Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

  Udflugtsmuligheder Pattaya og Jomtien

 

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

cirkler2

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på . Denne side var med tiden blevet temmelig stor og kunne virke lidt uoverskuelig . Derfor valgte vi at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi så kommet til Pattaya og du kan her se hvad du kan opleve i og omkring Pattaya / Jomtien .

Pattaya og Jomtien ligger jo tæt sammen , så vi har valgt at tage oplevelser med fra begge steder her .

På denne side skriver vi ikke kun om de ting vi selv har oplevet - men nævner også nogle andre steder ,  som vi ikke nåede da vi var der .

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og de lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet . Mange af udflugterne kan også besøges ud fra andre destignationer end dem vi skriver . Men som tidligere nævnt - tager vi ikke kun dem vi selv har besøgt vore ture , men også andre muligheder . Vi nævner også butikker og shopping centre her på siden , som jo også er en form for oplevelse . Vi har nummereret oplevelserne fra nummer 1 og op ... men alligelvel kommer de i vilkårlig rækkefølge , forstået på den måde at oplevelser og shoppingcentre sagtens kan være blandet .

Der vil enkle steder på siden her være nogle filmoptagelser også !!

Der er nogle udflugtsmuligheder som underpunkter til gruppen her ..... se dem i menuen under gruppe 7k .

God fornøjelse !!

 

alt her på siden Pattaya

     

Hvad er pattaya5

pattayaNår man siger " Pattaya - Thailand " til folk hjemme i Danmark , så tænker de straks på " let påklædte piger 376" - " gamle mænd med unge piger " eller det der er værre : " gamle mænd med små drenge " . Men det er slet ikke rigtigt ..... lad os lige prøve at smide spørgsmålet ud på nettet og se hvad der kommer tilbage af oplysninger ......

Pattaya er en by i provinsen " Chonburi " i det østlige Thailand . Sidste gang indbyggerantallet blev målt var i år 2007 og da havde byen 101.378 indbyggere .

Pattaya er en kystby og ligger ud mod Siambugten ( Golf of Thailand ) , ( som er en del af Det Sydkenesiske Hav ) . Flere andre byer ligger tæt ved , blandt andet Bang Lamung .

Pattaya er en af de mest kendte turistdestinationer i Thailand med 13,7 millioner besøgende - ( målt i år 2016 ) , og med en omsætning på 200 milliarder Bath ( ca 40 milliarder Danske kroner ) . Mange thailændere besøger Pattaya strandene . Udenlandske turister udgør dog omkring 65% af de besøgende , som andrager 110 milliarder Bath ( ca. 22 milliarder danske kroner ) af omsætningen . Kinesere er den største turistgruppe med 2,54 millioner besøgende , af andre store nationale besøgsgrupper udgør russere cirka 800.000 , indere cirka 600.000 , koreanere cirka 400.000 og tyskere også cirka 400.000 .

Oprindeligt var Pattaya en lille fiskerby , indtil de rige folk i Bangkok " opdagede " stedet i 1960 og begyndte at benytte byen som feriested . Ikke længe efter begyndte amerikanske soldater der var tilknyttet flybasen " U Ta Pao " i Rayon at benytte den til " Rest and Recreation " . Byen voksede raskt , ikke mindst på grund af nattelivet og go-go-barer sexy woman . Amerikanerne forlod området efter Vietnamkrigen , og byen blev kastet ind i en dyb krise . Men så blev byen opdaget af europæisk masseturisme . Selvom sexturismen fremdeles er nok så synlig , så forsøger Pattaya nu at præsentere sig som egnet sted for familieturisme . Af aktiviteter for turister , som ikke søger fest og natteliv , kan man nævne attraktioner som Sri Racha Tiger Zoo , over 20 golfbaner , Nong Nooch Tropical Garden og flere familiepakker . cirkler2

 

sattahip Beach

Sattahip Beach2

 1Det første forslag vi vil nævne , er den " millitære strand " som ligger et lille stykke vej fra Jomtien / Pattaya . Det er en meget pæn og ren strand som man godt kan lave en halvdagstur ud til . De sidste par gange vi har været der , har vi bare taget en grisebil derud , men der er et styke vej at køre , så måske man skal bestille en lukket bil , men vil du gerne se lidt på vejen dertil , så tag " grisebilen " derud   158. .  

Sattahip Beach ( Den millitære strand ) tilbyder dig en strand med roligt blidt , rent og azurblå hav.

Militærstranden (Sai ​​Kaew, Azure Bay, Blue Lagoon) er meget populær blandt gæster i Pattaya , især dem der bor på og nær Jomtien . Stranden er meget ren og du kan tage en dukkert i havet og nyde en strand , hvor der er brusere , toiletter , caféer , liggestole og  uden irriterende sælgere .

Fem grunde til at vælge Sattahip Beach :

1. Du behøver ikke at skal sejle med færge for at komme der til - men kan komme til stranden med bil .

2. Havet er normalt gennemsigtigt og turkis - og du finder ikke samme type strand i Pattaya eller Jomtien.

3. Der er totalt hvidt sand nær vandet - et absolut wow ! 4

4. Der er lokale restauranter på stranden med et godt udvalg af thailandske og internationale skaldyrsretter til meget rimelige priser.

5. Der er rene toiletter og brusere - og efter en dag på stranden behøver du ikke at tage hjem dækket af sand og salt.

Hvad du bør vide , før du besøger Sattahip Beach :

1.  Adgang for udlændinge koster 100 bath .

2. Du skal vise dit id-kort ( Pas ) ved indgangen.

3. Der er ingen solsenge på stranden - kun stole ( koster 30 Bath ) og heller ingen måtter ( medbring din egen eller lej en for 20 bath og 1000 bath i  depositum ) .

4. Der er aber, der kommer til stranden . Nogle dage forbliver de på parkeringspladsen , og nogle dage ( sjældent ) kommer de på stranden og stjæler ejendele fra strandgæsterne .cirkler2

koh Samet

Koh Samet

 2En anden mulighed for udflugt er at tage over til Ø`en " Koh Samèt " . Lene og jeg har været på vej derover èen gang , men måtte opgive p.g.a regnvejr . Det var i dog august måned vi forsøgte dette , men rejser du i højsæsonen skulle det ikke være noget problem .

Koh Samèt er en nationalpark og har fået sit navn fra Samet-træerne , der med sine rødbrune stammer og hvide blomster vokser langs dele af kysten . Her finder du nogle af Thailands smukkeste strande såsom : Diamond Beach , Half Moon Bay og Paradise Bay , som alle har blødt og kridhvidt sand .

På Koh Samet er der forskellige tur arrangører, som tilbyder snorkelture , dykning , sejlads og bådture rundt om ø`en. Flere gange om dagen sejler der også både fra molen i Na Dan og visse hoteller til Ban Phe på fastlandet . Men jeg tror at vi holder os til stranden .

Koh Samet er ca. 6 km lang og 1 km bred på det bredeste sted. Turismen er først og fremmest koncentreret omkring ø`ens nordøstlige kyst , langs strandene Hat Sai Kaew , Ao Hin Khok och Ao Phai , samt i og omkring den lillebitte by Na Dan , som er ø`ens centrum . Her kommer de fleste turister fra fastlandet ind med både og færger og besøger de mange små restauranter og lokale butikker . Ø`ens fineste strande ligger som et perlebånd fra Hat Sai Kaew og hele vejen langs østkysten . Jo længere sydpå du kommer, jo mere ensomt og sværtfremkommeligt bliver terrænet . Du kan køre hele vejen ned til Koh Samet`s sydlige spids , men har du ikke en jeep eller firehjulstrækker , er vejen stort set ufremkommelig . Den nemmeste måde at komme herned på er derfor med båd . Den vestlige kyst er stort set ubeboet, da den er gold og klippefyldt. Ud over stranden er Ao Prao i nordvest også kendt som Paradise Bay , og der her slet ikke det samme strandudvalg som på østkysten.

Fra Patttaya til Samet

Spørg de små salgssteder på gaden i Pattaya om hvordan du kommer nemmest ud til Koh Samet . De har helt sikkert nogle gode forslag til dette .... Og de vil helt sikkert gerne sælge dig turen derud , om det så bliver med færge eller en speedbåd . cirkler2

 

Frost Magical Ice of Siam

frost magicali ce of siam pattaya

 3Frost Magical Ice of Siam i Pattaya giver mulighed for at opleve kulden i Arktis i et tropisk land . Temperaturerne i " Ice Dome " er nedkølet til minus 10 grader celsius , mens temperaturen udenfor er omkring 40 grader højere .

I den indendørs afdeling kaldet  " Siam Heaven eller Ice Dome " føles det som Arktis , med temperaturer under nul og isskulpturer af isbjørne , pingviner og en iglo , et snehus for inuiterne , der bor i Arktis . I minus 10 grader Celsius temperaturer finder du også nogle typiske thailandske genstande , som en isskulpturet tuk-tuk .

De konstant skiftende lyse farver giver " Ice Dome " en ekstra atmosfære . Tag sjove fotos , hvor du sidder i en is-tuk-tuk eller iglo, eller står med en snemand - eller glider ned fra en is-trappe . Vær forsigtig når du går på den glatte is . Få din sodavand serveret i et " is-glas " ved baren beer2 , som også er lavet af is .

Kom forberedt og klæd dig til kulden . Bær lange bukser ,  gode sko og sokker . En varm vinterfrakke udleveres dog ved indgangen .

Efter is-havens arktiske temperaturer, kan du varme dig lidt med varm kakao , kaffe eller te i restauranten 454 .

Magical Ice of siam

På det udvendige område finder du store sandskulpturer , alt i hvidt , så det ser ud som om de er dækket af sne . Efter mørket oplyser spotlight  skulpturerne .

Området kaldes " Himmapan " og er opkaldt efter den legendariske Himmapan-skov . I buddhistisk og hinduistisk mytologi omgiver skoven Mount Meru , universets centrum . Skoven er beboet af mange mytologiske væsener, træer og planter.

Mytologiske væsener

De dyr , der bor der , har egenskaber som at der er flere end et dyr kombineret i dem , såsom en hest med hovedet af en fugl og en fisk med hovedet af en elefant o.s.v . Et par af de mytologiske væsner , som du finder herinde , er et par flyvende elefanter kendt som Karin Puksa og en Winged Ghilen , en drage som dyr med vinger .

Frugterne af Nariphon-træet , der vokser i skoven , er formet som unge kvinder . Andre skulpturer skildrer figurer fra thailandske folklore og fra Ramayana  - " the great Indian Epic " .

Et skilt ved hver skulptur indeholder oplysninger på engelsk og thai om væsenerne .

cirkler2

 

Watt pho khla

 51447838 10218614935904189 2281398580805632000 n

4

Flagermustempel

Har du lyst til at se nogle store flagermus , så er der virkelig hèr en mulighed .

