Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

overskrift

Turen til august 2019 er fastlagt og booket - Vi vil her på siden fortælle lidt om hvad deltagerne kan forvente på denne tur . Vi har været der otte gange før - så selvfølgelig har vi nogen erfaring omkring stedet for den tur !!

 

Samui  Billedet her er fra Koh Samui Air port

 

Koh Samui er èn af vores favoritter - når vi snakker Ø`er i Thailand . Koh Samui har ikke nogen lavsæson - da vejret er rimelig pænt hele året rundt .  Derfor vælger vi også dette sted til denne tur - som jo foregår i den periode , hvor der er regntid mange andre af de steder , som vi plejer at rejse til .

Vi var lidt i tvivl om vi skulle vælge at bo 2 forskellige steder i de 14 dage vi skal være der . Men vi er nået frem til , at vi kun vælger det ene hotel , så vil vi hellere lave nogle udflugter til resten af Ø`en - ud fra dette hotel , hvis der er ønsker om dette .  

 

Thailand sensommer 2019 5

Turen er booket den 28.marts 2019

 

 

serch

 

 

Tidligt om morgenen den 28. marts 2019 startede jeg så søgningen på " alle elementerne " til denne ferie . Det er utroligt at man kan få så mange forskellige priser på det samme produkt - men det kan man altså meget nemt opleve , når man sætter sig til computeren thinkingog søger.
.Tre timer senere og helt ør i hovedet , sad jeg pludselig med de " rigtige priser " - men bare i en forkert rækkefølge og jeg turde ikke forlade nogle af søge-siderne på computeren . Når nu jeg skriver de " rigtige priser " - skal jeg måske lige uddybe dette .

 

Jeg havde selvfølgelig diskuteret nogle priser med " fruen i huset " inden starten på søgningen - men nu var hun altså taget på arbejde , men jeg forstodangry woman godt hentydningen om , at nu skulle jeg ikke komme med noget der var MEGET dyrere end den ferie vi lige havde været på . Men her i formiddag sad jeg så helt alene med sagen - her foran computeren . Jeg havde søgt på tre forskellige flyselskaber og jeg havde søgt på forskellige hoteller på Ø`en Koh Samui , hvor vi skulle være . Normalt ville man jo booke flyene først og så hotellet bagefter - det er det mest naturlige , men jeg havde altså nu været i gang med at søge på det hele . På et tidspunkt " rammer jeg flyselskabets egen hjemmeside " og får en nogenlunde pris her . Jeg havde tastet nogle mulige datoer ind og der var kommet en rimelig pris frem ..... pludselig dukker der så " en besked op på skærmen fra " Trivago Hotel " altså der hvor jeg tidligere på formiddagen havde kigget på hoteller . Jeg skifter skærmbillede til " Trivago " og får så pludselig den pris , som jeg efterlyste - samt en besked om at der var 3 bungalows tilbage på hotellet , i den periode som vi skulle rejse . Og - ja , jeg ved godt at der bare dukker sådanne beskeder op " i ny og næ " - men hvad nu hvis det var rigtigt ??. Jeg turde nu ikke forlade søgesiden - for den pris hèr , havde jeg kun garanteret i ti minutter . Det var derfor jeg skrev at jeg havde priserne i den forkerte rækkefølge .

HVAD GØR JEG NU ???

Der var ikke så meget at tænke over ... jeg bookede de 3 bungalows i den periode , som jeg kunne huske , at jeg havde den billige pris på flyet - på en anden søge-side . Jeg bookede hotellet med mulighed for at annullere dette gratis på et senere tidspunkt , hvis jeg skulle have husket forkert . flueben

Herefter vendte jeg så tilbage til søge-siderne med fly og fandt her den pris , som jeg huskede fra tidligere på formiddagen .... Ah , tænkte jeg .... jeg kunne jo også lige prøve " flyselskabets egen hjemmeside " og det gjorde jeg så . Her fik jeg så lige en lidt bedre pris på det fly , som vi gerne ville flyve med .... Nå ... nu må vi nok hellere stoppe her .... så op med Dankortet og dette fly blev booket til den periode , som jeg havde booket hotellet til . Nu mangler jeg så bare et fly fra Bangkok til Koh Samui ..... men Bangkok Airways flyver denne rute hver time i dagtimerne og deres priser er nogenlunde  faste - så det klarer jeg lige senere . Prisen har jeg fået og den er med i beregningerne længere nede på siden .

