Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

 

overskrift forandring

 

Vores første 25 ture til Thailand fordelte sig på følgende måde :

 

wait smiley 

Har vaeret2

 

 

Med en historie der fortæller om mere end 25 ture til Thailand og mange gange de samme steder - føler vi at tiden nu er inde til forandring . Vi har virket lidt som et slags rejsebureu , hvor vi har lavet nogle rejsehold og rejst - mange gange - til de samme steder i Thailand . Det har vi gjort , fordi vi ikke har villet skuffe nogle af dem der har rejst sammen med os . Det har været en spændende tid og vi har haft nogle fantastiske ture og alt sammen noget vi vi har hygget os med . Men det har selvfølgelig også betydet , at Lene og jeg har set de samme steder og ting .....et utal af gange .

Thailand er et stort land med mange muligheder for at opleve noget forskelligt og derfor har vi nu besluttet at : 

 

overskrift aldrig mere

 

I fremtiden vil vi prøve at gøre tingene på en lidt anden måde . Denne ændring vil træde i kraft efter februar turen i 2020 . Vi ( altså Lene og jeg ) vil stadig rejse til Thailand to gange om året , hvis det økonomisk er muligt i fremtiden - men vi vil gøre det på en anden måde . 

 

hvordan3

 

I fremtiden vil det være sådan at vi selv laver turen , inden vi går ud spørger vennerne om de vil med ...... Thailand har jo en høj sæson og en lav sæson - og i højsæsonen - som jo ligger i månederne januar til april - vil vi rejse til det nordlige Thailand og vi vil lave nogle ture ud i junglen / regnskoven , hvor vi måske vil overnatte ude i et telt , eller på anden måde overnatte derude . Vi vil selvfølge have en base på et hotel af rimelig standard og med et godt pool-område . Men vi vil så tage en del ture ud fra dette hotel og opleve noget andet end det vi har set hidtil .  

 

I lav-sæsonen kan vi selvfølgelig ikke rejse til Nordthailand på grund af regnen deroppe . Men da vil vi finde et område , hvor vi kan placere denne ferie - og det vil ikke blive nogle af de steder hvor vi allerede har været . Hvor dette vil være vil , kan vi ikke på nuværende tidspunkt sige noget om  ..... men vi er igang med at finde ud af dette .

Der vil selvfølgelig være mulighed for at rejse det samme antal personer sammen , som vi altid har gjort , men det blive jo selvfølgelig en anden form for rejse . Vi stiller ikke krav om at dem der tager med os - også deltager i de udflugter / ture som vi planlægger . Man må gerne tage med på turen og så " passe sig selv " i de tider hvor vi / andre tager på udflugt , og man må også gerne tage med på disse udflugter . Vi skal nok inden ferien planlægges ,  fortælle lidt om hvilke udfluger / ture vi agter at tage på .

Den første tur med denne ændring vil komme i sommeren 2020 og vi skal nok her komme med an opdatering når vi har mere om denne tur .

 

Se evt også side 29 D ..... eller klik her : Muligheder

 

med venlig hilsen3

 

 

 

 

Siden er sidst ændre april 2019 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

 

  

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen


sol1

 

overskrift milkymeter 

 

Til dig med små børn

KLIK her : varm mælk

 

 

 

Det rigtige udstyr4

KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

Hvad magler vi

Andre indkøb

klik her:

Flere indkøb !!

 

Gå til toppen