Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

udflugtsmuligheder på Koh Lanta

 

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

cirkler2Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på . Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Koh Lanta og du kan her se hvad du kan opleve på Koh Lanta . Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan derfor sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet. Mange af udflugterne kan også besøges ud fra andre destignationer end dem vi skriver .

Der vil først komme lidt information om Koh Lanta og under disse komme udflugtsmulighederne . 

Der vil enkle steder på siden her være link til nogle filmoptagelser .....

God fornøjelse !!

 

hvad ved vi om koh lanta

 

map koh lantaKoh Lanta er en stor ,  grøn og bjergrig ø med smukke strande , små landsbyer og en nationalpark med gode vandrestier . Her er forskellige strande med hyggelig og afslappet atmosfære , mange har børnevenligt lavt vand og på øens vestlige side kan du nyde solnedgangen over havet . Den mest populære strand er Klong Dao , der ligger tæt på havnebyen Saladan , mens den 3 kilometer lange Klong Kong Beach er mere fredelig . Havnebyen Saladan byder på en hyggelig atmosfære , butikker , dykkershops , pandekageboder og lækre pælerestauranter . Også Koh Lanta Old Town er en super hyggelig by med boder og pælerestauranter , hvor du sidder helt ude på vandet og spiser . Her er en dejlig stemning , og hver søndag morgen kan du besøge det herlige marked , hvor du kan købe dig fattig i spændende frugter , sjove krydderier og lækre madvarer . Faktisk er der marked hver dag et eller andet sted på øen , for det flytter rundt fra område til område . Koh Lanta har også mange gode muligheder for udflugter . Tag på vandretur i den flotte natur , og vil du ned under jorden , så hyr en guide i landsbyen Mai Kaeo til at tage dig på rundvisning i bjerghuler , hvor stalaktitter og stalagmitter funkler som diamanter , når lyset skinner på dem . Efter du har været under jorden , kan du måske tage ud på vandet . Lej en kano eller kajak og sejl gennem mangroveskovens fantastiske verden .

 

cirkler2

 

Alt her paa siden koh lanta

 

Thailand August 372

Vi vil anbefale at man kun tager til Koh Lanta i Højsæsonen i Thailand - ellers kan der være temmelig tomt derovre - som her , da vi besøgte stedet i augusy måned .cirkler2overskrift lanta old townlanta oldtown1


 1Tag en tur ind til Lanta Oldtown ( Ban Lanta ) som ligger på Kog Lantas østkyst og du vil møde en blanding af de mennesker der bor på Ø`en . Om aftenen er det meget hyggeligt at gå i de flotte gamle handelsgader , hvor der sælges alverdens spændende varer . Det er også interessant at møde købmændene i boderne .
Handel i den gamle by er slet ikke noget nyt . Havnen var for mange år siden knudepunktet for handel mellem arabiske og kinesiske købmænd , som sejlede mellem havnene i Phuket - Penang og Singapore .   

cirkler2  overskrift koh rok oernekoh rok island2En speedbådstur er jo altid et hit når man er i Thailand og dèt er der også mulighed for her på Koh Lanta . Der er bl.a. mulighed for en hèlsagstur til Koh Rok Ø`erne - hvor der er en dejlig strand , og der bliver sikkert også mulighed for at snorkle mellem de farverige fisk der findes her .

Koh Rok Ø`erne ligger 50 kilometer syd for Koh Lanta og ligger i en Marine Park der hedder : Koh Lanta Marine National Park . Sigtbarheden under vandet her skulle være cirka 14-20 meter og der er derfor rigelig med mulighed for snorkling på turen .

Sejlturen til Koh Rok Yai og Koh Rok Noi tager cirka en time og der er mulighed for at se både klovnefisk og papegøjefisk her ...... I seljturen er også inkluderet en frokost , som indtages på en af Ø`erne . Efter frokosten vil der blive tid til afslapning på en af de hvide strande og bade i det lune vand .

Turen varer cirka 8 timer og der er afgang dagligt mellem 1 november og 30. april .

cirkler2 overskrift lanta jungle safarijeep

3På Lanta Jungle Safari kommer du til vi til den sydlige del af Ø`en Koh Lanta . Du skal køre igennem den tropiske regnskov og på turen kommer du til at besøge flere steder . du kommer bl. a. forbi vandfaldet med Klong Jark stranden . Du kommer også til at besøge Koh Lanta Yai National Park , hvor du får mulighed for at se til andre Ø`er som Koh Mook og Koh Ngai .

På turen er der også inkluderet en frokost som indtages i Mai Pai Bay og efter frokosten er der mulighed for at nyde strande og bade .

Udflugten inkluderer:  
 Transport 
  Lokalguide
Entre til Nationalpark
Frokost med vand
   Voksen / Børn

Pris 

2500 bath / 1250 bath

Turen bookes bookes lokalt og priserne er kun vejledende !!cirkler2valgt at bringe koh lanta

 

 

Siden er sidst opdateret septmber 2019


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

 

  

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen


sol1

 

overskrift milkymeter 

 

Til dig med små børn

KLIK her : varm mælk

 

 

 

Det rigtige udstyr4

KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

Hvad magler vi

Andre indkøb

klik her:

Flere indkøb !!

 

Gå til toppen