Vi har endnu ikke selv besøgt dette sted - men nogle af vore gode venner - Henning H. Mathiesen og hans Thailandske kone Boonthai Thongdaeng - har besøgt stedet i februar 2019 og de har sendt os billederne , som bruges på denne side , og det siger vi pænt " tak for " happy.

Hvis du tidligere har været i Thailand - vil du vide at det vrimler med Templer overalt og man synes jo at de allesammen ligner hinanden - men der er dog nogle stykker der stikker ud fra mængden og èt af dem er " Flagermus Templet WAT PHO KHLA " , som ligger i provinsen Chachoengsao , der ligger øst for Bangkok og nord for Pattaya . Stedet er åbenbart ikke så turistpræget , så det vil ikke være en tur du finder blandt de sædvanlige udflugtsmål , men du kan hyre en taxa til turen og fra Bangkok vil sådan en tur koste omkring 2000-3000 bath ( ca. 400 - 600 d.kr. ) - lidt afhængig af din forhandlingsevne og er vi flere på turen kan vi jo dele udgifterne . Hvad den koster fra Pattaya ved jeg ikke - men det undersøger vi når vi er der !!

Vi vil prøve at beskrive stedet her .

 50990863 10218614932624107 5775759555942154240 n

Som nævnt - så vil du kunne opleve flagermus her , men det er ikke flagermus som du sikkert kender dem . Det er " flyvende hunde " og de hænger i træerne - i tusindvis . Flyvende hunde er en speciel type flagermus der adskiller sig fra de almindelige flagermus - på flere måder . De kan blive meget store - op til 40 centimeter lange og et vingefang på over 1,5 meter 15. De spiser ikke insekter , men frugter og nektar fra blomster .

Almindelige flagermus er jo blinde og bruger ekkolokalisering - men flyvende hunde bruger synet og deres lugtesans til at finde vej .

Og hvorfor hedder de så flyvende hunde ?

Det gør de simpelthen fordi , at mens almindelige flagermus har et spidst hoved , der lidt ligner en mus , så har disse store flagermus her et hoved der ligner et hundehoved .

Det latinske navn lyder des­uden også lidt il­de­vars­lende , især med tan­ke på, hvor sto­re de kan blive : Pteropus vampyrus Chock smiley.

 51041709 10218614932944115 7598216726274113536 n

Flagermusene hænger overalt i træerne rundt omkring på templets grund , og de er ikke så meget natdyr som almindelige flagermus , så du vil kunne opleve nogle af dem tage en flyvetur . Og her skal du nok lige være forberedt , for selv om du måske inden besøget , har læst at de er store , så er de helt sikkert meget større end du havde forestillet dig . Du kan bedst opleve flyveturene omkring et vandbassin ved siden af templets ordinationshal , hvor du har frit udsyn mellem træerne.

Når mørket så småt indfinder sig, bliver de mere aktive . Så vil du kunne se flere og flere lette for at flyve ud for at finde deres yndlings spise , nemlig moden frugt.

Nu befinder flagermusene sig jo i et tempel i Thailand , så der er også lidt religiøsitet og myter om dem . Det hedder sig , at flagermusene respekterer templet , så selvom de godt kan lide mangofrugter , så spiser de angiveligt ikke dem på templets træer . Munkene vil også kunne fortælle dig , at under en særlig ceremoni , der varede i ni dage tilbage i 1957, forsvandt flagermusene helt indtil ceremonien var overstået . Og da en særlig vellidt munk døde i 1966 , blev flagermusene i flere dage hængene i træerne i stedet for at flyve ud efter føde hvad fanden.

cirkler2

coral island

 coral island

5Koh Larn - Coral Island

Lige ved Pattaya i Thailandbugten ligger Koh Larn , der også er kendt som " Coral Island " . Ø`en er fire kilometer lang og to kilometer bred og kan prale af smukke strande med klart vand og et kupèret og skovklædt tærræn .

Der er hoteller og bungalows ved flere strande , for dem der ønsker at blive længere tid på Ø`en . Ø`ens største landsby er Na Ban , hvor også de fleste af dens beboere bor.

Strande :

Koh Larn`s bedste strande findes på vestsiden af ​​øen .

Samae strand :

Sameas sandstrand er over 500 meter lang , vandet er klart . Svømmeområdet er indhegnet for svømmernes sikkerhed . Strandstole lejes på 50 til 100 baht , afhængigt af sæson . Der er cirka et dusin strand-restauranter og barer , der serverer thailandsk mad , drinks , cocktails , friske fisk og skaldyr samt is.

I slutningen af ​​stranden er der en stor bygning der er formet som en stråle , Coral2og dens tag er dækket med solcellepaneler .

Et par skridt fra stranden ligger et område for dem , der ønsker at overnatte her .

Du kan komme til Samae-stranden enten med en lejet hurtigbåd fra Pattaya , eller med taxa fra en af ​​Koh Larn`s to færgehavne , Na Ban-molen og Tawaen-strandbryggen.

Hvordan kommer man til Koh Larn fra Pattaya ?

At komme til Koh Larn er meget let og tager ikke lang tid. Du kan komme der enten med speedbåd eller færge .

Med speedbåd :

Den hurtigste måde at komme til Koh Larn er med lejet hurtigbåd , især hvis du vil komme til en af ​​de mindre besøgte strande på øen . Turen med speedbåden tager ca. 20 minutter fra Pattaya.

Mange både er tilgængelige og kan lejes fra Pattaya . De findes på Bali Hai molen lige syd for gågaden i Pattaya . Priserne ligger fra 1.500 til 2.500 baht afhængigt af bådens størrelse.

Med Færge :

Lidt langsommere , men meget billigere er færgen . Der er en til Na Ban mole og en til Tawaen strand mole på den anden side af øen . Begge tager ca. 45 minutter og afgår fra Bali Hai mole i den sydlige ende af Pattaya gågade . Billetprisen er 30 baht " one way " .

Komme rundt på Ø`en :

Det er nemt og billigt at komme rundt på øen . Enten skal du tage en motorcykeltaxi eller tage en sangthaew ( Grisebil ) . Priser afhænger af afstanden, men til de fleste destinationer vil billetprisen være fra 30 til 50 baht.

cirkler2

Pattaya Elephant Jungle

 
thai2019 01585
6
Her kommer en af de helt store oplevelser - efter min mening - nemlig Pattaya Elephant Jung Sanctuary . Lene og jeg har set disse elefanter flere gange - senest i august 2019 på Koh Samui og i februar måned 2019  var vi ude ved elefanter i Ao Nang , og begge steder var det en stor oplevelse . Stedet som vi besøgte på Koh Samui , ejer også dette sted her ved Pattaya , så vi kender lidt til dette og det er turen værd . Og lad os lige gøre det helt klart ... der er ikke tale om elefant-ridning , men om elefanter der har det godt og trives der hvor de er .
 
Vi vil kort her lige beskrive stedet :
 

Nyd at være i selskab med elefanter i Pattaya Elephant Jungle Sanctuary . Stedet fremmer en bæredygtig og etisk måde at behandle elefanter på og deres lille elefant landsby i Pattaya er et godt eksempel på dette . Deres uddannede guider , som er engelsk-talende , giver de besøgende indsigt i elefanternes adfærd og den personlige historie om deres elefanter, mens deres mahouts , med deres utrolige livserfaringer , hjælper de besøgende med alt , såsom badning af elefanter og fodring af disse med hånden .

The Elephant Jungle Sanctuary er i nærheden Sattahip District , lige syd for Pattaya . Du kan besøge Elephant Jungle Sanctuary på to forskellige tidspunkter i løbet af dagen . Morgenbesøget finder sted fra 06:30 til 12:30 og eftermiddags besøget finder sted fra 12:30 til 17:30 . Af hensyn til varmen , vil formiddagsbesøget nok være at foretrække !!

Udflugtspakkerne indeholder to forskellæige traditionelle thailandske buffet måltider , afhentning og afleverering på dit hotel i Pattaya , drikkevand og endda mad til fodring elefanterne !

Når du ankommer til stedet , vil guiderne fra stedet give dig et grundlæggende overblik over hvad du kommer til at opleve på turen , fortælle om deres elefant velfærdsprogrammer , samt give dig nogle oplysninger om elefanterne og derefter udlevere det traditionelle " Karen tøj " til dig , som du kan bære under hele turen ( frivilligt ) . Da turen kan være mudret og våd  ( på en meget sjov måde ) foreslåes det , at du bringer nogle forskellige ting med dig på turen . Medbring en hat , noget solcreme , en badedragt , et håndklæde og måske en extra t-shirts , som du kan skifte til efter besøget ved elefanterne .

Du skal selvfølgelig også medbringe et kamera , men hvis du er bekymret for at tage billeder sammen med elefanterne , behøver du ikke bekymre dig . Elephant Jungle Sanctuary tilbyder fotografering af dig uden ekstra omkostninger . Deres fotograf vil tage billeder af dig i løbet af dagen og uploade billederne til  " en Dropbox på nettet ",  som du derefter kan få adgang til via linket på EJS Facebook-side og hente dine billeder .

Under hele dit besøg på Elephant Jungle Sanctuary , vil du fodre ,  bade og endda lege med elefanterne . Det er vigtigt for stedet , at du lærer så meget som muligt om elefanterne og hvorfor det er vigtigt at beskytte dem .

Med de penge , som du betaler for besøget , kan du bidrage til elefant velfærd . Stedet redder elefanter fra elefantridning i Thailand , fodrer dem og giver dem en veterinær pleje , samt skov og jungle at leve i .

Herunder kan du se en film , som blev taget på Koh Samui i foråret 2019 og det er samme ejere der også har stedet i Pattaya !!....

klik på pilen i billedet for at starte filmen .  

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

 

cirkler2

Pattaya Dolphin World

Pattaya Dolphin World

 

7I området omkring Pattaya ligger også " Pattaya Dolphin World " og dette er absolut et besøg værd . Udover delfinerne er der også andre attraktioner i denne park . Vi havde dog valgt kun at se delfin Show`et da vi var der . Delfin Show`et varer ca. 1 time og der er masser af underholdning i den time . Du kan også komme til at svømme sammen med delfinerne - dette kan bestilles ved indgangen . Som en oplysning kan vi lige nævne , at man ikke må have lange negle , hvis man skal ud og svømme sammen med disse sjove dyr .

Efter Show`et kan man blive fotograferet sammen delfinerne - dette bestilles lige inden show`et starter. Man sidder på en stor tribune og ser show`et og der er tag over . Så skulle du være uheldig at det regner den dag du har valgt at se dette - betyder det ikke noget . Har du god tid - så besøg endelig hele parken .

