Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

overskrift udflugtsmuligheder chiang Rai

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

cirkler2Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi så kommet til Chiang Rai og du kan her se hvad du kan opleve i Chiang Rai og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan udover denne side sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet. Mange af udflugterne kan også besøges ud fra andre destignationer end dem vi skriver .Vi har nummereret de forskellige muligheder - men de kommer i helt vilkårlig rækkefølge .

Der vil først komme lidt information om Chiang Rai og under disse komme udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle filmoptagelser .....

God fornøjelse !!

 

alt her på siden chiang rai

hvad ved vi om Chiang Rai

 

map chiang raiMan kan godt sige at Chiang er indgangsporten til Den gyldne trekant , der hvor grænderne mellem Thailand , Laos og Burma mødes . Chiang Rai er en mellemstor og meget hyggelig by , hvor der bor ca. 65.000 indbyggere . Disse indbyggere kommer fra de forskellige folkeslag i de omkringliggende områder og folkeslag . Derfor er gadebilledet meget varieret , og du kan her gå rundt og beundre mangfoldigheden , samtidig med at du kan besøge de forskellige buddhiske templer og i sær det store natmarked , der hver aften lukker en meget stor hovedgade og bugner med forskellige varer og især madboder .

I Chiang Rai er der rigtig mange forskellige udflugtsmål indenfor rækkevidde. Du kan f.eks. tage turen til " Gate af Siam " som er en bakketop hvorfra du kan kigge ud over Laos , du kan også her se den mætige Mekongflod .

Er du i Chiang Rai bør helt sikkert du også besøge nogle af områdets flotte templer. Et af dem er " Wat Rong Khu " som måske er Thailands mest unikke tempel . Det er et moderne tempel fra 1997 , og templet viser en nyfortolkning af de traditionelle kreative og religiøse former . Templet har dog ingen religiøs betydning for thaierne . Men det har et andet tempel så til gengæld og det er " Wat Pratat Doi Khao Quai " , hvor du kan opleve en fantastisk buddhistisk stemning og samtidig nyde den fantastiske udsigt over Chiang Rai og de frodige omgivelser .

Når du er i Chiang Rai bør du heller ikke gå glip af et besøg i " Mae Fah Luang Royal Gardens " . Før i tiden voksede der opiumsvalmuer her , men nu dyrkes der flotte dekorative blomster til gavn for lokalbefolkningen og turister . Denne have ligger i Doi Tung bjerget ved den tidligere kongemoders sommerresidèns . Dette residèns er nu et spændende museum .

Det er faktisk også sjovt at leje en cykel og bare køre rundt på jordvejene uden for byen eller tage på vandreture i junglen . 

 

cirkler2

 

overskrift gate of Siam

gate of siam2

1

" Chiang Rai Gate of Siam " er et af de mest betagende steder i Siam . Dette sted , der ligger på grænsen til Laos , byder på en enestående udsigt over området . Det er et sted , der kombinerer både skønhed og historie hvilket gør det meget populært blandt de mange besøgende der hvert år kommer her .

Gate of Siam , der ligger i flere hundrede meters højde , garanterer dig en god og fantastisk vandretur op på bjerget . På vej op får du et glimt af den fantastiske udsigt , gate of siam3der venter dig på toppen . Naturen er fantastisk her og viser dig mange forskellige arter af de planter m.m. , der har deres hjem her . Når du kommer til toppen af ​​bjerget , vil du se en stor port med et tag i typisk thailandske struktur , som er indgangen til det storslåede mindesmærke , der snart vil vise sig lige foran dig .

Du vil se en sti der er skåret gennem kalkstenklipper, og hele området som helhed er absolut naturskønt . At have en lokalguide med på turen op til mindesmærket , vil være en ekstra fordel for dig , da stedet indeholder et væld af historier . Mange liv gik tabt i dette område , og deres grave blev gravet her . Nogle af historierne er så gribende , at de helt sikkert vil give dig hjertebanklen . Den primære kamp , ​​der fandt sted på dette sted , var mellem de kommunistiske styrker omkring Sydøstasien og de kinesiske nationalister . En masse tropper passerede mellem grænserne gennem store revner på klipperne , der stadig kan ses selv den dag i dag . De fleste af de grave der findes på stedet , indeholder de kinesiske nationalistiske soldater.

