Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

  overskrift muligheder pataya

 

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på . Denne side var med tiden blevet temmelig stor og kunne virke lidt uoverskuelig . Derfor valgte vi at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi så kommet til Pattaya og du kan her se hvad du kan opleve i og omkring Pattaya . Det kan være lidt svært lige at adskille Jomtien og Pattaya , de de ligger så tæt og derfor kan du opleve at der kan være områder fra de to steder , der kan være blandet .

På denne side skriver vi ikke kun om de ting vi selv har oplevet - men nævner også nogle andre steder , som vi ikke nåede da vi var der.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet. Mange af udflugterne kan også besøges ud fra andre destignationer end dem vi skriver . Men som tidligere nævnt - tager vi kun dem vi selv har opdatet på vore ture .

Der vil enkle steder på siden her være link til nogle filmoptagelser ..... og klikker du på disse , kommer du til en ny side med filmen - for at komme tilbage til oplevelses-siden skal du bare klikke på X`et oppe i højre hjørne af film-siden .

Der er nogle underpunkter til gruppen her med tur-forslag ved Pattaya ..... se dem i menuen under gruppe 7k .

God fornøjelse !!

 

alt her på siden

 

 

 overskrift Elephant sanctuary

 

Pattaya elephant

 

 

Thailand er også lig med elefanter .... og i mange år var elefant-ridning det store hit i Thailand , men det er man da heldigvis kommet væk fra . I stedet for er der lavet reservater hvor elefanter går og nyder livet . Og sådan et er der også i Pattaya området . Vi har endnu ikke selv besøgt dette område - men har været et par andre steder , hvor vi kunne opleve det samme . Er du i Pattaya området - så snyd ikke dig selv for denne oplevelse .

Vi beskriver en tur her til et andet sted på hjemmesiden her og du kan komme dertil ved at klikke her : Pattaya Elephant Jungle

 

 

overskrift Frost Magical1

 

FROST2

 


Frost Magical Ice of Siam i Pattaya giver mulighed for at opleve kulden i Arktis i et tropisk land . Temperaturerne i " Ice Dome " er nedkølet til minus 10 grader celsius , mens temperaturen udenfor er omkring 40 grader højere .

I den indendørs afdeling kaldet  " Siam Heaven eller Ice Dome " føles det som Arktis med temperaturer under nul og isskulpturer af isbjørne , pingviner og en iglo , et snehus for inuiterne , der bor i Arktis . I minus 10 grader Celsius temperaturer finder du også nogle typiske thailandske genstande , som en isskulpturet tuk-tuk.

De konstant skiftende lyse farver giver " Ice Dome " en ekstra atmosfære . Tag sjove fotos , hvor du sidder i en is-tuk-tuk eller iglo, poserer med en snemand eller glider ned fra en is-trappe . Vær forsigtig når du går på den glatte is . Få din sodavand serveret i et " is-glas " ved isbaren beer2.

Kom forberedt og klæd dig til kulden . Bær lange bukser ,  gode sko og sokker . En varm vinterfrakke leveres ved indgangen .

Efter is-havens arktiske temperaturer, kan du varme dig lidt med varm kakao , kaffe eller te i restauranten.

 

Det udvendige område, Himmapan-skoven

 

FROST1

 

På det udvendige område finder du store sandskulpturer, alt i hvidt, så det ser ud som om de er dækket af sne . Efter mørke oplyser spotlight  skulpturerne.

Området kaldes " Himmapan " og er opkaldt efter den legendariske Himmapan-skov . I buddhistisk og hinduistisk mytologi omgiver skoven Mount Meru , universets centrum . Skoven er beboet af mange mytologiske væsener, træer og planter.

Mytologiske væsener

De dyr , der bor der , har egenskaber ved at der er flere dyr kombineret i dem , såsom en hest med hovedet af en fugl og en fisk med hovedet af en elefant . Et par af de mytologiske væsner , som du finder herinde , er et par flyvende elefanter kendt som Karin Puksa og en Winged Ghilen , en drage som dyr med vinger og kløvødder.

Frugterne af Nariphon-træet , der vokser i skoven , er formet som unge kvinder . Andre skulpturer skildrer figurer fra thailandske folklore og fra Ramayana , et berømt thailandske epos .

Et skilt ved hver skulptur indeholder oplysninger på engelsk og thai om væsenerne .

 

Hvor meget tid man kan bruge her er - er vi endnu ikke helt klar over , da vi endnu ikke har været der , men vi opdaterer når vi har besøgt stedet .

 

 

overskrift Kaan Show

 

Kaan

 

Er du også en af dem der synes at litteratur-timer er superkedelige ? KAAN Show`et i Pattaya kan få dig til at skifte mening for evigt . I denne moderniserede verden virker det at lære den thailandske litteratur aldrig interessant end lige nu for alle , især børn . Hvad nu hvis det repræsenteres gennem et spektakulært show med avanceret produktion ?

Dette er sikkert den allerførste gang , I alle bliver opfordret til at opleve et mega sjovt show med et tema af gammel thailandske litteratur !

Dette thailandske litteratur-tema , der opføres i verdens første levende teater , vil imponere dig med den fornøjelige historie , der er sammenbygget med dens mest moderne scene , avanceret belysning og audiovisuelt system . Hvad mere er, kom ekstremt tæt på mange vidunderlige skuespillere , som en gigantisk robot med en højde på 8 meter og en million volt Tesla Coil , der helt sikkert vil give dig en vis frygt . Ved siden af ​disse ​vidundere er der over 90 professionelle vel-øvede skuespillere med ekstravagante kostumer , der flyver højt over dit hoved . Alle disse vil helt sikkert få dine øjne fanget i hele dette 90-minutters show. Udvid dine horisonter med dette show i verdensklasse , som virkelig gøre dig målløs !

KAAN Show bliver præsenteret af SINGHA Corporation og er en splinterny turist-attraktion i Pattaya by . Det hævdes at være en spektakulær filmoplevelse . Inspireret af thailandske klassiske litteratur handler showet om KAAN - en ung mand , som er tabt i den imaginære verden af ​​fantastisk eventyr - tilpasset det fantastiske live-show . Showet produceres i verdens første levende teater og produceres med kunstbelysning og audiovisuelle systemer i verdensklasse , som udelukkende er designet til showet . Teateret rummer over 1.400 publikummer pr. forestilling og har et show areal på mere end 1.000 kvadratmeter.

 

Adressen til showet er : 168, Thep Prasit Rd, Bang Lamung District, Chon Buri 20150, Thailand

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

   

 

skriv2

Skriv en kommentar til os :

RIS & ROS

 

   

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen

Eller denne : Solbutikken

sol1

 

overskrift milkymeter 

 

Til dig med små børn

KLIK her : varm mælk

 

 

Gå til toppen