Du kan se filmklip fra Delfin-show`et ved at klikke på pilen i billedet herunder : 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
 

 

 

cirkler2

 

Kaan Show Pattaya

kaan show

 8Kaan Show : Dette show er sjovt at se for både voksne og børn . Kaan er et spændende show , der bruger moderne teknologi til at skabe specielle effekter og illusioner.

Baseret på thailandske folklore og mytologi vises der i dette spektakulære 75 minutters show væsener som , flyvende drager og enorme robotlignende væsener.  Kaan kombinerer et sceneshow , en biograf og den nyeste teknologi til at skabe et spændende show med dramatiske kulisser og spektakulær action .

Flyvende drager og kunstige lyn og storm :

Kaan-show`et bruger teknologi som 4D-projektionskortlægning og animation til at skabe gigantiske væsener , en flyvende drage , en stor robot , og kunstige lyn og storm . Dygtige skuespillere udfører menneskelig aerobrobatik . 

Teatret :
Kaan Show`et vises i D’LUCK filmteater , der blevet bygget om til showet . Teateret er udstyret med den nyeste teknologi .
Smukt scenografi og rekvisitter skaber dramatiske kulisser , hvor historierne udspiller sig .
Opdelt i rækker er sæderne komfortable og med en god udsigt over scenen fra hvert eneste sæde i salen .
 
Teknologi :
Kaan show bruger den nyeste teknologi til at skabe et spændende show med adskillige specialeffekter og illusioner.
Med high " definition-projektionsmapping " , en teknik der bruges til at simulere bevægelse , skaber showet optiske illusioner og får 2D-objekter til at vises som 3D .
Avanceret animation bruger robotik til at simulere et menneske eller et dyr .
Teatret er udstyret med et meget avanceret og moderne lyd- og belysningssystem.
 
kaan show2

 
 
Thai folkeeventyr :
Kaan-historien er baseret på thailandsk folklore og mytologi . Den indeholder også flere figurer fra " Ramayana - the great Indian Epic " .
 

Kaan-historien :
Hver besøgende modtager en pjece med Kaan-historien . For bedst at følge historien , skal du læse den igennem inden showets start .
Historien starter med at hovedpersonen " Kaan " læser bøger på biblioteket . Når bibliotekaren ser , at han keder sig , giver hun ham en bog med sit navn på . Når han åbner bogern , transporteres Kaan med sin ledsager Gabilpuksa , en lodret halv abe - og et halvt fugle-væsen , på en eller anden måde ind i den fantastiske historie.
 

Sea Giantesss vrede:
Denne historie er inspireret af Phra Aphai Mani , et berømt thailandsk episk digt.
Det fortæller om en spændende rejse over høje bjerge og dybe søer til Wonder Island . Se prins Aphai Mani , der flyver på sin magiske hest Nin Mang Korn , og sejler på oceanerne på et kæmpe skib ledsaget af havfruer , når et hav-væsen kaldet Nang Phi Suea Samut og hendes hær af havmonstre angriber.
 
Farverne på Himmavanta :
Et eventyr i Himmapan-skoven . I hinduistisk mytologi omgiver Himmapan-skoven det mytologiske bjerg Mount Meru , universets centrum.
 
Skoven er beboet af mytologiske væsener, der har træk fra flere dyr i dem , som f.eks. en hest med hovedet af en fugl . Der bor også Kinnaree , et halvt menneske - en halv fugl , der menes at beskytte mennesker.
 
Dyrene i skoven er i oprør , da Kinnaree er klar over , at Pran Boon , en berømt jæger fra den thailandske litteratur , er på vej til skoven for at jage.
 
 kaan show3
 

Lyn efter lyn :
En historie med spektakulær kunstig lyn og storm . På en sort nat med lyn blinkende gennem den mørke himmel og brøl fra højt torden , kæmper to guder på himlen . Mekhala , lynets gudinde og havene og Ramasura , tordenens gud , forvandler sig til en enorm dæmon .
 

Satsning på elfenbenriget :
Basseret på Sang Thong-fortællingen , er historien sat i Kongens palads , hvor en enorm kamp kæmpes . Seks fyrster er kommet fra lande langt væk fra , til paladset for at konkurrere om kongens datter . For at vælge den bedste mand til sin datter , slipper kongen et gigantisk monster løs og en kamp til døden starter . Vinderen får lov at gifte sig med prinsessen .
 

" The Underwater Abyss " :
The underwater Abyss er baseret på Krai Thong-historien , en folketale fra Nord-Thailand . Historien udspilles i en magisk undervandshule , hvor mange krokodiller bor . Hulen styres af en voldsom krokodille ved navn Chalawan . En kamp til døden udspiller sig i den undersøiske verden mellem den enorme krokodille og en modig mand ved navn Krai Thong følger.
 

The Cataclysm :
Denne historie , der fortæller om en enorm kamp , ​​skildrer flere figurer fra " Ramayana - the great Indian Epic " .

Kongen af ​​dæmoner er kommet ind i vores nuværende tidszone . Han har omdannet sig til en kæmpe stålrobot med et enormt antal våben og forsøger at ødelægge verden . Kaan med Rama, Lakshmana, Hanuman og hans hær af abekrigere angriber dæmonen King og en kamp til døden starter.

 
Tag dit foto sammen med skuespillerne :
Kameraer er ikke tilladt i teatret . Men før og efter showet vil mange af hovedpersonerne være i foyeren . Du kan tage dine fotos sammen med dem gratis.
 
 
kaan show4
 

Placering og hvordan man kommer dertil :
Du kan se Kaan-showet i D’LUCK filmteater på 168/8 Thep Prasit Soi 12 . Det er lige overfor gaden fra Colosseum Cabaret-teatret.
 

Kom der med sangthaew ( grisebil ) , taxa eller tuk tuk :
For at komme dertil fra det centrale Pattaya ved songthaew ( grisebil ) , skal du først køre til hjørnet af South Pattaya road og Pattaya 2nd road . tage en anden sangthaew ( grisebil )  mod Jomtien og stå af i krydset med Thep Prasit road . Derefter tag en sangthaew ( grisebil ) til Thep Prasit-vejen mod Sukhumvit-vejen.
Efter cirka en kilometer vil du se teatret på venstre side .....
 
Det må vist være nemmere at tage en taxa hele vejen !!  1 . Næsten uanset hvor du er i Pattaya .

SHOW tider : 
Der er to shows dagligt undtagen mandag og onsdag.
Det første show starter kl. 17, det andet kl. 19.30 .
Onsdag er der kun et show , der starter kl. 19.30.
Der er intet show om mandagen.
 

Billetpriser : 
 
Teateret er opdelt i fire zoner .
Billetpriser på D’LUCK-teatret er:
 
For Voksne : 
 
Sky zone     2.500 bath
Ocean zone 3.000 bath
Cloud zone  3.000 bath
Star zone   4.000 bath
 
 
 cirkler2
 
 
 
Pattaya Floating Market
 
Floating market 2
 
 
 
9
 
Pattaya Floating Market - som er det rigtige navn for stedet , er et kæmpe område , som er lavet udelukkende for turisternes skyld . I en større sø - sejler alle de små både rundt og vil sælge deres varer . Man kender dette inde fra floden omkring Bangkok og sikkert også andre steder. Det er meget flot bygget op og man går på nogle træbroer imelem en masse bygninger . Der er selvfølgelig også et hav af andre boder her - der sælger alt muligt . Man kan få meget tid til at gå her og måske derfor bør man ikke tage andre ting med på programmet den dag man vil ind og se dette . Der er også restauranter i området - så giv dig bare god tid .
Floating market 1
Og har du lyst til selv at komme ud og sejle mellem de forskellige salgsbåde , er der også mulighed for dette . Lene og jeg prøvede dette engang vi besøgte markedet og det var en fin oplevelse .cirkler2
 
 
Mike shopping
 
Mike shopping mall
 
10Vi nævner lidt forskelligt her under oplevelser i Pattaya og derfor NÆVNER vi også lige dette indkøbscenter .
 
Mens mode og souvenirs måske er er langt de fleste varer der tilbydes her i Mike Shopping Mall , så er der faktisk også en bred vifte af varer til salg fra andre grupper , såsom teknologi og boligindretning .Mike shopping mall2
Centret , der bygget over fem etager , svarer det til det berømte MBK Shopping Mall i Bangkok ( som mange af os sikkert kender ) , med butik efter butik hvor der er stablet højt med forskellige varer . Husk i indkøbscentre som dette er det helt acceptabelt at " prutte om prisen " , men vær opmærksom på , at for at opnå besparelser på over 20% forventes det , at du køber tre eller flere varer samlet . På øverste etage i Mike Shopping Mall er der fremragende restauranter , der serverer nogle hurtige og lette retter , såsom nudelsuppe og papayasalat til omkring 50 baht.
Mike Shopping Mall har altid mange kunder sent på aftenen og har en markedsstemning med venlige butikkejere . Vær forsigtig når du køber " mærkevarer " , da de måske eller måske ikke er ægte, men er du ude for at købe billige souvenirs - er der intet bedre sted i Pattaya.
 
Åbningstider : 10:00 - 23:00cirkler2
 
 
Central festival
 
Central festival Pattaya
  11
Nu skal jeg ikke nævne alle butikker i Pattaya - for så vil jeg da få meget travlt 1 - men jeg vil da lige nævne " CENTRAL FESTIVAL " også . I dette varehus - som er 5 etager - kan du købe alt fra knappenåle til færdige feriehuse på Maldiverne .  Til forskel fra de boder du ser på gaderne i Pattaya - så er varerne i Central Festival ægte varer og selvfølgelig også til en anden pris . Der findes også mange spisesteder i varehuset og det er i den lidt mere luxoriøse ende af skalaen . Men stadigvæk er det billigt at spise derinde - så hold dig ikke tilbage . Centret har indgang fra både hovedgaden og strandvejen . cirkler2
underwater world pattaya
 
underwater world112
Underwater World Pattaya er det eneste " kæmpe store " akvarie i Pattaya . Her er der samlet mange havdyr samt farverige koraller , og du kan opleve disse fantastiske fisk igennem den store og klare akryltunnel , som er mere end 105 meter lang . Denne oplevelse får dig til at se havdyr 180 grader rundt omkring dig og du kommer til at føle , at du dykker på dybt vand . 
 
underwater world2

I tunnellen er der 3 zoner som er " Coral Reef Zone " , " Shark og Stingray Zone "  og " Giant of Siam Zone " og yderligere vil vi fremvise den ny zone med " Jellyfish " , som er den største samling " vandmænd " i Thailand . Og i hver zone er der skilte med forklaring og viden til dig . De omkringliggende områder er dekoreret med kyster ,  sandstrande og klipper, der ligner ophold på en " privat ø " . cirkler2
 
Tiffany show
 
Tiffany2
13
 
 
Tiffany's Show i Pattaya er det første autentiske transvestit-kabaret-show i Sydøstasien !!
Mr. Vichai Lertritruengsin og Mr. Sutham Phanthusak , er dem der startede showet helt tilbage i 1974 . Med nu efter fire årtier med opførelse , blev Tiffanys Show i Pattaya anerkendt som et verdensomspændende " must-see " og anbefalet til besøgende i alle aldre - verden over . Der er mange helt vidunderlige segmenter såsom : " Glory Flower , Be Italian , Maharaja " og meget mere !! 
 
