Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

overskrift sensommer

Vi har nu fastlagt stedet for turen i sensommeren 2019 - Vi vil her på siden fortælle lidt om hvad deltagerne kan forvente på denne tur . Vi har været der otte gange før - så selvfølgelig har vi nogen erfaring omkring stedet for den tur !!

 

Samui  Billedet her er fra Koh Samui Air port

 

Koh Samui er èn af vores favoritter - når vi snakker Ø`er i Thailand . Koh Samui har ikke nogen lavsæson - da vejret er rimelig pænt hele året rundt .  Derfor vælger vi også dette sted til denne tur - som jo foregår i den periode , hvor der er regntid mange andre af de steder som vi plejer at rejse til .

Vi har været lidt i tvivl om vi skulle vælge at bo 2 forskellige steder i de 14 dage vi planlægger at være der . Men vi er nået frem til at vi kun vælger det ene hotel , så vil vi hellere lave nogle udflugter til resten af Ø`en - ud fra dette hotel .  

 

2019

( Endelig dato kommer når flybilletterne er bestilt - hvilket sker i april/maj måned 2019 )

 

 

De personer som skal med på turen har meldt sig og du kan se dem lige herunder på billedet .

Thailand sensommer 2019 2

 udsolgt

 

 

 

flyselskabserch

Vi vil først booke fly efter 1. april 2019 , men vi har forespørgsler ude og vi vil gå efter èt af følgende selskaber :

 

 

flyselskaber

 

 

Og vi vil " strække os langt " for at få Thai Air  thumps up....... eller nu må vi se . Thai Air er et 3-stjernet selskab , hvor Qatar Airways er et 5-stjernet selskab . Vi har prøvet begge selskaber - men flest gange med Thai Air .

Turen i februar 2019 blev også med Qatar Airways - så vi når lige at teste dem èn gang mere  14 .

 

 

Vi flyver denne rute :

Aalborg - København ( Lene & Poul + Dorthe & Jens )

København - Bangkok ( Og vi samler Hanne & Kurt op her )

Bangkok - Koh Samui

97

 Vi lander på Koh Samui den : ( kommer senere )

 

 


Vi vil ikke booke hotellet før vi har flybilletterne på plads   49 : Flybilleterne er ALTID det vigtigste ... hoteller er der " Nok af "

 

 

Hotellet som vi satser på at komme til at bo på er : Samui Laguna Resort ...... Vi har boet på dette sted nogle gange før og synes egentlig at dette er et meget fint sted . Hotellet ligger sådan , at hvis du går den ene vej ud af hotellet - kommer du ud på en fantastisk strand - og går du den anden vej ud af hotellet , komme du ud midt i byen " Lamai " .

Vi vil booke 3 af hotellets bungalows til os . Disse bungalows ligger på en sti ned mod stranden og er rimelig simple , men meget hyggelige og med en lille terrasse uden for , og vi vil selvfølgelig satse på at få 3 stk af disse på stribe . 

Vi har sammensat denne lille film fra dette resort - ud fra nogle billeder fra vores tidligere ture .

 

Tryk på pilen midt i billedet for at starte filmen ...

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
 

I højre hjørne nederst på billedet kan du vælge stor skærm når filmen kører .

 

Hotellet / Resortet som du lige har set på filmen herover - er hvad vi efter flere overvejelser , har valgt at bo på i hele perioden af ferien  . Vi har tidigere været igang med at kigge på flere hoteller - således at vi måske kunne bo 7 dage på dette hotel / Resort og så finde et andet til de sidste 7 dage . Men vores erfaring siger os at vi nok kun skal satse på det ene hotel . Skal du flytte til et andet hotel - går der 1 dag med dette og tiden der går med at finde sig til rette på det nye sted - er egentlig sjovere at bruge på noget andet . Så vil vi hellere tage nogle udflugter ud fra Sumui Laguna Resort og se noget af Ø`en på denne måde ........ og det leder os så frem til næste punkt :

 

Hvad skal vi opleve

 

25 gange 4Denne tur til Thailand bliver så vores tur nummer 25 til landet - Og UPS , skal der nok være nogle der siger !! - så er det jo en jubilæums-tur ? ... ja det er det sikkert , men for hvem 128 ? .... Der er vel kun os selv der har været med på alle turene 1 .

Men lad os da for sjov komme med nogle tal .