" Chiang Rai Gate of Siam  " ligger i den nordligste ende af Chiang Rai-provinsen . Din udsigt til Laos og den berømte Mekong-flod fra denne vinkel , er intet mindre end himmelsk . Denne thailandske Laos-grænse er faktisk beliggende midt i en " magisk natur " .

anantara golden triangle resortDe mange tusinde beundere af Thailand , der hvert år besøger dette område , får altid en fantastisk oplevelse omkring denne nation . 

Tag et ophold på hotellet " Anantara Golden Triangle Elephant camp & Resort " , og nyd det enestående hotel , som der tilbydes her i området  .

 

cirkler2

 

overskrift wat rong khu

wat rong khun

2Wat Rong Khun , også kendt som Det Hvide Tempel, er et buddhistisk tempel med en stor forskel i forhold til andre templer i området . Templet blev bygget på stedet , hvor der lå et andet faldefærdigt tempel , og man har formået at designe og konstruere et moderne og usædvanligt tempel , der fungerer som en kunstudstilling . Sammensætningen af kunsten er ​​både traditionelle buddhistiske temaer og moderne påvirkninger , herunder vægmalerier af Mickey Mouse , Superman , Kung Fu Panda og Michael Jackson , og de bidrager alle til denne intrige og overraskelse af denne berømte turistattraktion . 

De fleste templer i Thailand er guld , men Wat Rong Khun er hvidt . Kunstneren mente , at guld " var velegnet til mennesker, der begærer onde gerninger ". Du kan her også se " Bridge of the Cycle of Rebirth " , som fører til himmelens porte . Du vil se to vogtere og udstrakte hænder repræsentere fristelser og ønsker som grådighed , begær og alkohol .

wat rong khun2

At udforske templet giver dig timevis af oplevelser . Hovedbygningen eller " ubosot" er lukket for turister og kan kun betragtes udefra . Bag Det Hvide Tempel er der en bygning , der er hjemsted for Chalermchai Kositpipats religiøse kunstneriske strukturer . Se salen med relikvier og pop ved gavebutikken som sælger souvenirs .

Det er også værd at tjekke toiletterne , der er smukt indrettede, og som er placeret i en gylden bygning. Det Hvide Tempel blev beskadiget i jordskælvet i 2014 , hvorefter kunstneren overvejede at nedtage hele templet af sikkerhedsmæssige årsager, heldigvis blev det betragtet som sikkert og er blevet repareret hvor det var nødvendigt.

wat rong khun3

Kunstner Chalermchai Kositpipat designede ikke kun det Hvide Tempel , han er også det inspirerede designer " Black Huose " og " Chiang Rais farverige " Clock tower " . Hans arbejde inkluderer forbløffende smukke religiøse stykker og finurlige " kitsch-stykker " med politiske budskaber som f.eks. George W. Bush og Osama Bin Laden , der kører sammen med et missil gennem rummet .

Adgang til Det Hvide Tempel er gratis , og det er åbent fra 8 til 17 på hverdage og fra 8 til 17:30 i weekenderne . Det kan være let at glemme , men det Hvide Tempel betragtes stadig som et religiøst sted , og " passende påklædning " er derfor påkrævet.

Wat Rong Khun White Temple, San Sai, Mueang Chiang Rai District, Chiang Rai 57000, Thailand, +66 53 673 579

 

cirkler2

 

overskrift mae fah royal garden

Mae Fah Luang Garden

3" Mae Fah Luang Garden " er en smukt anlagt have og en turistattraktion , som er en del af Doi Tung-udviklingsprojektet . Haven ligger på 10 hektar land , der oprindeligt var Akha-landsbyen Pa Kluay , en del af en vigtig rute for opium-caravanerne og dem , der tidligere var involveret i heroinrelateret handel og våben .