Alle bliver forbløffet over de smukke kunstneres glamour og talent .
 
Bag kulisserne er et internationalt produktionsteam med ekspertise inden for kulisser, kostume , belysning og lyd - alt sammen samlet i hus med de mest talentfulde kunsthåndværkere , der arbejder som en del af den store Tiffanys familie , i Kunststudiet , under scenen og over scenen . Hver aften glæder over 100 professionelle kunstnere , i blændende kostumer ,  publikum i glamourøse og unikke forestillinger. Tiffany's Show Pattaya er fantastisk - en kæmpe oplevelse for hele familien .cirkler2
 
Ripleys
 
ripley pattaya
 
14
Her er der en hel række utrolige ting , som der findes i denne verden . Oplev alle disse med dine øjne på " Ripley's Believe it or Not Museum !! - Pattaya " . Dette sted tilbyder dig oplevelser og utrolige fakta og store forskrækkelser igennem flere seværdigheder . Museet har vidunderlige og bisarre mysterier fra et hvert verdenshjørne . Du kan også nyde 9DX Moving Theatre , som giver dig mulighed for at opleve et spændende eventyr med avanceret lydsystem og specielle detaljerede effekter . Specielt for dem , der elsker mystiske udfordringer, vil Haunted Adventure gøre dig frygtelig bange med disse forfærdelige historier !!
 
Lad dig blive forbløffet og skrige højt med sammen os screem!! .
 

Der er 7 seværdigheder som er nævnt herunder : 
 

1. Ripley`s Believe it or not ! - Se nogle underlige ting fra hele verden . Museet giver dig mulighed for at blive lamslået med over 350 fantastiske ting såsom : " menneskelig hudmaske " , " krympet hoved " , " mini Titanic-skib lavet af en million tændstikker " , " 4-øjet menneske " , " 3-benet hest " ," varulve-pige " og mange flere.

2. Haunted Adventure !! - mareridt fra det virkelige liv . Oplev hjemsøgte historier og rædsel overalt !!

3. Moving Theatre 9DX - den eneste i Thailand !! - Bliv begejstret og underholdt i hi-tech specialsæder, og en enorm 70 mm skærm sammen med 12 specialeffekter.

4. Infinity Maze !! - døren til den vidunderlige verden . Lad os tage 20 minutter af din tid med at se på illusioner fra hele verden - i en uendelig rejse . ripley pattaya2

5. Louis Tussauds voks-kabinet !! - den første i Thailand og det femte største i verden . Dette voksmuseum huser i alt 68 berømte internationale og thailandske stjernemodeller ( 8 thailandske modeller ,  20 asiatiske modeller og 40 internationale modeller ) .
 
6. Scream in the Dark !! - oplev dette med et skrig !! ....Slip væk fra denne skræmmende rejse med pistolskydning og hør hvor støjende dine skrig er !! . 

7. Vault !! - udfordrende laser labyrint . Kæmp dig igennem de grønne laserlinjer , uden at røre ved dem . Held og lykke!
 
 
Åbningstider :
Dagligt fra 11:00 til 23:00
cirkler2
art in paradise
 
Art in paradise2

15
Art in Paradise
er en sjov og frisk måde at se et kunstgalleri på . Man har her " lukket " skellet mellem kunst og tilskuere med tredimensionelle malerier , der er interaktive og fantastisk sjove . Gennem smart brug af skygger og grænser , har kunstnere malet direkte på væggene for at skabe nogle forbløffende billeder , der narrer vores øjne til at tro , at dyr smadrer igennem væggene , venner balancerer over voldsomme vandfald og isbjørne stjæler en slurk af vores kokosnød . Galleriet har over 100 individuelle kunstværker i ti tema-sektioner, der dækker optiske illusioner, vilde dyr, natur , tidligere civilisationer og reproduktioner af klassisk kunst - med vittige tilføjelser , såsom lyserosa neglelak på en præ-Raphaelit skønhed , eller en blyant tilføjet til Mona Lisa , så du kan være Leanardo Da Vinci ... i det enkelte øjeblik .
 
 
Art in paradise3
 
Fotografering i kunstgalleriet er ikke " bare lovligt " - man opfordres faktist til det , og du vil opleve at se masser af thailandske mennesker engagere sig i dette og tage " skud " efter " skud " af deres venner i stadig mere detaljerede stillinger. " Art in Paradise " inspirerer besøgende til at blive kreative med malerierne , da 3D-billedet ser mere autentisk ud på fotografier . Dette er et fantastisk sted at komme med børn , venner eller på en date , og du vil forlade galleriet med en masse sjove øjeblikke , der er fanget på dit kamera .
 
 
 
Art in paradise7
 
 

Det tager omkring to timer at komme rundt i hele galleriet , selvom du kan bruge så lidt tid eller så længe du ønsker at interagere med malerierne . Der er intet andet sted i verden der er helt som " Art in Paradise i Pattaya " , da det er gennemtænkt , professionelt udført og er noget , som hele familien kan nyde - uanset vejr . Prisen burde heller ikke være et problem , da man betaler 500 baht for voksne og 300 baht for børn . Denne prisfastsættelse synes " måske " at være lidt høj i forhold til de 150 baht , som thailandske borgere skal betale , men dette er en fælles strategi , der anvendes af mange turistaktiviteter i Thailand . Hvis du bor i Thailand , kan du vise din arbejdstilladelse eller kørekort for at få adgang til den thailandske pris uanset din nationalitet , men for os er det alligevel billigt , så dette problem gider vi ikke bruge tid på . 
 
 
Art in paradise6

Kunstgalleriet er placeret på Pattaya 2nd Road , og indgangen er 20 meter op ad Pattaya Soi 2 . Pattaya 2nd Road er en ensrettet gade , så det er meget let at finde " Art in Paradise " , tæt på Dolphin Roundabout i North Pattaya . Hvis besøgende føler sig inspireret af al den kunst , de har været vidne til , er der en butik i nærheden af ​​indgangen , hvor de kan købe kunstartikler , maling og lærreder, og der er også en lille café , der sælger drinks og snacks . " Art in Paradise " er det mest morsomme galleri , du sandsynligvis nogensinde har været i , og det vender hele kunstgallerioplevelsen på hovedet - hvilket gør tilskueren til en del af kunsten .
 
Åbningstider :
Dagligt : 09:00 - 21:00 cirkler2
Nong Noch Gardent
 
Nong Nooch Garden3
 

Nong Nooch tropical Garden
16
" Nong Nooch tropical Garden " tæt på Pattaya , er den største botaniske have i Sydøstasien . De kæmpe store haver ligger i et område på omkring 600 hektar , og blev oprindeligt brugt som en plantage til at dyrke lokale frugter .
 
Området blev derefter omdannet til en have , til bevarelse af visse arter af planter og blomster og blev senere åbnet for besøgende .
 
I haven findes et stort antal plante- og blomster-arter i et særligt velholdt miljø .
 

Temahaver
 
Flere sektioner af " Nong Nooch Garden " er opbygget i nogle specifikke temaer og de er som følger :
 
1. Den næsten fire hektar store " French Garden " blev inspireret af haverne i det 17. århundrede Palace of Versailles .
 
2. I " Animal Sculpture Garden " finder du skulpturer af dyr som kameler , kænguruer , lama`er , leoparder og hjorte .
 
3. " Stonehenge-Garden " er opbygget efter et berømt forhistorisk monument i England ved navn Stonehenge , en ring af store stående sten , der antages at være opført for ca. 5.000 år siden.
 
4. I den bløde skråning af " Butterfly Hill " finder du blomsterbede med flere arter af farverige blomster , plantet på sådan en måde at de ligner formen på en sommerfugl .
 
5. Af nogle af de øvrige haver kan nævnes : Bonsai-Garden , Desert Rose-Garden , italian Garden , Orchid-Garden , Cycad-Valley og Bromeliad-displaygarden .
 
 
Nong Nooch Garden4

 
Orkideer og palmer m.m.
 
Thailand er meget kendt for sine mange smukke orkideer . I " Nong Nooch-Garden " kan du beundre mere end 650 arter af disse , med en lang række af fantastiske farver.
 
En anden ting " Nong Nooch Garden " er berømt for , er dens mangfoldighed af palmer . I øjeblikket vokser mere end 1.100 palmerarter i haven , mere end nogen andre steder i verden .
 
" Nong Nooch Garden " har også en af ​​de største samlinger af cycad arter i verden . Cycader findes mest i tropiske miljøer og kan leve meget længe , ​​op til mange hundrede år . Desværre bliver mange arter efterhånden meget sjældne.
 
 
Bevarelse
 
" Nong Nooch-Garden " arbejder sammen med andre internationale organisationer , såsom IUCN ( International Union for the Conservation of Nature ) og udfører forskning på cycader , for at skabe en mangfoldig samling af cycader , især de mest truede arter og for at bevare disse smukke planter i fremtiden .

 
Kaktus og fedtplanter
 
Kaktus og fedtplanter ( sukkulenter ) , der normalt findes i meget tørre forhold , såsom ørkener , kan også findes i kaktushaven her . Selv om det thailandske klima er for fugtigt til at disse planter kan vokse i naturen , er det lykkedes med " Nong Nooch Garden " at dyrke dem i et udendørs område .
 

Heliconia og Zingiberales
 
En stor samling med hundredvis af arter af " Heliconia og Zingiberales " findes også i haven . Disse smukke blomster , hvor af nogle er hjemmehørende i Thailand , er kendt for de meget lyse farver.
 

Thai kultur og elefant shows
 
Besøgende kan også nyde en række shows i " Nong Nooch-Garden ". Se et varieret program med thailandske kulturelle og traditionelle forestillinger , såsom thailandsk bryllupsceremoni , traditionel thailandske dans udført af dansere , iført elegante traditionelle thailandske kjoler , og musikalske forestillinger.
 
Du kan også se en demonstration af gamle kampteknikker som sværdkampe , kampsport og endda en demonstration af soldater , der kæmper på elefanter , ligesom i Ayutthaya Kingdom.
 

 
At komme rundt i " Nong Nooch-Garden "
 
Når du går på de over tre kilometer lange og skyggefulde forhøjede gangstier , så får du en dejlig udsigt over haver såsom " European Garden " , " Tropical Garden " , Butterfly Hill og Stonehenge-Garden " .
 