Den 12. april sætter jeg mig så ved computeren igen for at finde billetterne med  Bangkok Airways fra Bangkok til Koh Samui . De første priser der dukker op er - alt for dyre . Jeg snakker så med Thai Air og de fortæller mig , at de ikke flyver til Koh Samui og jeg SKAL HAVE FAT i Bangkok Airways ... som ejer lufthavnen på Koh Samui . Jeg spørger Thai Airways om hvorfor jeg ikke kunne booke turen fra København til Koh Samui og så få en samlet flypakke . Det kunne jeg ikke , fordi den pris jeg havde fået fra Thai - var en kampagne-pris og derfor var meget billig.

Nå men jeg søgte videre og pludselig kommer der priser op på billetter fra Bangkok til Koh Samui til kr. 2019,00 - og selv om jeg synes det er meget - så er dette de billigste jeg indtil videre har set .... jeg køber så dem - så er dette på plads . 

 

Så lad os lige få stumperne sat sammen til noget forståeligt !!

 

 

turen ser således ud

 

Vi rejser den 13. august 2019 og er hjemme igen i Danmark den 27. august 2019 .

" Jyderne " flyver med SAS fra Aalborg til Kastrup Lufthavn , hvor vi møder " Sjællænderne " .

 

SAS

 

Fra Københan flyver vi videre med THAI AIRWAYS til Bangkok  

 

Thai

 

SÆDERESERVATION :

1. april 2019 : Der er reserveret sæder i flyet og placeringen er indenfor det område , der er markeret med rød cirkel .... sædenumrene ses under billedet .

 

sæder3

Sæderne er fordelt således  49 :

Jens ( 70 D ) - Dorthe ( 70 E )

  Lene ( 70 F ) - Poul ( 70 H )

  Hanne ( 70 J ) - Kurt ( 70 K) 

 

På vejen hjem er sidder vi i samme række .

Der kan byttes indbyrdes hvis man ønsker dette .

 

 

 

Fra Bangkok Airport flyver vi videre med  BANGKOK AIRWAYS til Koh Samui  .

 

Bangkok

 

På Koh Samui bor vi på SAMUI LAGUNA RESORT - I BUNGALOWS , som ligger ned mod stranden ( 50 meter til stranden )

 

Samui4

 

Bungalow indvendig

 

Samui2

 

Jeg har skrevet til hotellet og bedt om 3 bungalows på stribe tæt på stranden . 

og herunder er svaret for hotellet :

svar 5 laguna

 

ØKONOMI

Jeg havde som mål ikke at overstige prisen på den tidligere ferie , som lød på kr.: 8998,00

Koh Samui er et dyrt område i sommer-halvåret , da det jo er regnstid mange andre steder i Thailand . Koh Samui er et af de områder , hvor det ikke regner særlig meget i regntiden og derfor har hotellerne på Koh Samui ingen " lav sæson " ... altså kører de med de samme priser hele året rundt .

Priserne på fly afhænger af hvor mange der efterspørger rejser i den periode hvor vi skal flyve - men jeg sætter det lige op i skema-form og så ser vores rejse således ud :

 

 

seneste beregning

 

 

Ud-rejsen

Prik rød Aalborg - København - Bangkok !!  Tirsdag den 13. august 2019 ...De 4 Nordjyder flyver fra Aalborg klokken 10:30 og lander i København klokken 11:10 .

Prik rød Tre af " Nordjyderne " går herefter videre til udenrigsafdelingen . Den fjerde Nordjyde - " Rejselederen " ( Poul Larsen ) " går ud af Lufthavnen og tager lufthavns-bussen over til Terminal 3 , hvor han så møder de to sjællændere , som skal med på turen .  Han hjælper dem igennem tjek-in og paskontrol m.m. - hvorefter vi alle seks personer mødes i HAL 2 .

Prik rød Vi foreslår at vi mødes i " SAS Novia Lounge " hvor vi får lidt frokost og evt. en fadøl coffee2 .  Adgangen til denne lounge koster 155 kroner - men skal vi have lidt mad andre steder i lufthaven - bliver det nemt samme pris . Her i Loungen er der fri mad og drikkevarer sålænge vi er der . 