Men her blev der skabt en have med et væld af blomster i overensstemmelse med prinsessen`s mors ønsker om at give thailandske mennesker , der aldrig har rejst til udlandet , en mulighed for at nyde en fantastisk blomsterhave.

De dekorative blomster i Mae Fah Luang Garden dyrkes og plejes af lokale landsbyboere , hvoraf hundreder er blevet uddannet og arbejder der og tjener deres " levebrød " her .

I 1993 udnævnte Pacific Asia Tourism Association (PATA) Mae Fah Luang Garden-vinderen af ​​PATA Award for Tourist Site Development.

Mae Fah Luang Garden2

Midt i haven her står ” Continuity ”, en skulptur af afdøde Misiem Yip-In-Soi .

Prinsessemoren gav skulpturen dette navn for at henlede opmærksomheden på det faktum , at kontinuitet sikrer succes for enhver indsats .

 

Mae Fah Luang Garden3Lady's Slipper Garden

Doi Tung er især kendt for sin dyrkning af de mange smukke og sjældne orkideer , bedre kendt som Lady's Slipper ( som hører til i underfamilien af Cypripedioideae ) , der dyrkes i deres eget vævs-kultur-laboratorium , for at udbrede kommercielle planter og for at sende dem tilbage til deres naturlige levested i de omkringliggende bjerge . Doi Tung har nu det største antal af Lady's Slipper-arter i verden.

 

Mae Fah Luang Garden4Doi Tung Tree Top Walk

" Doi Tung Tree Top Walk " er den seneste aktivitet, der matcher den moderne trendy og vandrende livsstil . Opdagelsesrejsende kan opleve en 295 meter lang gangbro mellem toppen af træerne i Mae Fah Luang-haven - 30 meter over jorden .

 

Haven er åben dagligt fra 08.30 til 17.00 med et adgangsgebyr på 150 baht pr. person.

 

  cirkler2

 
 
 
overskrift the black house
black house chiang rai
 
4Nogle gange ( og der er forkert ) kaldes stedet " det sorte tempel " . Stedet er faktisk en samling af malede træhuse med kunst af thailandske moderne kunstnere , især dets designer Thawan Duchanee .
 
Også kaldet " the Ban Dam " , har det sorte hus en lignende surrealistisk moderne stemning som Det Hvide Tempel . Nogle af bygningerne ligner sorte templer , men der er adskillige andre bisarre bygninger rundt omkring på stedet . Nogle ligner igloos , mens der er en kæmpe konstruktion, der ligner en strandet ubåd .
 
Efter den rene herlighed ved Det Hvide Tempel , er " The Black house " måske ikke helt så smukt , men det er stadig en utrolig attraktion , og jeg vil bestemt anbefale at besøge stedet . Men at se det lige efter det betagende Hvide Tempel , er måske ikke nogen god ide . Der er sikkert også mere overfyldt af turister ved Det Hvide Tempel .
 
" The Black House " ligger i udkanten af ​​Chiang Rai. Entréen er 80 baht.
 
 
 
cirkler2
 
 
 
overskrift blue tempel
Blue Temple Chiang Rai

5I oktober 2005 tiltrak en lille landsby i Chiang Rai deres opmærksomhed ved at bygge et karakteristisk blåt og guld tempel . Fuld med overraskelser og navngivet efter de tigre , der engang strejfede omkring der , er Wat Rong Suea Ten en stor ejendom beliggende i Rim Kok , et underdistrikt i Chiang Rai . Mere almindeligt omtalt som det blå tempel , dets kloster og pagode blev bygget på ruinerne af et gammelt tempel , der var forladt 80 til 100 år før.
 
Det blå tempel ligger et par kilometer uden for Chiang Rai. Der er i øjeblikket ingen adgangsgebyr for at besøge det blå tempel.
 
 
cirkler2
 overskrift monkey tempel
the monkey tempel2

6" Wat Tham Pla " betyder fiskhale , og dette tempel ligger ca. 13 km syd for Mae Sai . Templet er også kendt som " Monkey Temple " efter makakerne , der bor her . De er dog ikke sædvanligvis aggressive og forbliver kun i et område nær fiskedammen og helligdommen til Kuan Yin , Goddess of Mercy , der er meget populær blandt kineserne.