Alternativt kan du tage en 30 minutters tur på Sightseeing-bussen , eller leje en cykel.
 
Små børn vil nyde en tur på en pedal svanebåd.
 
 
Nong Nooch Garden5
 

Restauranter & indkvartering
 
Der er flere restauranter i "  Nong Nooch-Garden " , der serverer thailandske , vestlige og indiske retter . I øvrigt er der her i disse restauranter " et hav af mad " .
 
Hvis du gerne vil bruge lidt mere tid her ( mere end 1 dag ) , er der flere typer indkvartering til rådighed i " Nong Nooch tropical Garden ".
 

 
Hvordan man kommer til " Nong Nooch tropical Garden "
 
Nong Nooch-haven ligger ved 34/1 Tambon Na Chom Thian i Sattahip-distriktet , næsten 20 kilometer syd for byen Pattaya .
 
Du kan tage en " grisebil " ( sangthaew baht-bus ) for at komme dertil . En " Grisebil " er en konverteret pick up truck med overdækkede sæder på ladet , men den er åben og har ingen aircondition . Prisen er op til dine forhandlingsevner.
 
Tag en taxa , hvis du foretrækker en mere behagelig tur . Før du rejser, skal du sørge for at blive med chaufføren enig om prisen.
 

Åbningstider :

Nong Nooch garden har åbent dagligt fra 08:00 til 18:00 .

Billet-priser :

Indgangsbilletter til " Haven " er som følger :

( Jeg har kun nævnt priser for voksne )

  
     Kun Haven ................................................... 500 bath
     Haven + Thai Kultur show + Elefant show.....800 Bath
     Haven + international buffet ( frokost ) ..........800 bath
     Haven + Thai Kultur show + Elefant shov +
     International Buffet ( frokost )......................1200 bath cirkler2
 
mini Siam
 
mini Siam17

Mini Siam i Pattaya kan tage dig rundt i verdenen " ikke på 80 dage " - men mere som " 80 minutter " , hvis du altså er hurtig !! .
Parken bag stadionet Pattaya Boxing World er hjemsted for næsten 100 kopier af berømte steder over hele verden - fra Emerald Buddha-templet til Frihedsgudinden - alle vist i en skala fra 1:25 . Det er det perfekte sted at prøve at spille Gulliver's Travel . Mini Siams 46.400 kvm store område blev grundlagt i 1985 , som en del af et forskningsprojekt , opdelt i to forskellige zoner , nemlig Mini Siam og Mini Europe (som faktisk er resten af ​​verden) , adskilt af en lille serpentin " flod ", som du kan bare gå på tværs . De store , velplejede grunde , fyldt med vandfunktioner og menneskeskabte skulpturer ,  der er modelleret efter verdens ikoniske vartegn , føles som en ægte global landsby.
 
mini Siam 5
 
 
Mini Siam-højdepunkter
 
Når du går igennem indgangen til Mini Siam Pattaya får du et fugleperspektiv af hele verdens østlige og vestlige halvkugler . Eiffeltårnets industrispir og L’arc de Triomphe's udskårne 'monolit' står i kontrast til de runde blå fliser i Peking's Altar of Heaven ( Tian Tan ) og de slikfarvede kupler i Skt. Petersborgs kirke til opstandelse af Jesus Kristus . Lige så forskellig-artet spænder 'havnefronten' over de indiske og Atlanterhavsområder , fra Operahuset i Sydney og Singapores Merlion til Londons Tower Bridge og Frihedsgudinnen i New York .
 
mini Siam5

Gå tværs over den smalle flod , der deler de to zoner, og du kommer ind i Thailand . En rejse fra præ-civilisationen til Lanna-kongerigerne , Sukhothai , Ayutthaya til Rattanakosin (Bangkok) . Højdepunkter inkluderer også smaragd Buddha-templet , Anantasamakhom Throne Hall , broen over floden Kwai , Sukhothai's Wat Mahathat til moderne infrastrukturer , såsom Rama IX kabel-ophængt bro og Hualamphong togstation . Adgang til Mini Siam Pattaya koster 250 baht for voksne og 120 baht for børn ( for udenlandske besøgende . Thailændere eller udstationerede med gyldige arbejdstilladelser eller kørekort kan komme lidt billigere ind ) .
 
Åbningstider :
Dagligt 07:00 - 22:00
cirkler2
 
Silverlake vineyard
 
Silver lake vineyard
18

Silverlake er en stor vingård beliggende i den sydøstlige del af Pattaya området . Der dyrkes flere druesorter , hvorfra der fremstilles hvide , røde og rosévine . Vingården, som er et romantisk sted med en fredfyldt atmosfære , er et dejligt sted at tilbringe et par afslappende timer og spise frokost , mens du nyder udsigten over det landlige , kuperede område sydøst for Pattaya .

Bygninger i italiensk stil

Med sine italienske bygninger , springvand , klassiske statuer , vindmølle og farverige blomsterhaver minder Silverlake om det italienske landskab .

Besøgende kan køre rundt i vinmarken i en el-bus , prøve nogle af vinene , spise frokost eller bare nyde den fredfyldte atmosfære og udsigt over vinmarken med en baggrund af skovklædte bakker , en stor sø og det 130 meter høje gyldne Buddha-billede af Buddha Mountain .

Besøgende , der ønsker at tilbringe mere tid i vinmarken , kan overnatte i en af hytterne i " The Movie House " .

Rundtur på vinmarken

Da gården er ret stor, og den kan blive varm , kan besøgende vælge at komme rundt i vinmarken i en el-bus . Der stoppes ved vindmølle- og blomsterhaverne , nogle af drivhusene , The Movie House , druesaftanlægget og vingården . Ved hvert stop er der tid til at tage flotte fotos og se på Silverlakes naturlige skønhed .

silverlake vineyard 2

På anlægget kan du få et indtryk af vinfremstillingsprocessen og se vinfremstillingsfaciliteterne med gæringsbeholdere , tappemaskiner og nogle meget store egetræsfade , hvor vinen opbevares . Modtag også din flaske druesaft eller to glas vin , der er inkluderet i turen her.

Turen tager ca. 30 til 45 minutter . Der er ingen faste tidspunkter for turen .

silverlake vineyard l

Vinene

Silverlake vingård dyrker flere røde og hvide druesorter, hvorfra hvide , røde og rosévine produceres . Blandt de vine , du kan prøve og købe , er Silverlake Chenin Blanc , Shiraz Private Reserve Red , Rosé Grande og Chardonnay .

Mad , drikke og butik

Restauranten Silverlake serverer en række thailandske og vestlige retter . Mens du spiser frokost , kan du nyde udsigten over vingården og søen.

I butikken kan du købe druer , vin og andre druebaserede produkter så som drue marmelade , drue tærte og snacks .

silverlake vineyard windmill 3

Sted og hvordan man kommer dertil .

Silverlake Vineyard ligger ved Moo 7 Jomtien 31/62 i det landlige sydøst for Pattaya by. Vingården ligger ved siden af Buddha Mountain .

Kom dertil  med Taxa eller " Grisebil " .


Åbningstider

Vingården åbner dagligt fra kl. 9 til 18.

Indgangsbillet . 

Indbillèt er gratis. Besøgende også kan tage en vinmarkstur med el-bus.cirkler2

  Buddha mountain

 

Buddha mountain

19Buddha`en her på bjerget er et af de største Buddha-billeder i verden .

Et af Pattayas mest bemærkelsesværdige vartegn er det 130 meter høje Buddha Mountain . Et stort gyldent Buddha-billede er afbildet på bjerget , der også kaldes Khao Cheejan og kan ses fra kilometer væl .

Buddha-billedet , der officielt kaldes Phra Phuttha Maha Wachira Uttamopat Satsada blev skabt i 1996 , for at fejre 50-årsdagen for kong Bhumibol Adulyadejs tiltrædelse af tronen.

Under Vietnamkrigen brugte den thailandske hær Khao Cheejan-bjerget til minedrift . Stenene blev brugt i U-Tapao lufthavn , som på det tidspunkt var en amerikansk base . Efter krigen fortsatte minedriften indtil 1976.

130 meter højt Buddha-billede skåret ud i klippen .
 
Buddha-billedet blev skåret ud i klippen ved hjælp af laser-teknologi . Derefter blev den " malet " med bladguld , en proces , der tog måneder at gennemføre . Det imponerende buddha-billede fra Sukhothai-æraen er 130 meter høj og 70 meter bred , hvilket gør det til et af de aller største Buddha-billeder i hele verden.
 
Buddha Mountain , der også kaldes Khao Cheejan eller Khao Chee Chan , ligger i smukt anlagte haver . Der er et antal salaer ( åbne pavilloner ) og steder fyldt med lotusblomster ,  der giver stedet en rolig og fredelig atmosfære.
 
Der er også et antal helligdomme , hvor thailandske mennesker kommer for at bede . En række skilte på engelsk giver information om stedets historie .
 

Hvordan man kommer til Buddha Mountain ?
 
Buddha Mountain ligger omkring 15 kilometer syd for Pattaya City .
 
For at komme dertil , kan du en " grisebil " . Forhandl prisen med chaufføren . Hvis du foretrækker en taxa , vil de fleste hoteller i Pattaya være i stand til at booke en til dig . Bliv enig med chaufføren om prisen før afrejsen.
 
Hvis du vil besøge Buddha Mountain , Wat Yansangwararam og Viharn Sien på en dag , ville den mest behagelige mulighed være at booke taxa for hele dagen , så lade chaufføren vente på dig på hvert sted , og det er slet ikke unormalt at man gør det på den måde i Thailand .
 

Åbningstider er fra 8 til 17.
Adgang er gratis.cirkler2

 

Wat Yans angwararam

wat yansangwararam l

 20
Cirka 20 kilometer syd for Pattaya ligger det enorme Wat Yansangwararam-tempelkompleks .
Komplekset ligger i et enormt område på omkring 145 hektar og huser flere bygninger med meget forskellige arkitektoniske stilarter samt velholdte haver og en stor sø , der gør komplekset til et dejligt og fredeligt sted at slappe af.

Strukturer af Wat Yan

Når du kommer ind i tempelkomplekset, er den første bygning , du vil se , Viharn Sien , et kinesisk tempel og museum med en storslået samling af kinesiske antikviteter .

Den vigtigste tempelbygning af Wat Yansangwararam eller Wat Yan er kort kendt for sin moderne design og er bygget i en meget anden stil end de fleste thailandske templer . Et pavillon kaldet " mondop " eller " mandapa " indeholder en kopi af et fodaftryk af Buddha . Inde i en stor hvid chedi ( en buddhistisk stupa ) bevares et antal relikvier fra Buddha og hans tilhængere .