Prik rød Vi skal flyve videre med Thai Airways mod Bangkok klokken 14:25 og skal være ude ved " Thai Air`s terminal "  èn time før , så vi bliver i loungen indtil vi går derud . 

 Prik rød Bangkok - Koh Samui : Vi lander i Bangkok onsdag den 14. august 2019 klokken 06:00 ( morgen ) lokal tid - ( klokken 00:00 dansk tid ) og flyver videre med Bangkok Airways klokken 08:30 og lander på Koh Samui klokken 09:40 .

Prik rød Vi tager en TAXA fra Koh Samui Lufthavn til vores hotel i Lamai - TAXA`en finder vi ved ankomst til Koh Samui og den er ikke booket på forhånd .

Prik rød Vi vil være ved vores hotel ved 11-tiden og kan ikke forvente at få vores bungalow før ved 14-tiden . Derfor er det en god ide at have pakket noget " sommertøj / badetøj " øverst i kufferten - således at vi hurtigt kan klæde om på et af toiletterne i receptionen på hotellet og bruge tiden ved stranden indtil klokken 14 - og vi går måske også lige til byen og spiser noget frokost 26

 

Praktiske oplysninger : 

Prik rød Vi afleverer vores kufferter ved check-in i lufthaven og vores kufferter skifter selv fly undervejs - vi har undersøgt dette ved SAS Aalborg . Problemet var at " Bangkok Airways " , som vi flyver med fra Bangkok til Koh Samui , ikke er med i samme " Alliance " som SAS og Thai Air - men de kan godt finde ud af at få vores kufferter med videre fra Bangkok alligevel ..... så vi skal ikke bekymre os om vores bagage undervejs .... Vi lander samtidig og samme sted 1 som bagagen .

Valuta : 

Prik rød Vær opmærksom på at Thai Bath skal bestilles i din bank senest 4 uger før afrejse . Vejledende kan vi lige nævne at vi begge to veksler 10.000 Thai Bath hver ( ca. 2100 kr. x 2 ) ..... så kommer vi et stykke vej ..... man kan så enten tage danske pengesedler med , som kan veksles på gaden i Thailand - eller have hævekort med ..... det afgør man selv . Vekselkursen i Thailand er cirka den samme som du får i din bank herhjemme .

 

 

 

strand2

 

Hjemrejsen

Prik rød Koh Samui - Bangkok : Vi skal flyve fra Bangkok den tirsdag den 27. august klokken 01:20 og så er det godt at " rejselederen er vågen " for så skal vi nemlig forlade Koh Samui mandag den 26. august om aftenen . Vi flyver derfor fra Koh Samui den 26. august klokken 19:45 og lander i Bangkok klokken 21:00 .

 

Bliver vi så smidt ud af vores bungalow allerede 12.00 middag ???? 15 .

 

Nej der gør vi ikke .... " Rejselederen " har nemlig booket hotellet helt frem til middag den 27. august og vi har derfor vores bungalow helt frem til at vi skal forlade hotellet om aftenen.... vi giver 385 kroner pr. bungslow pr. døgn - eller 192 kroner per person for dette .... og det er med i prisen , som er oplyst tidligere og som kan ses i skemaet herover Yes .

Prik rød Bangkok - København - Aalborg : Vi flyver fra Bangkok klokken 01:20 ( altså lige over midnat ) .... og vi lander i København tirsdag den 27. august klokken 07:40 . Her siger vi " pænt farvel til Sjællænderne " .

Prik rød København - Aalborg : Jyderne fortsætter til Aalborg med SAS klokken 09:15 og lander i Aalborg klokken 10:00 . 

vandrerturen slutter her ....  

 

 

 

 


 

opleve

 

25 gange 4Denne tur til Thailand bliver så vores tur nummer 25 til landet - Og UPS , skal der nok være nogle der siger !! - så er det jo en jubilæums-tur ? ... ja det er det sikkert , men for hvem 128 ? .... Der er vel kun os selv der har været med på alle turene 1 .

Men lad os da for sjov komme med nogle tal .

Vores første tur var i februar 2005 - kort tid efter Tsunamien , som ramte Thailand i julen 2004 . I årene efter fortsatte vi med at rejse til Thailand èn gang om året , men det blev hurtigt til to gange om året og allerede i år 2007 havde vi de første venner med på turen til Thailand . Og sådan fortsatte det år efter år . Flere og flere venner kom med og vi fik hutigt navnet : " LARSEN REJSER " .  

