Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

overskrift udflugtsmuligheder kog phangan

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

cirkler2Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi så kommet til Koh Phangan og du kan her se hvad du kan opleve på Phangan og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan udover denne side sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet. Mange af udflugterne kan også besøges ud fra andre destignationer end dem vi skriver .Vi har nummereret de forskellige muligheder - men de kommer i helt vilkårlig rækkefølge .

Der vil først komme lidt information om Koh Phangan og under disse komme udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle filmoptagelser .....

God fornøjelse !!

 

alt her på siden koh phangan

 

hvad ved vi om koh phangan

 

map koh phanganØen Koh Phangan ligger nord for Koh Samui og er virkelig en dejlig Ø . På Koh Ohangan kan du opleve lækre hvide sandstrande og krystal-klart vand . Øen er også grøn og har en del bjerge , så der er mulighed for at tage på forskellige udflugter . Der er f.eks mulighed for en vandretur i junglen eller gennem kokosplantager , eller du kan kravle til toppen af øens bakker , hvor du kan opleve en helt fantastisk udsigt . Du kan også tage en sejltur omkring Øen og bade direkte fra båden , i det klare vand . Der er også fantastsk meget at opleve under vandet såsom : farverige fisk , blæksprutter og fine koraller . Du kan leje en mototcykel og køre på opdagelse på øen og besøge de mange forskellige strande . Nordsiden af øen har mange smukke strande , hvor du kan nyde stilheden og lave " absolut slet ingenting " .

Sydsiden af Koh Phangan er bedre kendt for de store fuldmånefester , som blive afholdt på stranden der hedder " Had Rin " hver måned . Festen begynder når mørket falder på og fuldmånen viser sig ude over vandet .    

 

cirkler2

 

Der er så mange strande på Koh Phangan at det kan være svært at nævne dem alle sammen - vi nævner her 3 af de mest populære :

 

 

 

overskrift Had Rin Nok Haad Rin Nok3

1Had Rin Nok Beach er nok den smukkeste og mest populære strand på Koh Phangan . Det er også her de populære Full Moon Party finder sted. På denne strand findes der også en lang række barer og restauranter , der til tider kører Techno musik til de glade dansende gæster der danser i sandet hver aften .  

cirkler2

overskrift Had Yao

Had Yao3

2Haad Yao er en smuk hvid sandstrand , der bøjer sig forsigtigt omkring den nordvestlige del af Koh Phangan . Men det er jo også en thailandske ø der er berømt for sin uberørte natur og fantastiske strande . Blandt hård konkurrence kaldes Haad Yao i Koh Phangan den perfekte strand . Det skyldes, at den kombinerer alle ingredienserne til en perfekt strandferie .

Det bløde hvide sand der går helt ud til de krystalklare vand . Vandet er helt perfekt til badning . Det hvide sand flankeres på den ene side af det indbydende vand og på den anden side med høje palmer . Bag stranden er mere natur end opbyggri , dog med en nødvendig vej . Stranden er omkring 1 km lang . Dette gør den ideelt til at finde den rette plads på stranden til at solbade eller nyde et spil frisbee .

Der er et koralrev ud for bugten . Det er omkring 400 meter ud for kysten . Det er et af de bedste koralrev langs Koh Phangan-kysten og er godt til både snorkling og dykning . Der er masser af undervands-liv at se her . Der er også et par dykkerskoler i Haad Yao , der tilbyder en række dykkekurser. Andre nærliggende snorkel- og dykkepladser inkluderer Haad Salad og Koh Ma . Haad Yao har masser af " Beach-front værelser " at vælge imellem . Der er store resorts , boutique resorts samt traditionelle thailandske bungalows at vælge imellem  . Der er værelser der er velegnet til familier, backpackere såvel som dem , der leder efter luksus.

Der er nogle gode barer, caféer og restauranter i Haad Yao . Både langs stranden og længere tilbage mod hovedvejen kan du finde et godt udvalg af spise- og drikkemuligheder . Der er et par barer med en livlig atmosfære for dem , der kan lide at opholde sig sent om aftenen . Haad Yao er ikke en 'Party' strand som Haad Rin og Bantai , men den har et natteliv . Steder som Apache og Bebob holder fester i højsæsonerne ( december-februar og juli-august ) .

