan forestille dig . Sai Kaew Beach , også kendt som " The Navy Beach " , har alt hvad en strand skal have . Sai Keaw Beach ligger i et roligt skovområde med en vidunderlig malerisk bjergudsigt .
 
 
IMG 4410
 
Det tager ca. 45 minutter fra Jomtien at køre til denne strand . Du kan sagens tage en " grisebil " til stranden . Bare aftal pris og afhentning igen med chaufføren . Når du tager en grisebil - kan du også opleve lidt mere på turen til stranden , da du jo sidder ude .
Planlæg en hèl dag på stranden , da området er lækkert , og der er fine spisesteder på stranden og det er ikke dyrt . Det er ganske almindelig Thai-mad de sælger ved restauranterne på stranden .
 
Du skal lige være opmærksom på at du skal medbringe pas til stranden - da det jo er et millitært område . Man bliver tjekket både ved indkørsel og udkørsel til stranden . Da vi var der , ville de kun se pas fra en af os - selv om vi var 4 personer på bilen . 
 
En lille bonus på denne strand er : Her er ingen sælgere og der er fred og ro .  
 
 
 

analog clock face

Ovennævnte var et forslag til en lille udflugt der tager den tid du selv bestemmer .... men brug dagen fra " efter morgenmaden " til midt på eftermiddagen . Dette var bare en idè . 

 

cirkler2 

overskrift forslag 4

 

På vores tur-forsalg 4 har vi " puttet " 3 steder ind på turen og vi nævner dem herunder :

 

overskrift dolphin world

 

2017 03 0775

 

Pattaya Dolphin World2

Adresse : Pattaya , Bang Lamung , Chon Buri 20150, Thailand
Åbningstider : 08:00 - 18:00
 
Pattaya Dolphin World & Resort skaber glæde hos alle besøgende . Der er shows og aktiviteter der giver de besøgende mange sjove oplevelser , herunder delfin showet .
 
Dagligt er der 5 opvisninger med delfin show og det sker klokken 9.00, 11.00, 13.00, 15.00 og 17.00.
 
Der er også mulighed for at komme til at svømme sammen med delfinerne og det er klokken kl. 9.45, kl. 11.45, kl. 13.45, kl. 15.45 og kl. 17.00 .
 
I parken kan du køre på en ATV langs en udfordrende vej på 1,5 km og have sjov og spænding .
 
Ridning er en anden mulighed at se tingene på onkring Pattaya Dolphin World & Resort . Du kan stoppe undervejs op tage nogle smukke billeder.
 
Hvis du vil teste din skydeevne , er der pistolskydning med resultattavler hver søndag og på helligdage.
 
For at udfordre tyngdekraften , kan du teste din krop og dit sind, og her kan du prøve en over 13 meter høj klatring i parken .  Der er selvfølgelig sikkerhedsudstyr og dygtige medarbejdere til at tage sig af dig.
 
I Tin Toy Zone, er der udstilling af legetøj fra ​​1930 - 1960 , og noget af dette ser man sjældent nu.
 
Du kan tage billeder og opleve den gyldne alder af de vestlige cowboys i Cowboy Zone .
 
Der er flere souvenirs og gaver i souvenirbutikken i Parken - såsom delfindukker, delfin T-shirts, delfinmagneter og meget mere.
 
Restaurant
 
Pattaya Dolphin World & Resort serverer thailandske og internationale retter.
 
 
6PU HA - ja det var en stor mundfuld ..... og der skal du vælge . Vil du kun se delfin-show`et og køre videre - eller vil du ind i parken og opleve alt dette som er nævnt ovenfor ? . Hvis du vil ind i parken skal du nok kun vælge Pattaya Dolphin & Resort som det eneste du foretager dig denne dag .
 
 
Men vil du derimod kun se delfinshow`et , kan du sagtens nå de næste 2 besøg på turen samme dag .
 
Men det er helt op til dig ?
 

 

overskrift Buddha mountain

 

2017 03 0960

 

Adresse : Na Jomtien Km 163, Sukhumvit Road | Na Chom Thian Subdistrict, Sattahip 20250, Thailand

 

2017 03 0985

 

 

Billedet af Buddha som sidder med korslagte ben , med den ene hånd hvilende på hans knæ og den anden i hans skød , er indgraveret i den nordlige side af Khao Chi Chan . Dette ensomme kalkstensbjerg blev engang brugt til at forsyne den lokale byggeindustri med materialer . I 1996 blev den 109 meter høje og 70 meter brede billede hugget ind i klippen , for at fejre Hans Majestæt Kongen af Thailands gyldne jubilæum . Figuren blev derefter mærket i guld på anbefaling af den daværende øverste patriark , der følte det var ellers et spild af en ganske god (og særligt smukke) bjerg . Billedet er designet ved hjælp af computer software og derefter trukket på siden af ​​Khao Chi Chan ved hjælp af en laser. Dette blev gjort helt om natten, således at lyset fra laseren kunne ses mere tydeligt under arbejdet.

Det omkringliggende område er et af særlige naturlige skønheder og , mens Khao Chi Chan er dens mest fremtrædende vartegn og tiltrækning, og her er andre faciliteter sprunget op omkring det for at drage fordel af den høje passerer handel i form af thailandske og udenlandske besøgende til dette bemærkelsesværdige sted. Parkeringspladsen er ofte optaget af tour busser, men er også hjemsted for forskellige snack og drikke leverandører og souvenirbutikker . Grundene foran Buddha Mountain omfatter også et tempel , med safran-robed og munke er et almindeligt syn , så der anbefales passende tøj ( tøj, der dækker skuldre og ben over knæet ) . Ud over dette er der ingen gebyrer eller restriktioner for at besøge grundene og komme helt tæt på det ærefrygtindgydende billede . Der er restriktioner på præcis hvor tæt du kan komme til bjerget , da der stadig er mulighed for at komme til skade fra faldende sten , men de områder, hvor du kan og ikke kan gå er tydeligt markeret og skal overholdes .

 

Et ophold på 1 time her skulle være rigeligt !! 

 

 

overskrift silver lake

 

2017 03 0990

 

2017 03 1190

 

Silver Lake Vingård åbnede i 2002 . Det er en vingård beliggende kun 5-10 minutters gang fra Khao Chree Chan , så hvis du besøger Silver Lake , er det er must også at besøge Khao Chan ( Buddha Mountain ) på samme tur . Silver Lake er ikke kun en vingård , men også en dejlig park med et par cafeer og butikker . En af butikkerne sælger kun produkter som er lavet på vingården . Her kan man få en uimodståelig frispresset druesaft til omkring 40 bath . Der er ligeledes rosiner , marmelade , tiger balsam vindruer og meget andet . Selvfølgelig er der også en vinbar hvor man kan smage vinen fra vingården . Der er også mulighed for at købe " pakke-billet " så at man kører rundt i små busser og smager vinen på en lidt anderledes måde.

 

 

analog clock face

Ovennævnte var et forslag til en udflugt der tager den tid du selv bestemmer .... men brug dagen fra " efter morgenmaden " til sidst på eftermiddagen . Dette var bare en idè . 

 

cirkler2

 

l+p

 

Guider på alle ture !!

 

 

 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
  
 
 
cirkler2
 

 

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0242686
I dagI dag48
I gårI går44
Denne månedDenne måned442
total for hele periodentotal for hele perioden242686
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen