Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

 

overskrift Cjiang Mai

 

   001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

 

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Chiang Mai og du kan her se hvad du kan opleve i Chiang Mai . Vi skriver KUN om de ting vi selv har oplevet. Der kan derfor sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet. Mange af udflugterne kan også besøges ud fra andre destignationer end dem vi skriver . Men som tidligere nævnt - tager vi kun dem vi selv har oplevet .

God fornøjelse !!

 

alt her på siden er fra Chiang Mai

  

 

  

Night market Chiang Mai

Chiang Mai er faktisk om aftenen èt stor Night Marked. Overalt i gaderne sælges der varer og til forskel på mange andre steder i Thailand - så er priserne i Chiang Mai mega lave .  Så der er absolut basis for at gøre en god handel her. 

 

 

 

China town Chiang mai

I byen Chiang Mai er der en bydel som man kalder " China Town " og her er der virkelig liv. Overalt er der boder om aftenen hvor alt muligt sælges. Der er meget store boder med forskellig salgs frugter. Det er meget nemt at tage en TUK TUK til dette marked når du er i byen.

 

 

 

Girafkvinder

I det nordlige Thailand bor disse " giraf kvinder " som man kalder dem. Da der er et stykke vej for turisterne at køre til dette område - er der lige uden for Chiang Mai lavet et lille område, hvor man kan opleve disse kvinder. Området har en lille skole - der er boliger og boder og der er omkring 25 af disse kvinder i dette område. Absolut værd at opleve når man er i området !!

 

 

 

 

Tiger kingdom

En af de lidt mere spændende ting at besøge er " Tiger Kingdom " lige udenfor Chiang Mai. Oplev disse store tigre og bliv fotogaferet sammen med disse. Der er stor sikkerhed omkring hele tiger parken og du skal ikke være bange for at besøge denne. Du skal selvfølgelig overholde reglerne, som udstikkes af de lokale guider - som går der. De er også med inde ved tigrene når du bliver fotogaferet sammen med disse. 

 

 

 

  

Umbrella

Lige undenfor Chiang Mai kan du besøge " Umbrella Village " . Her kan du se hvordan lokale mennesker laver disse flotte parasoller helt fra bunden. Der er også en butik derude hvor du kan købe deres produkter. Absolut værd at besøge når du er i området.

 

 

 

 

 

Doi Suthep

Det højeste punkt i Chiang Mai hedder Doi Suthep. Fra dette punkt kan du se ud over hele byen. Der er både trappe og elevator det sidste stykke op på toppen til udsigtspunktet - så der er ingen undskyldning for ikke at tage derop. Det første lange stykke op ad bjerget køres der i bil. Tag endelig der op i klart vejr.   

 

  

Cykel Taxa

I byen Chiang Mai kører disse cykel Taxa`er rundt. Det er faktisk meget sjov at komme lidt rundt i byen med disse.  Men tag hensyn til den " stakkels chauffør " og vær kun 1 person i hver cykel... det er hårdt nok for ham at cykle med 1 person   . Undervejs på hele turen fortæller han om hvad du ser ---  på Thailandsk.

 

 

 

old town

Der er også en gammel bydel i Chiang Mai " Old Town " som er omkrandset af voldgrave. Det er meget hyggeligt at besøge denne bydel om aftenen. Der er mange boder derinde og der er også gode restauranter - hvis man ønsker at spise derinde !! Og der er altid mange mennesker der !! 

 

 

 

River Cruise

Lige ind igennem Chiang Mai løber Ping River. Her kan du komme på River Cruise. Dette er faktisk meget smukt og hyggeligt at sejle stille og roligt ned ad floden mens du ser mange forskellige ting inde på land. Der er også mulighed for at booke måd mad aftensmad - hvis man gerne vil dette !! Der serveres Buffèt på nogle af bådene om aftenen .

 

 

 

 

 shoppingchiang mai

Tæt på lufthavnen i Chiang Mai lægger dette store indkøbscenter. Centret er i flere etager og de sælger mærkevarer her - til billige priser. Det er nemt at tage en taxa derud. På øverste etage i cenret er der mange spisesteder - så det er absolut et besøg værd. Sælgerne derinde er slet ikke " pressende " - nej nærmest det modsatte!!

 

 

Elephant Chiang Mai

 

overskrift chiang Mai Elephant

 

Thailand er også lig med elefanter .... og i mange år var elefant-ridning det store hit i Thailand , men det er man da heldigvis kommet væk fra . I stedet for er der lavet reservater hvor elefanter går og nyder livet . Og sådan et er der også i Chiang Mai området . Vi har endnu ikke selv besøgt dette område - men har været et par andre steder , hvor vi kunne opleve det samme . Er du i Chiang Mai området - så snyd ikke dig selv for denne oplevelse .

Vi beskriver en tur her til et andet sted på hjemmesiden her og du kan komme dertil ved at klikke her : Chiang Mai Elephant Jungle

 

 

slutteks chiang mit

 

 

 

Siden sidst redigeret marts 2017


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

   

 

skriv2

Skriv en kommentar til os :

RIS & ROS

 

   

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen

Eller denne : Solbutikken

sol1

 

overskrift milkymeter 

 

Til dig med små børn

KLIK her : varm mælk

 

 

Gå til toppen