Den vigtigste grund til , at folk år efter år vender tilbage til Haad Yao , er dens afslappede atmosfære . Alle er venlige, og der er absolut intet at blive stresset over . Priserne er rimelige : alt er i gåafstand og du er aldrig langt fra stranden .

Haad Yao og det omkringliggende område har masser af muligheder til holde besøgende beskæftiget i løbet af deres ferie . Der er nogle gode dykke- og snorkelsteder i nærheden , herunder Koh Ma Marine Park . Der er dybhavsfiskeri . Du kan også besøge steder af kulturel interesse som det kinesiske tempel og Wat Phu Khao Noi . For naturentusiaster er der Wang Sai vandfald og Laem Son Lake .

cirkler2

overskrift Had kuat

Had Kuat

3
Haad Kuat Beach ( tidligere kendt som Bottle Beach ) . Stranden er kendt sin afslappende atmosfære . Når du læser om de andre strande i Ko Phangan , foretrækker du måske 'Bottle Beach '. Det er en af ​​de bedste strande i Ko Phangan . Da den ligger lidt afsides -  nord for Koh Phangan .

" Botle Beach " er mindre overfyldt end andre strande , og det er derfor, i sær amerikanske rejsende kan lide at overnatte her. Der er få boliger til rådighed ved stranden her i form af bungalows . 

 

koh phangan karte

Som tidligere nævnt er der utallige strande på Koh Phangan .... her på dette kort kan du se de forskellige , og beslutte dig ud fra dete ...... vi nævner ikke flere strande her .

cirkler2

overskrift chinese temple

KohPhanganChineseTemple4321

4Det kinesiske tempel " Guan Yin " er det største og mest besøgte tempel i Ko Phangan . Du kan ikke undgå at se det , hvis du kører forbi i nærheden af stedet - hvor det ligger .

Templet blev bygget så sent som i 1992 takket være kvinden , der er kendt som " frøken Malavan " . I 1990 , da Koh Phangan stadig stort set var uden elektricitet , kom " frøkken Malawan " til Sangthom-templet på øen fra Bangkok .
Denne dame havde en mærkelig drøm . I hendes drøm var det den kinesiske gudinde Guan Yin , der var den kvindelige inkarnation af Buddha , der bad hende at bygge et fyrlys på øen Koh Phangan . Med hensigten at imødekomme buddha`ens anmodninger , vendte fru Malawan tilbage til Bangkok for at samle de nødvendige midler til at opføre templet , som blev bygget på kun to år , og i dag kan besøgende på øen se de udsmykkede bygninger i templet .

cirkler2

overskrift Wat Phu Khao Noi

Wat Phu Khao Noi Koh Phangan  5Blandt de fjorten små og store templer der er på Ø`en , er der bl.a. Wat Phu Khao Noi , på den sydvestlige del af øen nær Thongsala , øens største by. Det siges at være templet, der blev oprettet af de første buddhistiske præster, der havde sat foden på øen for mere end 600 år siden .

Wat Phu Khao Noi betyder " tempel på det lille bjerg " , og er en passende beskrivelse i betragtning af, at det er her templet ligger, nemlig på en bjergtop med udsigt over de skovdækkede bjergskråninger og havet i det fjerne . Selvom det er meget mindre detaljeret end templerne i de store byer i Thailand , så er templerne på Koh Phangan lige værdighede og ganske passende til opgaven med at give spirituel vejledning til befolkningen i området . Besøgende er velkomne til at se de ceremonier og daglige ritualer , der finder sted ved templerne , især på buddhistiske helligdage , som giver et sjældent glimt af de åndelige traditioner i det thailandske liv . De kan endda deltage i de meditationskurser , der tilbydes af nogle templer .

