Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

overskriftsmuligheder koh mak

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

cirkler2

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi så kommet til Koh Mak og du kan her se hvad du kan opleve på Koh Mak og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan udover denne side sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet. Mange af udflugterne kan også besøges ud fra andre destignationer end dem vi skriver .Vi har nummereret de forskellige muligheder - men de kommer i helt vilkårlig rækkefølge .

Der vil først komme lidt information om Koh Mak og under disse komme udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle filmoptagelser .....

God fornøjelse !!

 

alt her på siden Koh Mak

 

hvad ved vi om koh mak

 

map koh mak

Mon det ægte Thailand findes og hvor ? - ja det gør det da  og det findes bl.a.. på den lille Ø der hedder " Koh Mak " . Her er det jomfruelig skov og hvide strande der sætter scenen på landjorden . Der er virkelig smukt på land . men der er endnu mere smukt under overfladen , hvor smukke fisk og koraller og meget andet godt fra havet byder op til et farverigt og livligt show , som man aldrig bliver træt af . 

På Øen finder du omkring 10.000 palmer og en perlerække af hvide strande og selv om det hele ligner et bounty-eventyr , så er der også andet at komme efter . På Øen ligger et Buddhistisk tempel , tre små fiskerlandsbyer og en mega skøn natur , som både kan udforskes til fods , på cykel eller i en kajak fra vandsiden . Og I vil helt sikkert blive overasket over at finde skjulte og skønne bugter på jeres tur i kajak . 

Har I mod på det , så sejl i kajak over til den nærliggende lille Ø der hedder " Koh Kham " - et sted hvor papadis om muligt endnu mere træder i karakter . Turen over med kajak tager omkring en halv time i roligt tempo , så husk mad og drikkevarer . Hvis I vil lidt længere væk , så kan I udforske Marineparken på en bådtur , til de omkringliggende Øer .   

Som noget ganske særligt har man på øen udviklet et meget fint system til affaldshåndtering , hvilket er en fryd for øjet , men også lidt af et særsyn på disse kanter . Dette i kombination med palmeparadiset og marinenationalparken, der omgiver øen, gør Koh Mak til et under for selv den største bountyentusiast.

Vejret på Koh Mak er bedst, når det er vinter i Danmark fra november til marts. Det anbefales ikke at rejse i regntiden fra juli til oktober.

 


cirkler2

 

 overskrift koh mak temple

Koh Mak Tempel1

1Koh Mak-templet blev bygget i 1947 . I midten af ​​komplekset finder du et stort træ omgivet af flere billeder af Buddha . Religion spiller en stor rolle i det thailandske liv . Der er mindst et buddhistisk tempel i hver thailandske landsby . Wat Koh Mak fungerer som et mødested for religiøse såvel som sociale aktiviteter på øen.

Du kan gå rundt i templet. Mod øst er templet det perfekte sted at se og tage billeder af solopgangen . Der er også bænke og trin ned til vandet på østsiden af ​​anlægget. cirkler2        valgt at bringe koh mak

 

 

 Siden er sidst redigeret september 2019

 

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

 

  

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen


sol1

 

overskrift milkymeter 

 

Til dig med små børn

KLIK her : varm mælk

 

 

 

Det rigtige udstyr4

KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

Hvad magler vi

Andre indkøb

klik her:

Flere indkøb !!

 

Gå til toppen