 

Larsen rejser

 

Hjemmesiden hèr blev lavet og så kørte det bare derud af . Vi har rejst med mange hold igennem årene og hvis vi tæller alle dem der har været med som " førstegangs-rejsende " , så har vi i alt sendt over 150 personer til Thailand . Men flere af personerne har rejst med os flere gange og èt enkelt par er næsten med èn gang hvert år og nogen gange to . Alt dette tager vi som et tegn på at " det er squ nok i orden den måde vi gør det på " 15 .........

Nåh , nu kom vi lige lidt langt væk fra emnet . Det jeg egentlig ville fortælle her , er at selvfølgelig har vi fået en del erfaring igennem årene og den erfaring hjælper os når vi skal planlægge turene . Vi kan godt være mange afsted på turene til Thailand , men det er jo ikke sådan at vi så " hænger sammen " fra morgen til aften , når vi er derude . Vi har nogle faste traditioner som vi prøver at holde fast i og en af disse er , at vi hurtigt finder et sted i nærheden af vores hotel , hvor vi kan mødes på et bestemt tidspunkt hvèr aften . Her får vi så lige en drink eller to og snakker sammen om dagens oplevelser.  

 

drinks

Alle på holdet er kommet til " aftenmødet " med godnatdrink

 

Og sådan vil det selvfølgelig også blive på denne tur - billedet herover er fra Koh Samui i 2016 og da boede vi også på Sumai Laguna Resort . 

 

 

By pik

 Om vi er et helt hold , eller om vi bare er få personer , betyder ingenting for stedet er et hyggeligt sted hvor der kommer mange mennesker . På billedet herunder var vi kun Lene og jeg på turen til Koh Samui . På det lille billeder her til venstre kan du se en af " serverings-gutterne " med barens navn på ryggen .... og vi har forklaret ham " den danske version af dette navn " .... men den havde han selvfølgelig hørt før , men indehaveren - som er en pige -  hedder dette navn .....

 

 

Thai20150383

Man kan godt nyde ferien - selv om kun er 2

 

Det er den eneste faste tradition vi har på turene og ellers er det sådan at vi - " Lene og jeg ".... nok mest mig , har undersøgt området nøje via internettet og fundet de seværdigheder som kan være interessante for vore deltagere på turen . Men nu har vi jo været på Koh Samui flere gange og derfor har vi kendskab til flere ting i dette område . Det plejer at være sådan - og det er ingen undtagelse denne gang - at vi finder ud af om der er stemning for en udflugt og hvem der vil med på turen . Det er vigtigt for os at understrege , at det er fuldstændig frivilligt om man vil deltage i en tur , eller om man hellere vil foretage sig noget andet - eller bare ligge ved stranden . Det eneste der er sikkert er at jeg er med på alle turene 118

Lad os kigge lidt på hvad der er af muligheder på Koh Samui . Vi nævner dem i vilkårlig rækkefølge og som tidligere nævnt - ingen ting er sikkert , vi beslutter fra dag til dag .

Fra en bekendt i Danmark har vi fået denne seddel - hendes søn har en bar i Lamai , hvor vi skal bo - så den kigger vi sikkert lige forbi :

 

Bar koh samui2

 

 

 

1Tæt på hotellet ligger et fantastisk sted som hedder Jungle Club . Dette sted ligger oppe på et bjerg , ja faktisk ligger det et sted hvor man kun kan komme til ved hjælp af " en jeep " . Men det foregår på den måde at vi tager en taxa over til vejen op til Jungle Club . Derfra ringer vi op til stedet og beder dem hente os i deres Jeep . Oppe på stedet er der en fantastisk udsigt og de har en restaurant deroppe . Det kunne være en fin ide at tage derop og spise frokost en dag . Man skal derop midt på dagen for at kunne nyde udsigten - om aftenen er det jo mørkt . Lige herunder ser du et billede fra stedet . 

Jungle

Udsigten fra restauranten oppe ved Jungle Club

 

Og herunder kan du se et lille filmklip der viser turen op til stedet ... hold på hat og briller  131 .

Tryk på pilen i billedet for at starte filmen !!

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

I nederste højre hjørne af billedet kan du vælge stor skærm !!