Rummene i " Wat Phu Khao Noi " er konstrueret efter gamle retningslinjer og har udpegede områder til munke og hengivne . Der er en klokkeformet chedi med flere små stupaer rundt omkring , en helligdom med gamle billeder af Buddha , en nyere hall til prædikener med en guldmalet statue af den siddende Buddha og flere andre lignende statuer omkring det og et nyt klokketårn . De rolige omgivelser i templet og den smukke udsigt fra toppen af ​​bjerget tiltrækker ganske mange besøgende . De kan møde munkene om morgenen før middagsmåltidet , da eftermiddagen er viet til religiøse opgaver .

cirkler2

overskrift Phaeng waterfall

Phaeng Waterfall1 1440x960

6Dette vandfald ligger i centrum af Koh Phangon . Det er det største og måske også det letteste at komme til . Phaeng Waterfall er en del af Thansadej Nationel Park og når du ankommer til Parken er der kun 50 meter til dette vandfald . Vanmdfaldet omkranser en sti der også fører til " Dom Sila Vievpoint " . Som Alle vandfald i Thailand , er de jo sjovere at besøge i regntiden ( fra juni til september )  . I tørkeperioden kan du risikere at opleve det samme som dem på billeder herunder - altså ingen vand .

Phaeng Waterfall2 1440x960

Er du alligevel kommet til vandfaldet i " tørkeperioden , kan du jo fortsætte til toppen og komme til " Dom Sila Viewpoint " , hvorfra du i klart vejr kan se en fjerdeel af Øen . Hvis du har lyst til det , kan du fortsætte med at gå gennem skoven til toppen af Khao Ra , det højeste bjerg på Koh Phangon .

Husk at tage gode sko på ..... glem alt om sandaler ....

cirkler2

overskrift Than Sadet waterfall

thansadet waterfall 3

7Det største vandfald i parken - og hele øen - er Than Sadet . Det har en vidunderlig beliggenhed og frodig natur hele vejen rundt . Så smuk, at lokkede kongeligt besøg . I det 18. århundrede var kong Rama V ( Chulalongkorn ) den første i en række af monarker, der ikke kun besøgte vandfaldet . Det siges, at Rama V. var så begejstret for denne sted , at han under hans regeringsperiode siges at have lavet en "pilgrimsrejse" til det imponerende vandfald .

Han blev efterfulgt af andre monarker , herunder kongerne Rama VI , Rama VII , Rama IX og dronning Rampaipannee . Selv den nuværende hersker , kong Bhumibol , har allerede besøgt dette vandfald sammen med sin kone .

Vandet i Than Sadet-vandfaldet betragtes som hellig og bruges stadig i dag i kongelige ritualer og ceremonier .

I øvrigt er vandfaldet ikke alene . I umiddelbar nærhed er der tre mere: Than Praphat , Than Prawet og Deang vandfald . Der er en tre kilometer gåtur, der fører dig fra vejen til stranden og forbi alle fire vandfald . Det tilrådes at bruge fast fodtøj til afstanden , fordi du skal krydse den tætte jungle og nogle steder også vandet over klipperne . I nærheden ligger en kongelig pavillon , som en gang var glemt og faldet, men nu kærligt plejet .

  Smukkest er vandfaldene i regntiden eller efter et kraftigt regnskyl . I den kølige og især i den varme sæson kan det ske, at vandfaldene kun indeholder lidt vand .

Vandet fra vandfaldene strømmer lidt længere henne ud i havet og opdeler stranden i to bugter : Had Than Sadet og Had Thong Reng .

Vandfald

Da vi selvfølgelig ikke kan nævne alle vandfald her på øen - har vi valgt at bringe dette her  - så kan du selv finde dem - hvis der er andre du vil se på din tur .

cirkler2

overskrift klatring khao ra

Khao Ra Sign

8Hvis du vil bestige Ko Phangans højeste Punkt " Khao Ra " som er 627m højt , behøver du ikke en guide , selvom mange guidebøger siger noget andet . Hvis I er mindst 2 personer, er denne rejse overhovedet ikke farlig . Bare sørg for at have mindst 1,5 liter vand pr. person med dig.

Khao Ra 2

Der er langt....

Den bedste måde at starte turen på , er at tage din motorcykel til Khao Rha Retreat & Guesthouse ( dårlige veje, men gennemførlige ) , eller bare gå derfra fra det nærliggende kryds i Maduawan , som du nemt kan nå med en pick-up truck fra Thongsala . Dette er et godt startpunkt til en Kha Ra-vandretur.

Tag den lille sti mellem bungalow`erne , som fører dig til en grusvej . Følg denne vej op ad bakken til søen og kryds denne .

Khao Ra 3

Søen....

Efter at du har krydset søen , skal du IKKE gå lige ud i junglen ! Gå i stedet langs søen til højre, indtil du ser et skilt.

Fra det tidspunkt er det svært at gå forkert  , da der stort set kun er en lille sti gennem junglen . Altid op ad bakke! .....

Khao Ra 4

Jungle sti...

Af og til ser du et andre skilte , men følg ikke em , gå videre og kort afstand før toppen er der en sti til højre, der fører til et udsigtspunkt mod sydøst.

Khao Ra 5

Følg skiltene...

Fra toppen af ​​Khao Ra har du en fantastisk udsigt mod nordøst - med udsigt over den maleriske bugt Chalok Lam . Der er en anden sti, der fører til et andet udsigtspunkt mod nord . Ikke mange mennesker har gjort det her før dig . Nyd den fantastiske natur og stilheden !

Khao Ra 7

Udsigten fra Khao Ra...

Det er bedst at starte din rejse tidligt, da det bliver meget , meget varmt i junglen efter middag . I et anstændigt tempo kan du komme op til toppen på 1,5 til 2 timer , vejen ned er noget hurtigere.

Når du er tilbage igen , bør du ikke gå glip af den lækre mad og den utrolige gæstfrihed i Khao Ra Bungalows . Der kan du også få noget hvile , svinge dig i de hyggelige hængekøjer .

Go`tur !!

cirkler2

overskrift Full moon party

full moon koh phangan 12

Jorden vibrerer, kaotisk støj og forvirring, kroppe spredt på sandet, ild overalt ...

 

9En geologisk katastrofe ? Apokalypsen ? Ikke helt . Tusinder af rejsende kommer frivilligt til at være vidne til det berømte Full Moon Party i Thailand , hvilket måske er en af ​​de vildeste strandfester i verden !

Dans med 10.000 - 30.000 rejsende på en strand under fuldmåne er en ret fed oplevelse . Men ikke alle nyder festerne . Narkotika , tyveri og kvæstelser er ret almindelige under disse fester . Mange rejsende undgår bevidst disse fester . Elsk det, eller had det, den månedlige strandfest på øen Koh Phangan er så stor , at det bogstaveligt talt påvirker strømmen af backpacker rejsende i Thailand !

Bliv ikke overrasket i din planlægning af ferie , transport og indkvartering bliver helt vildt i den periode øen . Tag derfor " Full Moon Parties " i betragtning , når du planlægger din Thailand-ferie . Hvis du ikke er interesseret i Full Moon Party , kan du overveje at undgå Haad Rin - eller øerne omkring Koh Samui - i ugen , hvor disse fester holdes .

full moon koh phangan 11

 

Hvad er Koh Phangan Full Moon Party?

Ja, det lyder som en hedensk samling på en tropisk ø . Den episke begivenhed begyndte som en lille samling af venner i 80'erne og voksede ud til en af ​​de største og mest berygtede fester på planeten . Nu ramte mere end 30.000 festgæster øen - nogle med lidt mere end kropsmaling - stranden i Haad Rin for at dele sved og spande af sprut med mennesker fra hele verden . Festen topper ved solopgang og til tager af sidst på dagen den næste eftermiddag og efterlader en scene med blodbad og skrald overalt på stranden .

 

Mange af deltagerne sover bogstaveligt talt , der hvor de falder om , og holder stadig deres spande af sprut i hånden !!
 