Vores første tur var i februar 2005 - kort tid efter Tsunamien , som ramte Thailand i julen 2004 . I årene efter fortsatte vi med at rejse til Thailand èn gang om året , men det blev hurtigt til to gange om året og allerede i år 2007 havde vi de første venner med på turen til Thailand . Og sådan fortsatte det år efter år . Flere og flere venner kom med og vi fik hutigt navnet : " LARSEN REJSER " .  

 

Larsen rejser

 

Hjemmesiden hèr blev lavet og så kørte det bare derud af . Vi har rejst med mange hold igennem årene og hvis vi tæller alle dem der har været med som " førstegangs-rejsende " , så har vi i alt sendt over 140 personer til Thailand . Men flere af personerne har rejst med os flere gange og èt enkelt par er næsten med èn gang hvert år og nogen gange to . Alt dette tager vi som et tegn på at " det er squ nok i orden den måde vi gør det på " 15 .........

Nåh , nu kom vi lige lidt langt væk fra emnet . Det jeg egentlig ville fortælle her , er at selvfølgelig har vi fået en del erfaring igennem årene og den erfaring hjælper os når vi skal planlægge turene . Vi kan godt være mange afsted på turene til Thailand , men det er jo ikke sådan at vi så " hænger sammen " fra morgen til aften , når vi er derude . Vi har nogle faste traditioner som vi prøver at holde fast i og en af disse er , at vi hurtigt finder et sted i nærheden af vores hotel , hvor vi kan mødes på et bestemt tidspunkt hvèr aften . Her får vi så lige en drink eller to og snakker sammen om dagens oplevelser.  

 

drinks

Alle på holdet er kommet til " aftenmødet " med godnatdrink

 

Og sådan vil det selvfølgelig også blive på denne tur - billedet herover er fra Koh Samui i 2016 og da boede vi også på Sumai Laguna Resort . 

 

 

By pik

 Om vi er et helt hold , eller om vi bare er få personer , betyder ingenting for stedet er et hyggeligt sted hvor der kommer mange mennesker . På billedet herunder var vi kun Lene og jeg på turen til Koh Samui . På det lille billeder her til venstre kan du se en af " serverings-gutterne " med barens navn på ryggen .... og vi har forklaret ham den " den danske version af dette navn " .... men den havde han selvfølgelig hørt før , men indehaveren - som er en pige -  hedder dette navn .....

 

 

Thai20150383

Man kan godt nyde ferien - selv om kun er 2

 

Det er den eneste faste tradition vi har på turene og ellers er det sådan at vi - " Lene og jeg ".... nok mest mig , har undersøgt området nøje via internettet og fundet de seværdigheder som kan være interessante for vore deltagere på turen . Men nu har vi jo været på Koh Samui flere gange og derfor har vi kendskab til flere ting i dette område . Det plejer at være sådan - og det er ingen undtagelse denne gang - at vi finder ud af om der er stemning for en udflugt og hvem der vil med på turen . Det er vigtigt for os at understrege at det er fuldstændig frivilligt om man vil deltage i en tur , eller om man hellere vil foretage sig noget andet - eller bare ligge ved stranden . Det eneste der er sikkert er at jeg er med på alle turene 118

Lad os kigge lidt på hvad der er af muligheder på Koh Samui . Vi nævner dem i vilkårlig rækkefølge og som tidligere nævnt - ingen ting er sikkert , vi beslutter fra dag til dag .

 

1Tæt på hotellet ligger et fantastisk sted som hedder Jungle Club . Dette sted ligger oppe på et bjerg , ja faktisk ligger det et sted hvor man kun kan komme til ved hjælp af " en jeep " . Men det foregår på den måde at vi tager en taxa over til vejen op til Jungle Club . Derfra ringer vi op til stedet og beder dem hente os i deres Jeep . Oppe på stedet er der en fantastisk udsigt og de har en restaurant deroppe . Det kunne være en fin ide at tage derop og spise frokost en dag . Man skal derop midt på dagen for at kunne nyde udsigten - om aftenen er det jo mørkt . Lige herunder ser du et billede fra stedet . 

Jungle

Udsigten fra restauranten oppe ved Jungle Club

 

Og herunder kan du se et lille filmklip der viser turen op til stedet ... hold på hat og briller  131 .

Tryk på pilen i billedet for at starte filmen !!

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

I nederste højre hjørne af billedet kan du vælge stor skærm !!