Bortset fra aberne , som er hovedattraktionen i grotten , hvorfra templet får sit navn : " Tham Pla " , så er der en bro der krydser fiskedammen med krystalklart vand . En sti går fra bunden af ​​bjerget , op ad næsten 300 hundrede stejle stentrin skåret ind i bjergets side .  Stien går derefter ud i en dyb smal kløft med stejle lodrette sider . Træer højt over på selve kanten af ​​kløften har sendt deres rødder ned og danner et naturligt gitter som stålbånd , der griber tæt mod væggene.
 
Øverst på hovedtrinnet , ved indgangen til kløften ligger en platform , beliggende lige ud til bjergkanten . Herfra er det bare lige ned til sletten . Når du kigger ud , kan du nemt se bjerglinjen over den østlige grænse af Thailand i Laos , i det område der er kendt som " Den Gyldne Trekant " . På selve grænsen løber Mekong-floden . Efter cirka to hundrede meter , vil slugten ligne halen på en fisk , deraf navnet .
I yderste ende af kløften er et dusin glatte trin , der fører ud i næsten fuldstændigt mørke til en grotte med et delvist sammenbrudt tag , som tillader en lille smule lys at komme ind .
Der er to hovedkamre i grotten , hver med høje Buddha-figurer i et velholdt område . Gulvet er flisebelagt og glat , så gå forsigtigt.
cirkler2
overskrift the night market
night market
 
7Nightmarket i Chiang Rai er nok ikke det største marked du har set , men der er en række utrolige madboder , der serverer nordlige thailandske specialiteter som Khao Soi , en absolut lækker curried nuddel-ret med en karakteristisk smag , som du ikke kan få nogen steder andet .
 
Natmarkedet i Chiang Rai er mere støjsvagt og mere afslappende end nogen anden thailandske natmarkedsoplevelse , så dette er et godt sted at købe souvenirs .
 
 
cirkler2
 
 
 
 
overskrift tempel tur
Wat Klang Wiang, Chiang Rai 2017 06 27 (046)
8Mens de berømte moderne templer ligger i udkanten af ​​Chiang Rai , er den gamle by selv også hjemsted for en række imponerende ældre templer , hvoraf nogle er berømte i deres egen ret og har et langt helligt sted i thailandske historie .
 
Hvis " tempel-hopping " er noget for dig , kan du bruge nogle timer på at gå gennem Chiang Rais centrum og se nogle utrolig flotte arkitekturer. To af dem er " Wat Klang Wieng " og " Wat Ming Meuang " , som er templer fra det 13. århundrede dækket af iriserende krystaller , og Wat Phra Singha med dets imponerende gyldne spir.cirkler2
overskrift Wat Phra Kaew
wat phra kaew chiang rai

9Wat Phra Kaew er et kongeligt tempel i Chiang Rai og et af de ældste i byen . Selvom det nøjagtige år , som Wat blev grundlagt , ikke er kendt , går det mindst tilbage til slutningen af ​​det 14. århundrede .

Wat Phra Kaew er et vigtigt tempel i thailandske historie , da det var her , hvor smaragd Buddha blev opdaget i år 1434 efter lynnedslag ramte chedi , hvor den blev holdt . Emerald Buddha eller Phra Kaew Morakot er det mest ærverdige Buddha-billede i landet , og en kopi er nu placeret i Wat Phra Kaew templet .  Originalen er i Grand Palace i Bangkok . 

Historien om Emerald Buddha

Oprindelsen til Emerald Buddha vides ikke med sikkerhed . En historie fortæller, at billedet blev skabt i Indien for over 2.000 år siden , hvorefter det bringes til Sri Lanka og derefter til Cambodja .

Mod slutningen af ​​det 14. århundrede var billedet i det nordlige Thailand . Kongen af ​​Chiang Rai besluttede at skjule billedet i chedien i Wat Phra Kaew , der dengang blev kendt som Wat Pa Yier, hvilket betyder bambus-skov-tempel.