 

 

 

2

 Vi skynder os videre til mulighed nummer 2 . På Øen Koh Samui kan du møde denne klippe ( se billedet ) -  som kaldes Grandfathers Rock . Man kan køre dertil i bil og samme sted kan du møde Gandmothers rock ( se billedet længere nede  ) . Historien for disse to sten er : To unge forelskede personer endte deres dage her i en voldsom storm . Naturen har så igennem mange hundrede år formet disse to klipper til ære for disse to personer. Yderligere forklaring til billedet er vel unødvendig 17 .

 

 

051

Grandfathers rock

 

 

Den anden sten som kaldes Grandmothers Rock ses på billedet herunder . Man kan køre dertil i bil og samme sted kan du møde Gandfathers rock ( se billedet her ovenover ) . Historien for dette er : To unge forelskede personer endte deres dage her i en voldsom storm. Naturen har så igennem mange hundrede år formet disse to klipper til ære for disse to personer. Yderligere forklaring til billedet er vel unødvendig  17 .

 

 

Grandmothers Rock

 

3Om vi skal på jungle tur eller ej må vi lige se . Skal vi - bliver vi afhentet på Hotellet af nogle erfarne Jeep-drivere . Vi kører så rundt på Ø´en og kommer bl.a til Elefant-ridning - Monkey Show - Vandfald og meget mere . Vi kører til sidst på turen op i bjergene og spiser frokost på toppen af et af bjergene . På vejen op i bjergene kommer vi ud på nogle helt fantastiske veje - ja nogen steder er der faktisk ingen vej - men vi kommer igennem alligevel. Det kan være lidt af en gyser nogen steder - da man er højt oppe . Men snyd ikke dig selv for denne oplevelse. Sidste gang vi var afsted , var der nogle af vores deltagere der rystede lidt nervøst på turen - men da vi var nede igen - syntes alle at turen var fantastisk . Jeg tror at vi vælger at andet selskab til at køre turen denne gang - hvis vi skal afsted . Bilerne sidst var faldefærdige . Vi så nogle andre på turen som var " lidt federe " . 

Jungle safari

 

 

På Safari Turen på Koh Samui - kommer vi forbi nogle tigre . Du får mulighed for at blive fotograferet sammen med en af disse . Det koster nogle få bath og er ikke farligt - så lad ikke den chance gå fra dig når du alligevel er der . Det er jo ikke hver dag man får denne mulighed.

 

" Klap en tiger og undgå at den klapper dig "

 

 

4En af de lidt mere fredelige ting på Koh Samui er et ZOO der er på Ø`en  - hvor du har et fugle show flere gange om dagen. Når du betaler indgangsbilletten til dette ZOO - kan du vælge forskellige aktiviteter - således at du kun betaler for det du vil se.

Dette fugle Show er ret underholdende. Fuglene flyver ud blandt publikum .

 

Fugleshow

 

 

5Den næste mulighed er Krokodille farm. Du kommer helt tæt på disse store dyr og du kommer også ind til et krokodille show.

Dette krokodille Show er ret underholdende . Efter show`et kan kan du blive fotograferet sammen med en krokodille .

 

Du kan se filmklip fra dette show ved at klikke her på dette på filmen herunder

 

Tryk på pilen i billedet for at starte filmen !!

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

 I nederste højre hjørne af billedet kan du vælge stor skærm !!

 

 

Kom her dit bæst

 

 

Der er selvfølgelig mulighed for billeder bagefter ....

 

 

6Den næste mulighed .....På Ø`en Koh Samui er der en Ice Bar. Der er udstilling af forskellige figurer lavet i is. Når du betaler for at komme ind - kan du vælge at få nogle drinks med i prisen. Disse drinks serveres i glas - som også er lavet af is. Når du ankommer til stedet bliver du iklædt en kappe , som skal beskytte dig mod kulden , som der jo selvfølgelig er i denne bar. Det er faktisk ret sjov lige at få denne oplevelse . 

 

En kold drink i 18 graders frost og med 30 grader udenfor

 

 

7En ting vi sikkert også skal - er at spise på restauranten  " Green Bird " . Den ligger i Chaweng by . Lidt afsides i en sidegade ligger denne lille hyggelige restaurant med rigtig god mad til MEGET lave priser. Indretningen af restauranten er primitiv og der er " altid " plads til èn til. Hurtigt finder personalet et bord til dig ... en hyggelig oplevelse.