 

 

 

2

 Vi skynder os videre til mulighed nummer 2 . På Øen Koh Samui kan du møde denne klippe ( se billedet ) -  som kaldes Grandfathers Rock . Man kan køre dertil i bil og samme sted kan du møde Gandmothers rock ( se billedet længere nede  ) . Historien for disse to sten er : To unge forelskede personer endte deres dage her i en voldsom storm . Naturen har så igennem mange hundrede år formet disse to klipper til ære for disse to personer. Yderligere forklaring til billedet er vel unødvendig 17 .

 

 

051

Grandfathers rock

 

 

Den anden sten som kaldes Grandmothers Rock ses på billedet herunder . Man kan køre dertil i bil og samme sted kan du møde Gandfathers rock ( se billedet her ovenover ) . Historien for dette er : To unge forelskede personer endte deres dage her i en voldsom storm. Naturen har så igennem mange hundrede år formet disse to klipper til ære for disse to personer. Yderligere forklaring til billedet er vel unødvendig  17 .

 

 

Grandmothers Rock

 

3Om vi skal på jungle tur eller ej må vi lige se . Skal vi - bliver vi afhentet på Hotellet af nogle erfarne Jeep-drivere . Vi kører så rundt på Ø´en og kommer bl.a til Elefant-ridning - Monkey Show - Vandfald og meget mere . Vi kører til sidst på turen op i bjergene og spiser frokost på toppen af et af bjergene . På vejen op i bjergene kommer vi ud på nogle helt fantastiske veje - ja nogen steder er der faktisk ingen vej - men vi kommer igennem alligevel. Det kan være lidt af en gyser nogen steder - da man er højt oppe . Men snyd ikke dig selv for denne oplevelse. Sidste gang vi var afsted , var der nogle af vores deltagere der rystede lidt nervøst på turen - men da vi var nede igen - syntes alle at turen var fantastisk . Jeg tror at vi vælger at andet selskab til at køre turen denne gang - hvis vi skal afsted . Bilerne sidst var faldefærdige . Vi så nogle andre på turen som var " lidt federe " . 

Jungle safari

 

 

På Safari Turen på Koh Samui - kommer vi forbi nogle tigre . Du får mulighed for at blive fotograferet sammen med en af disse. Det koster nogle få bath og er ikke farligt - så lad ikke den chance gå fra dig når du alligevel er der . Det er jo ikke hver dag man får denne mulighed.

 

" Klap en tiger og undgå at den klapper dig "

 

 

4En af de lidt mere fredelige ting på Koh Samui er et ZOO der er på Ø`en  - hvor du har et fugle show flere gange om dagen. Når du betaler indgangsbilletten til dette ZOO - kan du vælge forskellige aktiviteter - således at du kun betaler for det du vil se.

Dette fugle Show er ret underholdende. Fuglene flyver ud blandt publikum .

 

Fugleshow

 

 

5Den næste mulighed er Krokodille farm. Du kommer helt tæt på disse store dyr og du kommer også ind til et krokodille show.

Dette krokodille Show er ret underholdende . Efter show`et kan kan du blive fotograferet sammen med en krokodille .

 

Du kan se filmklip fra dette show ved at klikke her på dette på filmen herunder

 

Tryk på pilen i billedet for at starte filmen !!

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

 I nederste højre hjørne af billedet kan du vælge stor skærm !!

 

 

Kom her dit bæst

 

 

Der er selvfølgelig mulighed for billeder bagefter ....

 

 

6Den næste mulighed .....På Ø`en Koh Samui er der en Ice Bar. Der er udstilling af forskellige figurer lavet i is. Når du betaler for at komme ind - kan du vælge at få nogle drinks med i prisen. Disse drinks serveres i glas - som også er lavet af is. Når du ankommer til stedet bliver du iklædt en kappe , som skal beskytte dig mod kulden , som der jo selvfølgelig er i denne bar. Det er faktisk ret sjov lige at få denne oplevelse . 

 

En kold drink i 18 graders frost og med 30 grader udenfor

 

 

7En ting vi sikkert også skal - er at spise på restauranten  " Green Bird " . Den ligger i Chaweng by . Lidt afsides i en sidegade ligger denne lille hyggelige restaurant med rigtig god mad til MEGET lave priser. Indretningen af restauranten er primitiv og der er " altid " plads til èn til. Hurtigt finder personalet et bord til dig ... en hyggelig oplevelse.