I 1434 under en storm blev chedi ramt af lynet og det ødelagde strukturen . Nogle af stukkene faldt ud og afslørede Buddha-billedet . Da folk troede , at billedet var lavet af smaragd , kaldte de det smaragd Buddha , eller med dets officielle navn Phra Kaew Morakot . Templets navn blev derefter ændret til det nuværende navn Wat Phra Kaew .

Ikke længe efter opdagelsen af ​​Emerald Buddha King , beordrede Sam Fang Kaen fra Lanna Kingdom billedet til Chiang Mai , Kongeriets hovedstad . Billedet blev transporteret i en kasse placeret tranporteret af ​​en elefant . Elefanten havde dog sit eget sind og bragte billedet til Lampang , længere mod syd . Efter at dette var sket tre gange , besluttede kongen at hente billedet i Lampang , hvor det havde til huse i templet Wat Phra Kaew Don Tao . En hvid statue af elefanten , der bar billedet , kan stadig ses i dag ved Lampang-templet . Siden da blev Buddha-billedet flyttet rundt ganske mange gange , indtil det endte , hvor det er nu , Wat Phra Kaew-templet i Grand Palace i Bangkok .

I dag har Wat Phra Kaew-templet i Chiang Rai en kopi af det originale Phra Kaew Morakot-billede . Kopien , der er meget tæt på originalen , blev lavet til ære for 90 - års fødselsdagen for HRH-prinsesse Srinagarindra , prinsessemoren . Denne kopi, også kaldet Phra Kaew Morakot, udskåret i Kina , blev placeret i templets ubosot i 1991 . Den er lidt mindre end originalen , som er omkring 45 centimeter høj .

 

wat phra kaew2 chiang rai

 

Viharn, ubosot og chedi

Viharn af Wat Phra Kaew er en smuk Lanna-stilstruktur med sin facade lavet af indviklet dekorerede paneler . Den relativt lille viharn har et tag med flere lag .

Indgangen til bygningen er bevogtet af to store Naga-slanger på hver side af trappen . Viharn indeholder Phra Chao Lan Thong Buddha-billedet , et meget stort bronze- og messingbillede i den afdæmpende Mara-position , der blev støbt for ca. 7 århundreder siden .

Bag viharnet står den gyldne spiralformede chedi , hvor smaragd Buddha blev holdt indtil 1434 .

Ubesot - eller den ordinære hal , der indeholder smukke vægmalerier , er fra slutningen af ​​det 19. århundrede.

Lanna museum på templets grund

En moderne stor to-etagers bygning lavet af mørkt træ indeholder et museum . Bygningen i Lanna-stil er dekoreret med gyldne farvede paneler på sin facade og meget udsmykkede pediment over dørene i øjenbrynets form . Bargeboards på taget over indgangen er formet i form af en enorm Naga-slange.

Museet viser artefakter fra Lanna-tiden (1296 - 1558) . Templets grunde er velholdte og fredelige. Wat Phra Kaew er et aktivt tempel , munke studerer og bor på templets grund .

Hvordan man kommer til Wat Phra Kaew

Templet findes på grænsen mellem Sang Kaew-vejen og Trairat-vejen i den vestlige del af Chiang Rai ca. 800 meter syd for floden Mae Kok . Det ligger omkring 300 meter vest for templet Wat Phra Sinh . Fra hvor som helst i centrum af byen kan du komme dertil med tuk-tuk eller " samlor " (en trehjulet rickshaw) eller leje en cykel og køre der selv.

 

Åbningstider

Templet er åbent dagligt fra kl. 07.00 til 18.00.
Museet åbner dagligt fra kl. 9 til 17.

 

cirkler2

 

 

overskrift se clcok tower light show

Chiang Rai Clock Tower2

10Chiang Rais udsmykkede " Clock Tower " blev designet af den samme kunstner , der skabte det berømte Hvide Tempel . Det er placeret i et ikke-særlig attraktivt trafikskryds . Selvom det er ikke er kompliceret og imponerende , når det gælder ur tårne , bliver man alligevel imponeret når man ser det første gang , omgivet af skræbende trafik under en overskyet himmel .