Nogle rejsende kalder Full Moon Party festerne " et aftalt spil " og hævder at festen er blevet for kommercialiseret siden dens magre oprindelse i 1985.
full moon koh phangan 13
 

Tip til deltagelse i Koh Phangan Full Moon Party

 • Full Moon Party-datoer justeres omkring buddhistiske helligdage for at sikre at festen er på selve fuldmåne aftenen .
 • Medmindre du booker noget eller ankommer flere dage i forvejen , er det vanskeligt at finde overnatning i denne travle periode . Det er ikke overraskende , at boligpriserne tredobles i tiden op til Full Moon Party . Mange mennesker vælger at blive på Koh Samui og derefter tage en færge til festen . I den travle periode deler rejsende ofte værelser, sover på gulve , sover på stranden eller sover overhovedet ikke !
 • Medmindre din plan er at feste hele natten , skal du nok finde en indkvartering væk fra Sunrise Beach og hovedvejen for ethvert håb om at få søvn.
 • Nogle initiativrige lokale har blokeret de vigtigste adgangsstier til stranden for at opkræve en indgangsbillet . Du bliver dybest set bedt om at købe et armbånd til overpris , der fungerer som din " billet " . Betaling af det uofficielle gebyr er valgfrit . Nogle rejsende vil have , at armbåndet skal virke som en mindesmærke i månederne efter festen .
 • Det dansk-ejede " Same-Same Guesthouse " nær stranden er populært til opvarmningsfester og gratis kropsmaling inden Full Moon Party.full moon koh phangan 14
Sikkerhedstips til Full Moon Party

Full Moon Party er og burde også være en sjov oplevelse . Få nu ikke det forkerte indtryk , det er generelt en sjov begivenhed . Men at sætte titusinder af berusede mennesker èt sted vil helt sikkert skabe nogle dårlige situationer uanaet hvor man gør det .

Desværre kræver Koh Phangans Full Moon Party et par liv hvert år - mest på grund af drukning og overdosering . Månen påvirker tidevandet og skaber stærke strømme så svøm ikke , hvis du er beruset .

 

Narkotika af alle slags er allesteds-nærværende . Kvalitet og etiketter kan man ikke have tillid til . Du bør som udgangspunkt ikke acceptere en mystisk pille fra nogen , uanset kilden eller påstandene . Selv ø-apotekerne sælger falske og upålidelige receptpligtige medicin til rejsende , der er villige til at betale for det.

Klinikker fyldes op under festen med festdeltagere , der har brudt på knogler efter at have sprunget ud fra noget højt . Andre har drukket for meget eller blandet alkohol og receptpligtige piller sammen . Forbrændinger er almindelige . Sjippe-tovet " er en populær attraktion under festen , og uundgåeligt ender nogle få mennesker med alvorlige forbrændinger , når det vikles rundt om deres ben . Heldigvis er der let med en smule fornuft at holde sig ude af problemer.

full moon koh phangan 10

 • Tag ikke noget med til den fest , du holder af - Denne regel gælder for penge , telefoner , kameraer , solbriller og fodtøj .
 • Før du forlader din bungalow eller gæstehus , skal du sikre dine værdigenstande i receptionen . Pensionat og hostelstyveri er et problem under Full Moon Party.
 • Selvom det er let tilgængeligt , er stoffer ulovlige i Thailand . Politiet har tit slået ned på Full Moon-festerne . Almindelige klædte undercover officerer patruljerer under hele festen .
 • Hold dig oppe af vandet ! De fleste af de dødsfald , der er sket under Fuldmåne-parterne , skyldes drukning .
 • Den mest valgte drink på Full Moon Parties er den berømte thailandske spand . Hold øje med din drik , da tyveri af disse spande ikke er ualmindelig . Husk at købe købe dem fra velrenommerede steder , det er sikrere end fra de mange hytter med sjove navne på stranden.
 • Hvis du mener, at du er nødt til sove på stranden , skal du gøre det inde i de "udpegede" soveområder som er opmærket til dette .

Hvordan med at komme til Full Moon Party

Full Moon Party finder sted på øen Koh Phangan i Thailand-bugten . Transport kan bookes som " bus-pakke " og tog-pakke eller " combo pakke ", eller du kan tage " din egen vej " til øen.