084

Green Bird Restaurant

 

 

8I alle byerne i turistområderne finder du disse lady - Boys Shows. Det er faktisk en oplevelse at se disse . Det er flotte shows de viser og musikken er fantastisk . Snyd ikke dig selv for sådan en oplevelse . Det eneste du betaler for at komme ind er den drinks du evt. køber derinde - så bestemmer du jo selv lidt hvad prisen skal være !!

3 mænd i forskellig påklædning

 

 

Du kan se et filmklip fra et af disse shows ved at klikke på pilen i billedet herunder

 

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

 

 

9Før i tiden når vi havde ture , var elefant-trekking altid en del af vores program . Men efter at vi har set hvordan elefanterne behandles i 'Thailand - har vi totalt droppet elefant-trekking på vore ture . Se evt. dette link : Elefanternes liv i Thailand

Nu tilbyder vi hellere en mulighed for at komme ud og se elefanter i deres naturlige omgivelser , og dette vil vi også tilbyde på denne tur .

På Koh Samui har vi fundet frem til Samui Elephant SanctuaryVi vil på vores tur tage kontakt til dem og booke en udflugt dertil - hvis der er interesse for dette .

 

logo samui elefant sanctuary

 

På deres hjemmeside har vi fundet følgende oplysninger :

 

Programmet ser således ud :

 

Morgen og eftermiddag`s program

Vores halvdagsprogrammer tilbyder dig en mindeværdig oplevelse ved at tilbringe tid med vores smukke og store elefanter . At være i nærheden af disse elefanter er betagende og vi er sikre på , at du efter at have tilbragt en ½ dag på Samui Elephant Sanctuary , vil blive efterladt dybt bevæget af , hvor utroligt det største " jord-pattedyr " på jorden - i virkeligheden er.

plan:

1. Vi henter dig på dit Hotel - ( der er forskellige tider - du får tidspunkt ved bookning )

2. Velkomst og introduktions-video om hvem vi er og hvorfor elefanter skal beskyttes .

3. Vi forbereder mad til elefanterne, og efter madlavning møder vi elefanterne fodrer disse . Dette tætte møde er en magisk oplevelse, og elefanterne elsker selvfølgelig deres kurv med godbidder.

4. Du kommer på gåtur med elefanterne , du ser dem bade i en " elefant pool " og lege i muddergraven.

5. Du får serveret en lækker vegetarisk thailandsk buffèt og der er rigelig med med tid til at hvile , slappe af og nyde roen og skønheden i vores reservat . 

6. Der er gratis vand, kaffe og te .

7. Vi kører dig tilbage til dit hotel

Pris: 3000 bath ( 600 d.kr. pr. pers. ) 

Det kan måske lyde som mange penge set i forhold til hvad man ellers kan få af udflugter i Thailand , men vær opmærksom på at du betale og besøge stedet ,  støtter en bæredygtig , etisk og en medfølende tilgang til elefantturismen i Thailand .

 

Måske vi kan forhandle prisen lidt ned money2 .

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Samui Elephant Sanctuary , og husk at når du besøger stedet , støtter du elefanterne i Thailand på den rigtige måde .

 

elephant sanctuary koh samui

Der er lavet swimming-pools til elefanterne

Vi viser lige herunder et filmklip fra et lignende sted som vi besøgte i marts 2019 , da vi var i Krabi .

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

I nederste højre hjørne af billedet kan du vælge stor skærm .

 

 

 

Det var lidt omkring hvad turen kan indeholde og det er selvfølgelig noget vi helt selv bestemmer - der er mange flere muligheder end dem du har set her - men vi vælger lidt efter de forskellige ønsker der måtte komme .

 

 

 

Vi opdaterer siden når der kommer nyt om rejsen !!

thailand 2012 934 InPixio InPixio InPixio

                             Hilsen Lene og Poul                                                                     

 

 

 

 

Siden sidst redigeret maj 2019

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

   

 

skriv2

Skriv en kommentar til os :

RIS & ROS

 

   

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen

Eller denne : Solbutikken

sol1

 

overskrift milkymeter 

 

Til dig med små børn

KLIK her : varm mælk

 

 

Gå til toppen