Når det så er sagt , bliver " Clock Tower "  efter mørkets frembrud vist i et farverigt lysshow , der blinker forskellige farver i takt til lyden af musik . Det føles som om hele byen ( og helt sikkert alle turister i området  ) kommer for at se dette og der er også en fantastisk oplevelse .

Det kan anbefales at tage en snack eller lidt at drikke på en af ​​de restauranter eller caféer , der ligger langs gaderne i dette område . Flere har udendørs borde med sæder på forreste række .  cirkler2 North Point of ThailandThe most North point thailand

11Chiang Rai er så langt nord , at det kun er en rimelig kort køretur ( ca. 20 miles ) fra Thailands nordligste punkt . Du kan faktisk besøge dette punkt - som er markeret skiltning og krydser Myanmar-grænsen . Gå på en bro , der forbinder de to lande , og se masser af mennesker der krydser grænsen til Myanmar . Der er også masser af restauranter og butikker, der sælger smykker og souveniers i området . 

 

cirkler2

 
 overskrift den gyldne trekantlThe Golden Triangle in Chiang Rai
12Den gyldne trekant er stedet , hvor Thailand , Laos og Myanmar mødes - og hvor floderne Mekong og Ruak krydser hinanden . Du kan stå på en balkon højt på en bakketop og få en betagende udsigt over floder og land nedenfor . Nedenunder udkigspunktet er en gigantisk gylden Buddha-statue med udsigt over Mekong-floden - og op ad bakken er det et gammelt ødelagt tempel.
 
Den gyldne trekant ligger omkring 50 km fra Chiang Rai , men der er flere andre interessante steder i området , så på en dagstur til området vil du kunne tage de bedste ting i og omkring Chiang Rai .
 
cirkler2
overskrift Hall of opium museumHall of Opium Museum

13" Hall of Opium Museum " er en kombination af multimedia og udstilling for at gøre læringen lidt sjovere . Med henblik på at uddanne folk om opium , skildrer denne udstilling alle vinkler i historien med udgangspunkt i Gyldne trekantets historie , opiums oprindelse , opiumskrig , opiumkrigherrer , narkotikasmuglere , opiumeffekter , kampen mod opium og valmue voksende til rehabilitering af levevilkårene for de mennesker , der bor i centrum af Gyldne trekanten , den tidligere verdensomspændende berygtede handel med narkotika . Udstillingen indeholder følgende zoner:

Indgangszone: En 137 meter lang mørk tunnel mod et kunstigt valmue felt i Hallzonen .

Hallzone: Et kunstigt valmue felt , hvor du kan lære om forskellige arter af valmueblomster .

Opium i Siam Zone: En mock-up af et kinesisk tehus i Yaowarat , hvor folk kom til at ryge opium og historien om opiums oprindelse i Siam .

Magic Medicine Zone: Denne zone viser videnskab bag udviklingen af ​​morfin og heroin.

Opium Effects Zone: Denne zone viser den negative indvirkning af stoffer og narkotikamisbrug på enkeltpersoner og samfundet. 

cirkler2 overskrift long neck womanl

long neck woman

 

14Bakkerne og bjergene omkring Chiang Rai er spækket med små landsbyer i bjergstammer . Befolkningen i disse landsbyer er ofte nomadiske stammer fra uden for Thailand og inkluderer de berømte ” lange hals ” -stammer fra Karen bakketop . Disse grupper kom historisk til Thailand fra Myanmar , og kvinderne bærer måske messingringe rundt om halsen .cirkler2overskrift singha Park

Singha Park Chiang Rai 14 L

 15Singha Park ejes af Boon Rawd Brewery , firmaet, der producerer Singha Beer , men besøgende , der håber at finde et bryggeri og uendelige forsyninger med thailandske øl , er heldige . I stedet er den maleriske park i Chiang Rai-landskabet en familievenlig attraktion og giver en behagelig måde at tilbringe en formiddag eller eftermiddag på.