Begynd med at tage en nat-bus eller nat-tog fra Bangkok til byen Surat Thani . Fly fra Bangkok tager mindre end to timer , og det er let nok at komme til Kog Pangan fra Chiang Mai med fly til Surat Thani ( lufthavnskode: URT ) .

Når du er i Surat Thani , kan du booke en fire timers færge eller hurtigere hurtigbåd til øen . På Koh Phangan venter adskillige Songthaew- ( grisebiler- )  chauffører på ankomsten af ​​færgen . Tag en bil til Haad Rin - hvor de fleste mennesker skal hen - en halvø på den sydlige spids af øen .

Festen er spredt langs Haad Rin Nok - “ Sunrise Beach” . Haad Rin er smal nok til at gå mellem Sunrise Beach og Sunset Beach ( Haad Rin Nai ). Forvent ikke at få meget søvn , hvis du bor i nærheden af ​​Sunrise Beach eller den østlige side af halvøen ! Støjen fortsætter hele natten og gennem næste morgen.

Overkommelig indkvartering på øen opfyldes efter kapacitet . Nogle mennesker vælger at blive på Koh Tao i nærheden eller på Koh Samui og derefter komme over til festen om natten.

full moon koh phangan 15

Andre steder på Koh Phangan

Selvom mange rejsende ikke forviller sig langt fra festscenen i Haad Rin , er Koh Phangan faktisk en stor , smuk ø med masser af bugter og strande . Den nordlige del af øen er dækket med private bugter, der kun er tilgængelige med båd eller ad jungelstier.

Full Moon Party holdes på halvøen Hadd Rin i den sydlige ende af øen . Undgå ikke Koh Phangan helt af frygt for , at nogen maler dit ansigt og giver dig en spand rom og Redbu ll!

" Sanctuary Thailand " er beliggende i Haad Tien-bugten , og er et smukt tilflugtssted kun 15 minutter med taxabåd fra Haad Rin . Du kan komme væk fra festscenen i et par dage , og møde nogle interessante mennesker i de mange workshops der . Haad Yuan Beach er et andet godt alternativ til at komme væk fra Haad Rin i et par dage.

full moon koh phangan 16

 

Hvornår man skal være væk fr Øen ?

Koh Phangan Full Moon Party giver Thailand den travle periode mellem november og april . Dedember , januar og februar er ofte de største måneder . Festen oplever normalt det højeste antal deltagere til nytårsaften.

Fordi mange vigtige buddhistiske helligdage er baseret på månehændelser og forekommer under en fuldmåne , er det undertiden Full Moon Party en dag før eller efter den faktiske fuldmåne .

Opbygningen til Full Moon Party er lige så vild og underholdende som festen . Folk samles i større og større antal i den uge , der fører op til fuldmåne.

full moon koh phangan 17

Fremtiden for Full Moon Party i Thailand

Thailands regerende militære regering har gjort det klart, at de ikke er tilhænger af den voldsomme begivenhed på Koh Phangan . Talrige bestræbelser på at dæmpe de mange andre månefasepartier på øen ( Half Moon, New Moon, Shiva Moon osv. ) har delvist været succesrige . Fuldmåne-festen lever kun videre , fordi livsstilen for mange øeboere afhænger af begivenheden.

Idet regeringen prøver at få styr på kaos`et, og kommercialiseringen fortsætter med at krybe ind, er fremtiden for Full Moon Party i Thailand i bedste fald usikker.

cirkler2

overskrift shopping

shopping3

10I forhold til turistdestination Samui , er shopping på Koh Phangan meget billigere , og igen er det endnu billigere i Thongsala og Baan Tai end i Haad Rin. Du finder i disse byer souvenirbutikker , smykker og specialforretninger , der sælger tilbehør , hængekøjer og endda fyrværkeri . Butikker i Thong Sala og Haad Rin tilbyder stort set noget mere eksklusivt , men i de fleste tilfælde alligevel nogle ting , du ikke har brug for.