084

Green Bird Restaurant

 

 

8I alle byerne i turistområderne finder du disse lady - Boys Shows. Det er faktisk en oplevelse at se disse . Det er flotte shows de viser og musikken er fantastisk . Snyd ikke dig selv for sådan en oplevelse . Det eneste du betaler for at komme ind er den drinks du evt. køber derinde - så bestemmer du jo selv lidt hvad prisen skal være !!

3 mænd i forskellig påklædning

 

 

Du kan se et filmklip fra et af disse shows ved at klikke på pilen i billedet herunder

 

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

 

 

9Før i tiden når vi havde ture , var elefant-trekking altid en del af vores program . Men efter at vi har set hvordan elefanterne behandles i 'Thailand - har vi totalt droppet elefant-trekking på vore ture . Se evt. dette link : Elefanternes liv i Thailand

Nu tilbyder vi hellere en mulighed for at komme ud og se elefanter i deres naturlige omgivelser , og dette vil vi også tilbyde på denne tur .

På Koh Samui har vi fundet frem til Samui Elephant SanctuaryVi vil på vores tur tage kontakt til dem og booke en udflugt dertil - hvis der er interesse for dette .

 

logo samui elefant sanctuary

 

På deres hjemmeside har vi fundet følgende oplysninger :

 

Programmet ser således ud :

 

Morgen og eftermiddag`s program

Vores halvdagsprogrammer tilbyder dig en mindeværdig oplevelse ved at tilbringe tid med vores smukke og store elefanter . At være i nærheden af disse elefanter er betagende og vi er sikre på , at du efter at have tilbragt en ½ dag på Samui Elephant Sanctuary , vil blive efterladt dybt bevæget af , hvor utroligt det største " jord-pattedyr " på jorden - i virkeligheden er.

plan:

1. Vi henter dig på dit Hotel - ( der er forskellige tider - du får tidspunkt ved bookning )

2. Velkomst og introduktions-video om hvem vi er og hvorfor elefanter skal beskyttes .

3. Vi forbereder mad til elefanterne, og efter madlavning møder vi elefanterne fodrer disse . Dette tætte møde er en magisk oplevelse, og elefanterne elsker selvfølgelig deres kurv med godbidder.

4. Du kommer på gåtur med elefanterne , du ser dem bade i en " elefant pool " og lege i muddergraven.

5. Du får serveret en lækker vegetarisk thailandsk buffèt og der er rigelig med med tid til at hvile , slappe af og nyde roen og skønheden i vores reservat . 

6. Der er gratis vand, kaffe og te .

7. Vi kører dig tilbage til dit hotel

Pris: 3000 bath ( 600 d.kr. pr. pers. ) 

Det kan måske lyde som mange penge set i forhold til hvad man ellers kan få af udflugter i Thailand , men vær opmærksom på at du betale og besøge stedet ,  støtter en bæredygtig , etisk og en medfølende tilgang til elefantturismen i Thailand .

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Samui Elephant Sanctuary , og husk at når du besøger steder , støtter du elefanterne i Thailand på den rigtige måde .

 

elephant sanctuary koh samui

Der er lavet swimming-pools til elefanterne

 

 

 

Det var lidt omkring hvad turen kan indeholde og det er selvfølgelig noget vi helt selv bestemmer - der er mange flere muligheder end dem du har set her - men vi vælger lidt efter de forskellige ønsker der måtte komme .

 

 

 

Vi opdaterer siden når der kommer nyt om rejsen !!

thailand 2012 934 InPixio InPixio InPixio

                             Hilsen Lene og Poul                                                                     

 

 

 

 

Siden sidst redigeret januar 2019

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

                                                 

                  Antal besøg på hjemmesiden

161373
I dagI dag0
I gårI går163
Denne månedDenne måned2629
total for hele periodentotal for hele perioden161373
Dag med højest antal 02-10-2019 : 460
Antal gæster på siden lige nu 11

188

De 25 mest

   

 

sur og glad4

Skriv en kommentar til os :

RIS & ROS

 

   

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen

sol1

 

 

samarbejdespartnere2

samarbejdspartner1

Besøg afsnit 39 her på hjemmesiden....

Køb varer ind via vores samarbejds-

partnere .

Klik her : Start her

 

 

 

 

 

 

 

 

Gå til toppen