Tidligere kendt som Boon Rawd Farm , blev den frugtbare jord her brugt til at dyrke byg til ølproduktion , og gården var lukket for offentligheden . Det hele ændrede sig , da Boon Rawd besluttede at omdanne området til et bæredygtigt turistprojekt med Singha Park , der åbnede sine porte for besøgende i december 2012 . Store områder af parken er stadig en arbejdende gård med frugtplantager og teplantager samt nogle af de originale bygmarker . I disse dage anvendes byg dog hovedsageligt til maltdrikke og sundhedsfødevarer . Gården er nu mere berømt for sin produktion af oolong te , og ture i parken giver besøgende mulighed for at se , hvordan teen dyrkes og omhyggeligt plukkes . Parken er også blevet sympatisk anlagt med stier, søer og enge , der alle gør dette til en attraktiv destination for mennesker i Chiang Rai .

Singha Park Chiang Rai 2 L

Det markante gyldne Singha-logo dominerer et lille bjerg ved indgangen til parken og giver thailandske besøgende den obligatoriske selfie-mulighed . Som en turisme destination for agro samarbejder Singha Park tæt med skoler og gymnasier i Thailand med thailandske børn , der udgør en stor procentdel af besøgende i løbet af ugen . I weekenden er parken især populær blandt lokale cyklister og thailandske familier, der kommer her for at nyde de vide åbne marker og natur.

Singha Park Chiang Rai 10 L

Ordet 'Singha' udtales faktisk 'Sing', men nogle thailændere er så vant til at høre det kaldes 'Sing-ha' af oversøiske besøgende , at de måske endda bruger dette navn uden at prøve at rette dig ! Hvis du lytter nøje til thailandske mennesker , der bestiller en Singha Beer , skal du være i stand til at høre dem sige 'Beer Sing'.

At komme rundt i Singha Park

Parken dækker et stort område , og selvom du kan gå omkring stier tættest på indgangen , så opfordrer Singh Park-personale besøgende til at bruge cykler eller tage den elektriske sporvogn , hvis du ønsker at udforske flere af de anlagte grunde . Sporvognen stopper ved forskellige seværdigheder og giver dig tid til at nyde vandrestier og blomster .

Singha Park Chiang Rai 5 L

Cykler
Cykelruterne i Singha Park er fremragende og er gratis at bruge , hvis du medbringer din egen cykel . Hvis du har brug for at leje et sæt hjul , vil en tandem sætte koste dig 150 Baht , en mountainbike er 100 Baht og en børnecykel er 50 Baht . Priserne er pr. Time inklusive brug af en cykelhjelm . En time er nok tid til at udforske det meste af parken , mens to timer skulle være rigeligt til en afslappet tur og masser af stop for fotos . Der er forskellige cykelstier at vælge imellem med informative kort , der fortæller dig længden af ​​turen i kilometer og sværhedsgraden på hver rute . Bemærk, at alle cyklister bliver bedt om at registrere sig ved cykelbordet , før de går af på nogen af ​​ruterne i parken.

Singha Park Chiang Rai L

Sporvogne
En elektrisk sporvogn bringer besøgende til forskellige dele af parken med stop ved frugtplantagerne , teplantagerne og klappearealet nogle af højdepunkterne . Billetter til sporvognen købes i informationsdisken i nærheden af ​​hovedindgangen . På travle dage ( især i weekender og helligdage ) er du muligvis nødt til at vente mindst en time på et sæde på den næste tilgængelige sporvogn . Der er kaffebarer og madsteder, hvor du kan sidde og vente , eller du kan bare vælge at leje en cykel for at spare tid . Prisen for en sporvognsbillet er 50 baht for voksne og 25 baht for børn , men inkluderer to vouchere , der kan byttes til flasker vand ved forfriskningsstopperne på ruten . En guide følger med sporvognen , men i skrivende stund fortælles der kun på thailandsk . Sporvogne kører mindst hver halve time fra 10-17.