 

Arkitektoniske stilarter

Et antal bygninger i forskellige arkitektoniske stilarter , såsom indisk , japansk , kinesisk , Lanna Thai og schweizisk , kan ses i Wat Yan-komplekset . Udover templer er der en række monumenter , herunder en af ​​King Prajadhipok .

Wat Yansangwararam-templet blev opført i 1976 for at ære den øverste patriark Somdej Phra Yanasangworn , der dengang var leder af den thailandske klosterorden . Komplekset er nu under protektion fra den tidligere thailandske konge , kong Bhumibol Adulyadej ( Rama IX ) .

Hvis du står på et bestmt sted i Wat Yan-komplekset kan du se det enorme gyldne Buddha bjerg (Khao Cheejan) i det fjerne .

Wat Yansangwararam og Viharn Sien kan ideelt besøges sammen på en dag . De store haver og søen skaber en rolig og hyggelig atmosfære og er meget velegnede til afslapning , mad og drikke kan købes fra restauranten .

Komplekset er normalt stille , undtagen på thailandske helligdage og i weekenderne , hvor der kan blive mange thailandske mennesker . Hvis du er interesseret i at prøve meditation , tilbydes daglige klasser i Wat Yansangwararam kl. 06.00 og 18.00 .

wat yansangwararam pattaya 2

Hvordan man kommer til Wat Yansangwararam ?

Wat Yansangwararam-tempelkomplekset ligger ca. 15 kilometer syd for Pattaya .

Den bedste måde at komme dertil er ved lokal " grisebil " , også kaldet baht-bus , der også kan lejes som en taxa .

En mere behagelig tur ville være en privat Taxa  . Du kan booke en via dit hotel. Før du forlader hotellet , skal du sørge for at blive enig om prisen.

Åbningstider

Wat Yansangwararam er åben hver dag fra kl. 08.00 til 17.00.
Som i ethvert tempel, skal du klæde dig passende, hvilket betyder dækkede skuldre, lange ærmer og lange bukser eller lang kjole.

Adgang

Der opkræves adgangbillèt ..... Pris for Voksne : 50 Bath .

cirkler2

 Vi arn Sien

 Viharn Sien Chinese Museum

21
Viharn Sien er et smukt kinesisk tempel syd for Pattaya , der nu bruges som museum .
Museet huser en unik samling , som menes at være den eneste af den slags uden for Kina .

  Templet består af en tre etagers central bygning og et antal pavilion-haller. Viharn Sien er bygget i elegant kinesisk stil , men den virkelige attraktion ligger inde i bygningen . Dette museum er et af de bedste steder i Asien uden for selve Kina for at se nogle uvurderlige og sjældne kinesiske antikviteter.

Viharn Sien kaldes også Viharnra Sien , der betyder House of the Gods , og blev bygget i 1987 til den aktuelle konge af Thailands 60 - års fødselsdag , King Bhumibol Adulyadej eller Rama IX fra Chakri-dynastiet.

En af de bedste kinesiske kunstsamlinger i Thailand

Museet ligger i et velholdt område på næsten 3 hektar , ved siden af ​​en smuk sø på Wat Yansangwararan tempelkompleks . Museet , der også er kendt som Wihan Sian eller Anek Kuson Sala , huser en af ​​de bedste kinesiske kunstsamlinger i Thailand .

Før du går ind i bygningen kan du se et antal kinesiske mytologiske figurer og to enorme Peking-løver i sten . Inde i museet er der en samling af fine kinesiske keramik fra flere dynastier , hvoraf den ene er Shang-dynastiet , hvilket gør dette keramik til mindst 3.000 år gammelt . Ligeledes udstilles statuerne af 18 Shaolin-munke , der alle viser en kampsport , som det 15 århundrede gamle Shaolin-kloster i Kina er berømt for .

Inde i den centrale bygning er de håndlavede terracotta figurer af 8 arhats , der er tilhængere af Buddha , der har nået et højt stadium af oplysning . Her vises et stort antal dyrebare antikviteter , malerier , statuer og kunstværker , hvoraf nogle var en gave fra den kinesiske regering .

viharn sien2

Terracotta Army

Nogle meget unikke genstande som en række figurer af terrakotta-krigere og heste , vogne fra kejseren Qin Shis grav samt en gylden trone kan ses her.

Dette er et af de meget få steder , hvor en terracottahær som denne kan ses , især uden for Kina . Derudover huser museet et stort antal andre genstande , såsom udskæringer af granit , gamle malerier , bronze og fajance , skulpturer af kinesiske guder , Buddha-statuer og en jade-statue af Guanyin , den kinesiske gudinde for barmhjertighed . Nogle genstande er fra det berømte kinesiske Ming-dynasti .

Et afsnit af Viharn Sien er dedikeret til thailandske kunst og historie . Her kan du se et antal malerier, der viser historien til nogle af Thailands store konger , såsom kong Chulalongkorn ( Rama V ) og kong Taksin , under hvis styre Siam blev befriet fra burmesisk besættelse .

Bortset fra et museum er Anek Kuson Sala , det thailandske navn for Viharn Sien , også et sted for at tilbe kinesiske guder .

Mad og drikke er tilgængelige uden for museet . En tur til Viharn Sien kan ideelt kombineres med Yansangwararam-templet og Buddha Hill ( Khao Cheejan ) eller Nong Nooch tropiske haver , som alle ligger tæt på museet.

Hvordan man kommer til Viharn Sien

Viharn Sien ligger på samme grund som Yansangwararam tempelkompleks ved Sukhumvit-vejen . Det er næsten 20 kilometer fra Pattaya by .

Den bedste måde at komme dertil er med privat taxa , de fleste hoteller kan booke en for dig . Sørg for at du er enig med chaufføren om prisen , før du forlader hotellet .

Et alternativ ville være en " grisebil " , der kan lejes som en taxa , i hvert tilfælde du kan afprøve dine forhandlingsevner med et forsøg på at få en god pris .

Åbningstider

Viharn Sien er åben hver dag fra kl. 8 til 17.
Venligst påklæd dig passende .

Adgang

Der opkræves adgangsbillèt : 50 bath cirkler2

 

Sriracha Tiger Zoo

sriracha tiger zoo pattaya

22
Da jeg sad og skulle finde mulige oplevelser i og omkring Pattaya , stødte jeg også på denne mulighed - altså " Sriracha Tiger Zoo " og det fik mig straks til at tænke på dengang vi besøgte Chiang Mai i Nordthailand .

Dengang besøgte vi noget der hedder : " Tiger Kingdom Chian Mai " og vi fik taget billedet som er vist herunder !!

Tiger Nord Thailand

Før vi gik ind til disse tigere , skrev vi under på nogle papirer og vi var egentlig ikke helt klar over hvad det var vi skrev under på . Så da vi kørte derfra , spurgte vi vores taxa-chauffør om hvad det var at vi havde skrevet under på og han svarede , at vi havde skrevet under på , at hvis vi var blevet ædt inde ved tigerne , så var det vores egen skyld og at der ikke var nogen forsikring der dækkede . Vi blev herefter eninge om , at det der med at gå ind til nogle tigere , det havde vi så prøvet tre gange : første .... eneste ... og sidste gang 6

Men stedet her er altså ikke sådan et sted  , efter hvad jeg har kunnet læse mig frem til og derfor nævner jeg også lige denne udflugtmulighed . tiger4 En tur til Sriracha Tiger Zoo er en spændende oplevelse . Stedet har over 400 tigere der er opdrættet på stedet . Stedet er den største zoologisk have i hele verden .

Hvad har Bengal-tigre , hunde og grise til fælles ?? .... Når alt kommer til alt , er de alle medlemmer af dyreriget , men de kommer fra helt forskellige familier . I Sriracha Tiger Zoo finder du dem imidlertid alle disse dyr i samme bur i skøn harmoni , takket være Sriracha Zoo's meget unikke fodringsprogram . Tigerunger fodres sammen med små grise i samme bur .

Der er i parken også mulighed for at se krokodille show , samt elefanter . Du kan fodre strudser og kameler og du kan se en voliere med mange eksotiske fugle i fantastiske flotte farver . Altså er stedet her er et sted , hvor familier kan nyde kvalitetstid sammen .

Sriracha Tiger Zoo åbnede i 1997 og dækker et areal på stort 400.000 kvadratmeter i et område , kun 30 minutters kørsel i bil , syd for Pattaya .

Sriracha Tiger Zoo er opdelt i fire zoner : tiger avls zone , talent show zone , krokodille zone og en dyre zone . Hoved attraktionen er rummet hvor tigerungerne fodres og hvor man ser tigerunger og småfrise der bor og fodres i det samme bur . 

Sriracha Tiger Zoo har daglige tiger-, elefant-, krokodille- og grise shows . Er dette ikke spænding nok ? , kan du også møde " Scorpion Queen " , damen der satte Guinness verdensrekord i 2008 for " The Longest Stay with Scorpions " , ved at bo i et værelse på 12 kvadratmeter sammen med 5.000 voksne skorpioner i 33 dage .

Og endelig kan du køre over til dyrezonen og se sjældne vilde dyr , som f.eks. dromedarer , hjorte , strudser og kænguruer , og dem kan du opleve meget tæt på .

Elefantmuseet har en samling af spændende elefantfigurer, helt fra de uddøde arter som mammuter til krigselefanterne i det gamle Thailand og til nutidens vilde Asiatiske og afrikanske elefanter.

Du kan nemt tilbringe en halv dag i de flotte haver her . Og bliver du sulten , er der mange fremragende restauranter at vælge imellem - med friske skaldyr , kinesiske , europæiske , thailandske og koreanske retter .

smoking gun2PS : Skulle du alligevel møde et sted i Sriracha Tiger Zoo hvor du kan komme ind til de store tigere - så skyd mig ikke.... du kan jo bare gå forbi . De skriver ikke direkte i deres tekst på internettet at dette er muligt , men de viser billeder hvor dette faktisk foregår what happend .

Åbningstider :

Dagligt : 08:00 - 18:00

cirkler2

 

Mimosa shopping center

 

Mimosa shopping center pattaya

23
Mimosa Pattaya er faktisk umulig at overse når man kører syd ad Sukhumvit Road . Stedet er en farverig , kreativ og spændende shopping-oplevelse . Stedet kombinerer en kulturel oplevelse med en sjov dag og vigtigst af alt - en masse butikker. Mimosa Pattaya ligger " lige på tværs af vejen "  ved hotellet Ambassador City i Jomtien og er en rekreation af den franske by " Colmar " . Det er levende lyse bygninger i renæssance-æra stil der er meget karakteristiske og huser over 300 butikker ,  seværdigheder og restauranter . Maleriske stier og maleriske kanaler løber mellem dem , på en kaotisk måde der minder om gamle europæiske byer .

