Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

overskrift tur forslag 2

 

I dette tur forslag vil vi forslå en køretur på Ø`en Koh Samui . Lej en bil med fører og aftal med ham hvor mange steder I skal hen og hvor lang tid i skal være væk i alt . Husk også at aftale prisen med ham inden I starter . Vi vil komme med et forslag her , som tager omkring 6 timer . Vores forslag kommer i vilkårlig rækkefølge og det må op til jeres chauffør at vælge rækkefølgen .

 

FEB16 0260

Vi havde booket chaufføren her og det havde vi gjort på vores hotel . Men der er mange muligheder for at gøre dette på gaden også . Bare husk at få en chauffør med en god bil , som er rar at køre i og med aircon.

 

Vi kører :

 

Grandfathers rock

 

051

 

Det første sted vi vil nævne er Grandfathers Rock . Historien om dette sted er som følger  : To unge forelskede personer endte deres dage her i en voldsom storm . Naturen har så igennem mange hundrede år formet disse to klipper til ære for disse to personer . Yderligere forklaring til billedet er vel unødvendig 17 .

 

052

 

Og herover ser du så Grandmother`s rock , som ligger samme sted som Grandfathers Rock og har samme historie . Når du besøger dette sted , vil der være en masse salgsboder hele vejen ned til de 2 sten , men sådan er det mange steder ved seværdighederne på Ø`en .

Et stop på en time her bør være nok . 

 

Lad ko viewpoint

 

feb16 0264

 

 

feb16 0266

 

Lat Ko Viewpoint er et af de bedste og mest enkle steder i Samui hvor du får en stor panoramaudsigt ud over havet og den smukke østkyst på øen . Beliggende lige ved siden af ​​ringvejen mellem Lamai og Chaweng , kan man nemt holde ind  og gå langs den asfalterede sti med udsigt over kysten , der går ned til havet . Bølgernes gråagtige beige , det turkisblå vand og det klare blå himmel over Chaweng giver et rigtig godt syn . Placeringen af ​​Lat Ko Viewpoint giver dig også mulighed for at fange den fantastiske solopgang her ( men så skal man være tidligt på færde 1 ) - men et fint sted at tage nogle billeder .

Et stop på 30 minutter her foreslåes !!

 

 

mummified munk2

 

mummified munk

 

Den mummificerede munk på Wat Khunaram er et lidt specielt sted at besøge . Denne velkendte munk , Luang Pordaeng , der døde i 1973, mens han mediterede i en siddende stilling , vises i et glashus , og selv efter 40 år viser hans krop meget små tegn på forfald . For os vesterlændinge kan det være et mærkeligt syn at se et dødt legeme - som vises til offentligheden , men for de fleste buddhistiske thaier`s død , er det næste skridt i at nå i det højeste mål ..... nirvana .

Et stop her på 1 time er fint , der er lidt andre ting at kigge på her også .

 

 

Wat Plai Laem

 

feb16 0296

 

   Adresse : Wat Plai Laem, Road 4171, Koh Samui , Thailand

 

feb16 0290

 

Wat Plai Laem er et buddhistisk tempel på Samui's nordøstlige kyst , der byder på et slående hvid 18-armet statur af Guanyin , Goddess of Mercy and Compassion . Tæt på Big Buddha-templet tilbyder Wat Plai Laem besøgende udsigt til kinesisk-thailandske overbevisninger samt nogle udførlige buddhistiske temaer og arkitekturer . Wat Plai Laem er et levende og aktivt tempel , hvor hengivne hver dag kommer til at hylde Guanyin og Buddha , som også er afbildet i en række statuer og vægmalerier omkring templet . Dette er et relativt nyt tempel , men kunstteknikkerne der anvendes i dets oprettelse , er århundreder gamle og bygger på gamle trosretninger . Templet er omgivet af en sø , der vrimler med fisk . Besøgende , der donerer til templet , får en pose mad til at fodre fisken med .

Der er en del butikker her ved dette sted og man kan handle tøj - sko og souveniers - så et ophold på 1½ time her vil være OK . 

 

 

 

Namuang 1 waterfall

 namuang waterfall

 

 

feb16 0309

 

 

Namuang 1 Vandfald beliggende ca. 10 km syd for Nathon Town ved Ban Thurian på Koh Samui . Vandfaldet kan let nås med bil , og det ligger tæt på en parkeringsplads . Namuang 1 Vandfald er et populært rejsemål for både lokale thailandske og turister .

Det inviterer til en picnic og forfriskende bad i vandfaldets naturlige pool . Hvis du vil bade her - så pas på de glatte sten som er langs vandet . 

Butikker og boder, der sælger souvenirs, drikkevarer og mad er placeret ved siden af ​​vandfaldet. Der er også elefanter her , men da vi ikke her på hjemmesiden omtaler elefant-ridning , vil vi ikke komme nærmere ind på dette .

Der er mulighed for at få lidt mad her og drikkevarer , så et ophold på er par timer vil nok være OK .  

 

 

analog clock face

Ovennævnte var et forslag til en lille udflugt der tager omkring 5-6 timer i bil  . Rækkefølgen på turen bestemmer jeres chauffør og det kan også godt være at han har et par punkter mere  . Dette var bare en idè til en tur . 

 

 

 

 

 

 

 Siden sidst redigeret januar 2018

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

 

  

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen


sol1

 

overskrift milkymeter 

 

Til dig med små børn

KLIK her : varm mælk

 

 

 

Det rigtige udstyr4

KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

Hvad magler vi

Andre indkøb

klik her:

Flere indkøb !!

 

Gå til toppen