Singha Park Chiang Rai 15 XL

Aktiviteter på Singha Park

Der er en række attraktioner på Singha Park , der gør den velegnet til besøgende i alle aldre . Små børn vil sandsynligvis have glæde af zoologisk have med chancen for at fodre zebraer og giraffer. Der er også en række steder rundt om i parken, hvor besøgende kan vælge deres egne frugter og grøntsager eller blot nyde vandrestierne gennem engene.

Mad og drikke

Det bedste sted at spise på Singha Park er den højt ansete Bhu Bhirom Restaurant . Med en forhøjet position og ekspansiv udsigt over parken og plantagerne er restauranten et dejligt sted at spise og slappe af med et udvalg af thailandske retter, herunder nordlige thailandske specialiteter samt vestlig mad . Restauranten bruger frisk dyrket frugt og grøntsager fra gården. Bhu Bhirom integrerer også oolongte teblade i menuen med signaturretter som den krydret te-salat. Og hvis du har en smag på te, skal du stoppe ved Singha Park-butikken og købe nogle pakker med de lokalt producerede oolong-teblade for at tage med dig hjem. Bhu Bhirom Restaurant er åben hver dag fra kl. 11-10.

Singha Park Chiang Rai 18 L

Ud over Bhu Bhirom Restaurant har Singha Park en række meget gode kaffebarer og den populære Barn House Pizzeria til pizza og øl ( åbner dagligt fra kl. 11 til 20:00 ) . Der er også en række lokale restauranter og madboder uden for parken overfor hovedindgangen.

Begivenheder

I løbet af året arrangerer Singha Park en række musik koncerter med nogle store navn thailandske bands der trækker de lokale skarer. Parken er også vært for en årlig ballonfestival i februar og forskellige cykelarrangementer i løbet af året.

Praktik

Hoveddelen af ​​Singha Park er åben dagligt fra kl. 9 til 18 , selvom restauranter er åbne indtil senere . Indgangen til parken er gratis, hvor besøgende betaler ekstra , afhængigt af hvor meget de vil se eller gøre , når de er der.cirkler2 overskrift chiang dao cave

chiang dao cave

16Chiang Dao er faktisk et kun par timers kørsel fra Chiang Rai , men stadig tæt nok til en nem dagstur . Hovedattraktionen er bjerget Doi Chiang Dao med Chiang Dao-grotten som base . En af de dybeste kalkstenhuler i Thailand , Chiang Dao-hulen har stalaktitter og krystaldannelser.

Indgangen til hulerne koster 40 thailandske baht , men da hulerne er store og dårligt oplyste , bliver du sandsynligvis nødt til at leje en lokal guide og leje en lommelygte for korrekt at udforske dem . 

cirkler2 overskrift blue vandfald

Khun Korn Waterfall17Omgivet af søer og bjerge er Chiang Rai et ideelt sted for jagt efter vandfald . Gå ikke glip af Khun Korn-vandfaldet , som er på 70 meter og er det højeste vandfald i regionen og et af ​​de bedste vandfald at besøge i Chiang Rai.

Gå 30 minutter igennem en skov for at komme til bunden af ​​vandfaldet , og du kan svømme i det når du kommer dertil . Sørg for at medbringe behagelige vandresko og svømmetøj plus vandtæt udstyr til din telefon og kamera for at beskytte dem mod vand .

  cirkler2

 

overskrift hot springs

hot spring chiang rai thailand

 18
Regionen Chiang Rai er også hjemsted for en række naturlige varme kilder beliggende i smukke naturskønne omgivelser . Tjek " Huay Mak Lium Hot Springs " , " Pong Phra Sweet Hot Spring " og " Fang Hot Spring "  (selvom dette ligger2 timers kørsel fra Chiang Rai ) .

Blødgøring i " Hot Springs " er helt bestemt en af ​​de bedste ting at gøre i Chiang Rai - i de køligere vintermåneder . 

cirkler2valgt at bringe chiang rai

 

 

 

Siden er sidst opdateret september 2019


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

 

  

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen


sol1

 

overskrift milkymeter 

 

Til dig med små børn

KLIK her : varm mælk

 

 

 

Det rigtige udstyr4

KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

Hvad magler vi

Andre indkøb

klik her:

Flere indkøb !!

 

Gå til toppen