Indgangs-Billet til Mimosa Pattaya koster på 600 baht for udenlandske besøgende , og prisen inkluderer mere end blot et par butikker . Centrum i indkøbscentret er et musikalsk springvand , der fungerer som scene for et 45-minutters langt ladyboy-show i " Tiffany-stil "  . Når de ikke optræder , findes de glamourøse dansere normalt rundt omkring i centret, klar til fotografering . 
 

Der er mange tilgængelige spisemuligheder i centret og de er alle forskellige . En stor restaurant serverer en række internationale retter , men parken har også en række uafhængige barer, bistroer og restauranter . Du kan her finde fransk , italiensk , russisk , kinesisk og thailandsk mad i overflod , herunder en masse desserter - og snackmuligheder.
 

Hvad angår shopping , så har Mimosa Pattaya et omfattende udvalg af tøj , smykker , thailandsk kunsthåndværk , legetøj og souvenirs , men der er ingen specielle mærker , og du kan sagtens finde et lige så godt udvalg på et af Pattayas mange andre markeder .
Hvis du specifikt ønsker at shoppe , er der mange bedre steder at gå hen .  Hvis du leder efter en sjov dag så er det hèr du skal hen .
 
 
Åbningstider : 10:00 - 22:00
Location: 28/19 Sukhumvit Road, Na Jomtien

Read more at: http://www.bangkok.com/pattaya/mimosa-pattaya.htm?cid=ch:OTH:001
28/19 Sukhumvit Road, Na Jomtien Read more at: http://www.bangkok.com/pattaya/mimosa-pattaya.htm?cid=ch:OTH:001

Read more at: http://www.bangkok.com/pattaya/mimosa-pattaya.htm?cid=ch:OTH:001
Adresse : 28/19 Sukhumvit Road , Na Jomtiencirkler2

 

Central center shopping mall

 

central center pattaya

24
Et af de største indkøbscentre i Nord Pattaya er Central Center - Pattaya . Dette må ikke forveksles med det mere moderne og rummelige Central Festival Center på Beach Road . Central Center Mall har eksisteret i lang tid og er stadig et populært sted hos shoppere .

Indkøbscenteret ligger sammen " Big C supermarkedet og SFC Biografer " . " Big C " har et bredt udvalg af varer lige fra dagligvarer til el-apparater . Næsten alt hvad du har brug for til dit hus eller lejlighed , kan du få ved Big C . Du finder Big C placeret i den yderste ende af indkøbscenteret .

" SFC Cinema " ligger på 3. sal i hovedbygningen og er èn af de tre store biografer i Pattaya , de to andre ligger i Central Festival og Avenue indkøbscenter .

Central Center har en række butikker og restauranter, hvoraf mange ikke findes i de andre indkøbscentre . Du finder en række varer lige fra fra tøj til apoteker-varer . Store tøjforhandlere som Bata , Lee Jeans og Levis har alle butikker her , og videre findes der rigtig mange mærker som du sandsynligvis aldrig har hørt om før , men som er værd at se på .

Et af de vigtigste områder på første sal er et åbent tag-område som rummer et marked . Der er her mange små butikker og kiosker der som sælger alt fra tøj til turist-souvenirs . Du kan hurtigt komme rundt i centrets to etager og se alt , hvad der tilbydes.

cocktail bil

Der er også en række spisesteder i Central Center . Der er flere fastfood-restauranter på forsiden af ​​bygningen såsom KFC og Pizza Hut . Du finder også nogle " cocktailbiler " , der fungerer her om aftenen , hvor de serverer lækre cocktails til deres kunder . 

Inde i centret finder du " En Food Zone " med populære spisesteder som den japanske restaurant Fuji og MK Restaurant .

Central Center Pattaya er bekvemt beliggende på Second Road , mellem Sois 2 & 3. Det er lige på tværs af gaden fra Siam-hotellet og ned ad vejen fra Alcazar-showet.

Mens Central Center ikke er Pattayas nyeste eller bedste indkøbscenter , er Big C en fantastisk butik , og indkøbscentret tilbyder masser af mad og shoppingmuligheder til dem , der ligger i nærheden af ​​i Nord Pattaya.

Adresse: 78/54 Moo 9, Pattaya 2nd Rd., Nongprue, Banglamung, Chonburi 20260

cirkler2

 

Up and down

 

2017 03 0865

25

 

Det er faktisk så heldigt at mange af attraktionerne i Jomtien / Pattaya ikke ligger så langt fra hinanden . Stedet her hedder " Up & Down " og er simpelthen et hus der vender onvendt. Huset er opført i naturlig størrelse og fuld møbleret . Og når huset vender " på hovedet " - ja så vil møblerne jo hænge i loftet og det er jo lige netop det som er sjovt. Og ikke nok med at huset vender omvendt - det står faktisk også skævt på grunden. Man kan selvfølgelig komme ind i huset og gå rundt derinde . Du kan gå op ad trappen og så kommer du jo faktisk nedenunder  434  . Hvor utroligt det end lyder - så bliver man fuldstændig ør i hovedet af at gå derinde - så det må du prøve .

Parken , som ikke er så stor , indeholder også andre ting , bl.a en labyrint af høje hække som du skal igennem for at komme ud af parken . Der er mulighed for at købe kaffe og is i parken .

Du kan se et lille filnklip fra parken ved at klikke på pilen i billedet herunder : 

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

 cirkler2

 

Hooters

 

Hooters

  26
Nu spørger du nok : Skal Hooters ikke nævnes under spisesteder på denne hjemmeside ??

Jo måske - eller også skal det nævnes begge steder . Hooters er et amerikansk koncept med mad og lettere underholdning. Der serveres nogle gigantiske burgere og serveringspersonalet består udelukkende af piger . Pigerne er lèt - men nobel påklædte og de har et brystmål der er lidt udover det sædvalige . Men lad nu være med at få " beskidte tanker " - det er absolut et sted som er for alle og er også meget populært de steder hvor de ligger .

Hooters ligger i Pattaya på den gade der vender ud mod stranden .    cirkler2 Pattaya Night Bazaar

2017 03 1385

27
Night Bazaar ligger på hovedgaden i Pattaya - ikke langt fra Central Festival . Night Bazaar Markedet har permanent til huse i en gigantisk bygning og boderne er ikke ligesom på alle andre markeder , men mere eller mindre som små butikker der er overdækket og derfor giver beskyttelse mod varme og sol for de besøgende midt i eftermiddagssolen . I modsætning til et gademarked  er standene her meget større og rummelige. Alt dette gør det til en mere behagelig oplevelse at gå derinde. Bortset fra at være et indendørs marked er en af de væsentligste forskelle , at der ingen fødevarer butikker er , og det virker temmelig underligt for et Thailandsk marked , når man ved hvor meget thailænderne elsker deres madvarer. Men markedet er ikke beregnet til lokalbefolkningen men mere til turisterne. Men bliver du sulten mens du er på dette marked - så gå udenfor og der er et hav af spisesteder.

Der er mange varer på tilbud her og standarden på varerne varierer meget fra stand til stand . Der findes souvenirs , kosmetik , piratkopierede DVD`er og CD`er . De samme ting kan du faktisk finde over hele Pattaya på de gademarkeder som findes der. Priserne på varerne kan være yderst billige eller relativt dyre , alt afhængig af din evne til at prutte med prisen . Så giv den hele armen når du skal forhandle med dem . Der er som regel ingen prisskilte på varerne , men man skal aldrig acceptere den første pris man får  . Få prisen forhandler 20-25% ned , da dette som regel vil resultere i en god pris for begge parter. cirkler2Walking street

walkingstreet pattaya

28
Du skal blot nævne noget der er værre - Istedgade København - Jomfru Ane Gade Aalborg - Intet kan slå Walking Street i Pattaya , tror jeg . Du skal tage derind om aftenen , for om dagen er den " død " . Der er vild larm og der er vildt mange mennesker . Der er optræden - der er Lady-Boys - Der er go go danserinder og høj musik.

Det er en oplevelse at se og høre , men det er ikke et sted man kommer regelmæssigt . Men oplev det endelig når du er i området.

cirkler2 The Sanctuary of Truth Pattaya

Sanctuary of truth
29The Sanctuary of Truth - er en gigantisk trækonstruktion , der dækker arealet af mere end to " rais " . Det øverste punkt i bygningen er omkring 105 meter højt . Den var konstrueret til at modstå vinden og solskinnet på kysten ved Rachvate Cape , Tumbon Naklea , Amphur Banglamung , Chon Buri-provinsen.

Bygningen blev bygget i henhold til gammel thailandsk opfindsomhed , og hver kvadratmeter af bygningen er dækket af træskæreskulptur . Formålet med udsmykning med træskæreskulpturer er at bruge kunst og kultur som afspejling af oldtidens vision af jorden , antikken og østfilosofien . Med dette kompleks vil de besøgende forstå det antikke liv , menneskets ansvarlighed , grundlæggende tankegang , livscyklus , livsforhold med universet og fælles livsmål mod utopi .

Bygningen blev bygget i henhold til gammel thailandsk opfindsomhed , og hver kvadrat tomme af bygningen er dækket af træskæreskulptur . Der er bygget på bygningen siden 1983 og de gør det stadig .....Vi besøgte dette fantastiske tempel i februar 2018 .... og det kan klart anbefales .

  cirkler2

 Cartoon

Cartoon network pattaya

 

30Den 13. oktober år 2014 åbnede man dørene til Cartoon Network badeland i Pattaya . Badelandet har over 30 rutchebaner og andre forlystelser der er i verdensklasse. "Cartoon Network Amazone badeland skulle fra starten blive en stor attraktion for turister, der besøger Thailand, især Pattaya. Cartoon Network`s figurer er velkendte og meget elsket i hele verden . Anlægget er en licenseret aftale mellem Amazon Falls, udvikleren af ​​badeland, og Turner International Asia Pacific, ejeren og operatøren af ​​Cartoon Network. Badelandet er designet til at være en "daycation 'destination - en attraktion som ingen anden i Thailand eller i Asien, et sted, hvor musik og levende underholdning med Cartoon Network figurer lige ville være så vigtig som vand attraktioner, ifølge Mr. Liakat Dhanji, formand for Amazon Falls. Cartoon Network Amazone badeland har 10 tema-underholdning zoner og kan også prale af fængslende multimedieunderholdning, der inkorporerer den nyeste i interaktiv Smart-screen-teknologi.

Attraktionen kan prale af nogle af de hurtigste vand rutsjebaner i verden, herunder en stærk landing fra et massivt 23,4 meter højt tårn, mens Adventure Zone er fyldt med spins, tråd, tunneler og sving. Denne Cartoonival Zone har mere end 150 vand funktioner at opleve og er også stedet hvor fans kan hænge ud med Ben 10, Chowder, Powerpuff Pigerne og alle andre foretrukne Cartoon Network venner.