Her kan du prøve at forhandle , men i virkeligheden er priserne faste . Du kan lejlighedsvist få små rabatter , men dette er undtagelsen , og ikke reglen. Husk at du befinder dig i et turistområde , og at priserne normalt er højere end normalt på fastlandet , f.eks. I Bangkok , men lavere end i europæiske lande , og udvalget af produkter bliver stadig mere kompliceret.

Populære produkter i Koh Phangan er hængekøjer ( se "Hængekøjehjem" i Baan Tai ) . Hængekøjen er den vigtigste ting på øen - hvor ellers vil du være i stand til at slappe af, mens du nyder den betagende udsigt , smukke solopgange og solnedgange , svingende kokosnødetræer og det smukke azurblå hav i baggrunden ? Alle de bedste udsigter over Koh Phangan er kun synlige fra hængekøjen !

Også på øen kan du købe T-shirts , solbriller , jeans , shorts , DVD'er , CD'er , musik , film og elektroniske apparater , sølvprodukter samt nogle af værkerne fra lokale kunstnere . Koh Phangan har en række thailandske kunsthåndværker , hvoraf nogle kommer fra andre dele af Thailand og nogle regionale specialiteter . Det meste af tøjet er forskelligartet , men alt dette kan findes i Bangkok , og for at være ærlig er varerne dyrere her , da de importeres til øen .

Imidlertid antages mange kunstgallerier at have et godt salg af deres værker og de fleste steder vil de tilbyde forskellige værker og tjenester , herunder dine personlige ordrer og kunstgengivelser . Disse steder har et godt omdømme og rimelige priser . Et af disse gallerier ved Thongsala havn tilbyder fint sølv , nogle med halv ædelsten .

Hvis du boede i lang tid på Koh Phangan og havde brug for billig mad og drikkevarer - så gå til Makro , Big C eller Tesco Lotus i Thong Sala og Baan Tai . Her er et stort udvalg af produkter, lave priser, billigere end 7-elleven , og her har du også et dejligt overskueligt bageri , åbningstider fra 10.00 - 22.00

Nogle butikker på Koh Phangan sælger thailandsk silke , men inden du køber , skal du sørge om ægtheden af ​​materialet og se etiketterne ( selv om etiketten i vores tid kan snyde enhver ) . Der er dog flere måder at kontrollere , om varen er fra den ægte morbærsilke , eller det er den mest åbenlyst falske . En af dem er ild . Du skal tage et lille stykke silke og sætte det i brand , silke forbrænder som håret, og udsender en skarp lugt , mens syntetisk silke brænder langsomt , som om det smelter og derefter fortsætter resten med at brænde . Faktisk tvivler jeg på om ejeren af ​​denne butik på denne måde giver dig mulighed for at kontrollere produktets kvalitet . Ikke hver kunde har råd til at købe , for eksempel en silketunika til 2000 Bath , men inden du køber en sådan dyre ting, så inspicer materialet i forskellige synsvinkler , er ægte silke berømt for sin to-tone manifestation , når du flytter tøjet op til lyset . Kinesisk silke har ingen sådan evne .

For nogen tid siden begyndte flere butikker på øen at tilbyde antikviteter . Med en så rig historie og en imponerende kulturarv og er det ikke overraskende , at Thailand også er i fuld gang , og denne handel trives . De fleste af antikviteterne er religiøs kunst skabt til ros og glorificering af Buddha , og tidlige blev thailandske antikviteter verdensberømt for det kunstneriske udtryk for denne vigtige religion . Her kan du også nemt købe en falsk . Mange købmænd har perfektionerede metoder til aldring af genstande med absorberet syre for at fremskynde aldringsprocessen og skabe et virkelig imponerende produkt fra pseudo-antikken .

cirkler2valgt at bringe koh phangan

 

 

Siden er sidst redigeret september 2019

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

 

  

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen

Eller denne : Solbutikken

sol1

 

overskrift milkymeter 

 

Til dig med små børn

KLIK her : varm mælk

 

 

Gå til toppen