Der er åbent dagligt fra 10..00 - 18.00

cirkler2

 

Night market jomtien   2017 03 0200

 

31Nu hopper vi lige ud til Jomtien som jo ligger mega tæt på Pattaya . Sådan cirka midt på gaden der går langs stranden i Jomtien - ligger Jomtien Night Market . Night Market åbner klokken 17.00 hver dag og der er altid noget at se på . Markedet tiltrækker mange mennesker hver dag og er man i området , bliver det let sådan et sted man bare lige går igennem på sin aftentur . Måske køber man lidt og måske køber man ikke noget . Vi besøgte stedet flere gange da vi var i Jomtien - første gang i marts 2017 og det vil vi nok også komme til at gøre hvis vi kommer der igen .Det er lidt sjovt at gå der , for det er ikke sådan at man bliver presset af de sælgere som er det - og det er jo egentlig rart nok .cirkler2

 

Pattaya Park Tower

Pattaya park tower

32Pattaya Park er en milepæl på Jomtien Beach , stedet er bedst kendt for sin 240-meter høje observationstårn . Tårnet har tre revolverende restauranter, der serverer international buffet, alle med 360-graders udsigt over Pattaya. Der er også et separat vandland og forlystelsespark i området . Tårnet er synligt fra ethvert punkt langs Pattaya Beach . Pattaya Park er en ideel attraktion for hele familien . Fra tårnet får du et af ​​de mest fantastiske 360 ​​graders fugleperspektiv udsigt over hele området. 

 cirkler2overskrift long neck womanlong neck woman

33 Karen-landsbyen med lang halsede kvinder er stedet , hvor du kan se de verdensberømte kvinder med tunge ringe omkring deres hals . Turisterne er ivrige efter at komme her og se disse kvinder .  Det er dog værd at nævne , at ægtheden af ​​Karenfolkets livsstil er forsvundet lidt , efter at man har valgt at lave sådan en landsby i Pattaya området . Normalt hører disse kvinder jo hjemme helt oppe nord på i Thailand . Men nu kan du altså møde dem her i Pattaya med deres eksotiske klokker og klædt i deres smarte traditionelle tøj , og de sidder ceremoniøst på gaden , og laver håndarbejde eller potter , sammen med deres  husarbejde . Derudover har pigerne lært straks at ligne en positiv a-la catwalk model , når de fornemmer et kamera , der zoomer ind på dem !

long neck woman3

Nå , men i det mindste er billederne af top kvalitet, udover at du kan prøve deres massive , stive ” halskæder ”  på din hals , for at prøve den byrde , de må bære på dem på hele tiden.

Pigerne bærer disse halsringe helt fra 4-5-årsalderen,  og tilføjer hvert år en metalring mere rundt om halsen , så spolens vægt i en alder af 26 år kan nå 8 kg ! Faktisk strækker selve nakken sig overhovedet ikke - det er ringene der " bærer hovedet "  . 

Oprindelsen af tradition er ikke offentlig kendt - Det er hverken for at beskytte kvinderne mod rovdyrs tænder eller for at forhindre dem i at flygte til en nærliggende stamme .

Men uanset hvad , med den flotte visuelle effekt der er fremvist af skønhederne her , er fakta , at du tage nogle gode billeder , og du kan købe nogle af de souvenirs, som de laver her på stedet .

cirkler2overskrift pattaya avenue shopping mallpattaya avenue mall1 34Avenue Shopping Mall er et meget populært alternativ til de større indendørs indkøbscentre som der findes i Pattaya . Avenue Shopping Mall har et meget moderne udendørsdesign , med nogle store " lager-udsalgs butikker " og en række underholdningsmuligheder . Pattaya Avenue er mest nøjagtigt beskrevet som et livsstilscenter på grund af dens blanding af butikker på de nederste etager med barer , restauranter,  en bowlingbane og et biografkompleks højere oppe . Beliggende i Central Pattaya på 2nd Road , er det let at finde bag Mike's Shopping Mall og en kort gåtur fra Royal Garden City.

I stedet for at være et lukket center , er Pattaya Avenue bygget omkring et centralt springvand , og i stueetagen finder du en større række " lagersalgs-butikker " der sælger blandt andet sportsudstyr og designer solbriller . Både Adidas og Reebok har forretninger her , hvor det er muligt at finde varer med op til 70% rabat på deres anbefalede detailpris . Villa Market , et high-end supermarked , findes i stueetagen og har en række internationale produkter .

Spisemulighederne er utallige på Pattaya Avenue , med en hel række internationale restauranter , herunder to pizzarestauranter og en Oishi Buffet , der til 500 baht tilbyder ubegrænset japansk mad som frisk sushi , sashimi , teppanyaki bøf og sprød tempura . Det er meget populært og en fantastisk mulighed for alle, der leder efter et stort og meget velsmagende måltid . Der er også adskillige små spisesteder , der tilbyder aftensmad over et par kolde øl . Et af hit`ene her i centret er en stor " parkeringsplads " på anden sal , designet med britiske detaljer som en klassisk Moris Mini og London metro skilte , som  er et godt sted at slappe af med et par venner og drømme sig væk med en Singha øl eller to .

For de lidt mere familieorienterede og på jagt efter sjov er der en større bowlingbane og en 8 sals  biograf på øverste etage . Bowlingbanen ændres til " rumalder " om natten og slukker for alle lys , bortset fra en mørkeblå cyberbelysning . Bowling-kuglerne og banerne gløder under neonbelysningen , og de skruer musikken op for at gi`en rigtig sjov oplevelse . Der er også et antal karaoke-barer i forskellige størrelser , som man kan nyde , hvis man har lyst til dette .

Avenue adskiller sig fra andre shoppingmuligheder i Pattaya , stort set på grund af dets udendørs omgivelser og fokus på underholdning og fritid lige så meget som shopping . Et besøg i Pattaya Avenue inkluderer også et modeshow , der vises på fortovet direkte foran indkøbscenteret , hvor der sælges billigt moderigtigt tøj og tilbehør hver aften fra 18:00 til 23:00 .cirkler2

overskrift khao Kheov Open zooKhao Kheow Open Zoo
35Khao Kheow er en åben zoologisk have , hvor dyr går frit rundt i store åbne områder . Stedet er opdelt i zoner såsom den afrikanske Savannah, Cats Complex , Eld's Deer Park og o.s.v . Den store zoologiske have er stedet hvor du kan se hundredvis af dyrearter på nært hold.
 
Khao Kheow er smukt anlagt med store åbne områder , udsigtspunkter, vandløb og et vandfald . Besøgende kan køre igennem den åbne zoologiske have i zoo`ens elektriske sporvogn eller leje en golfvogn .
 
Det er et godt sted for børn , som helt sikkert vil nyde at komme tæt på dyrene og fodre dem , og som familie kan man let tilbringe en hel dag i den rummelige zoologiske have .
 

Hundredvis af dyrearter
Khao Kheow Zoo huser flere hundrede dyrearter fra forskellige kontinenter såsom løver, tigre, næsehorn, zebraer, giraffer, elefanter, kænguruer, hjorte og mange farverige fugle.

Fodring af dyrene
Både børn og voksne har det godt med at fodre dyr som giraffer, hjorte og elefanter. Poser med mad som tørret græs, grøntsager og frugter kan købes fra 20 til 40 baht på stande i hele Zoo. Pas på de frække aber, der altid leder efter mad som de kan tage .
khao kheow open zoo monkey
Khao Kheow-zoner
 
Zoo er opdelt i mange zoner, hver med deres eget tema.
 
Afrikansk Savanne
 
Den afrikanske Savannah er hjemsted for dyr som strudser, næsehorn, giraf, impala, springbukke og zebra . Det store , åbne område ligner savannen i Afrika med træer og bassiner og dyr , der strejfer rundt i det fri.  I dette område kan du komme tæt på flere dyrearter og fodre dem.
 
Gå i gennem Fugle reservatet
 
Turen igennem fugle-reservatet er et stort område med en naturlig skov vækst med træer , planter , en vandløb , søer og vandfald . Reservatet er hjemsted for omkring 80 fuglearter . Det huser også små dyrearter som krybdyr, skildpadder .
 
Katte området
 
Katte området huser flere kattearter, både store og små fra forskellige kontinenter. Blandt dem er imponerende dyr som den indokinesiske tiger, leoparder og løver.
 
Hjorte Park
 
I Hjorte parken kan du komme tæt på " Eld's Deer " , en mellemstor hjort, der bor i Sydøstasien. De kan fodre dem lidt mad , der fås i parken .
 
Pingvinparade
 
Sjovt at se på for børn og voksne , er pingvinparaden . Flere gange om dagen går en række med flere dusin pingviner til poolen , hvor en mand fodrer dem nogle fisk . Pingvinerne er Humboldt-pingviner , en lille art , der stammer fra Sydamerika.khao kheow open zoo penguins l
Bevaringsprojekter
Khao Kheow Open Zoo kører adskillige bevaringsprojekter, bl.a. beskyttelsesprogrammet for den " clouded lopard " . Avlsprogrammer for en række truede arter er rettet mod at bevare arten og genindføre dem tilbage i naturen.
khao kheow open zoo rhino l

Placering og hvordan man kommer dertil
 
Khao Kheow Open Zoo er placeret på 235 Moo 7, Bang Phra subdistrict, Si Racha-distriktet.
 
Det tager cirka en time i bil at komme derfra fra Pattaya City , cirka to timer fra Bangkok . Der er ingen offentlig transport til Zoo . Den nemmeste måde at komme dertil fra Pattaya , er med taxa eller grisebil . cirkler2
 Million years stone park
million years stone  park36Million Years Stone Park er en temmelig bisar attraktion med usædvanlige klippeformationer kombineret med spændende dyrehows . Som det antydes , og som navnet antyder , inkluderer parken de største udstillinger fossiliserede træer og de nærmeste genetiske slægtninge til forhistoriske monstre : krokodiller . Parken på 30 hektar ligger i en rolig landsby lige ved hovedvejen til Bangkok , hvor den har været siden februar 1992 . Den blev grundlagt af en lokal forretningsmand med en kærlighed til naturen og en stor samling af usædvanlige naturlige genstande , herunder lagdelte klipper og træne i thailandsk stil ( som ligner lidt japansk Bonsai-træ , men større ). Denne samling udgør omtrent halvdelen af ​​parkens område , der er anlagt som en meget behagelig anlagt park . Det er et fredeligt sted , godt til at nyde i et afslappet tempo og til at tage fotos med sædvanlige baggrunde. cirkler2

valgt at bringe pattaya

 


 

 

Siden sidst redigeret 16. september 2019


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

 

  

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen


sol1

 

overskrift milkymeter 

 

Til dig med små børn

KLIK her : varm mælk

 

 

 

Det rigtige udstyr4

KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

Hvad magler vi

Andre indkøb

klik her:

Flere indkøb !!

 

Gå til toppen