Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

overskrift Tur husbaad 1

 Et par billeder af og fra båden

Husbåd1

 

Vi fortæller her kun om bådturen , og vi forudsætter at du er kommet til et hotel i Bangkok . I første omgang foreslår vi at du booker turen igennem JYSK REJSEBUREAU A/S, og her kan man også spørge på flybilletter .... Men lad os antage at du er kommet til Bangkok . 

 

 

Herover har vi lige et par billeder af båden og den ser da spændende ud - men det må jo komme an på en prøve . Nu her efterfølgende vil vi prøve at beskrive bådturen , vi forventer selv at tage turen med denne båd i sommeren 2020 .... så må vi jo anmelde turen efter denne tid 1 .

 

 

Dag 1 2På den første dag af bådturen skal vi rejse fra Bangkok til den sydlige del af Khao Laem søen og stiger på husbåden med navnet  " Lake Explorer " .

Men lad os starte helt forfra . Turen starter fra receptionen på vores hotel " New Road Guest House " i Bangkok , hvor der kommer en bil og henter os mellem  klokken 7:30 og 8:00 . På turen ud af million-storbyen " Bangkok " kommer vi til at opleve hvordan landskabet ændrer sig til mere og mere uspoleret og rå natur .  Undervejs vil der være frokost på en lokal restaurant . Når vi efter frokosten ankommer til den idylliske Khao Laem sø , tjekker vi ind i vores kahyt på båden .

Båden stævner ud på søen og der bliver mulighed for at nyde den første af mange magiske solnedgange fra dækket inden der serveres aftensmad . 

Dag 2Mulighed for afslapning på husbåd og senere besøg i lokal stammelandsby .

Der er mulighed for en morgendukkert og en afslappet morgenmad inden der er afgang fra båden klokken 10:30 . Dette foregår i longtailbåd og der sættes kurs mod stammelandsbyen " Moonban Kanunklee "  som er beboet af folket fra " Karen stammen " .

Her bliver der rigelig mulighed for at udforske landbrugsområdet bagpå en traktor hvor vi skal se hvordan de lokale dyrker ris og holder dyr . I landsbyen kommer vi også til at se hvordan de producerer deres egen electricitet og der er udviklet et vandforsynings-system .  Vi kommer også til at besøge den lokale landsbyskole , der har 80 børn og 2 lærere .

Ved frokosttid vender vi tilbage til båden hvor der er mulighed for at være med til at lave vores egen lokalw frokost sammen med kokken .

Eftermiddagen er fri til " dasetid " ..... snup evt. en tur i kajak eller man kan forbybe sig i en god bog eller snuppe en eftermiddagslur . Aftensmaden serveres klokken 18.30 lige til solnedgang - og mæt af mad og oplevelser kan man slappe af eller sludre med de andre gæster ombord .    

Dag 3På dag 3 bliver der mulighed for at udforske søen i Kajak , være med til at lave mad og besøge en lokal landsby . 

I dag står vi tidligt op for at se vilde fugle lege i træerne . Efter morgenmaden kan man snuppe en dukkert eller tage en tur i Kajak inden båden sejler mod det smukkeområde " Pilog " . Undervejs bliver der mulighed for at være med til at forberede frokosten i køkkenet , hvor der fremtrylles en fantastisk papaya salat og grilles kyllingekød . Men før vi kan læne os tilbage og nyde maden , besøger vi lige " Bo Ong Landsbyen " , hvor vi får et indblik i det daglige landsbyliv . Der er også mulighed for at se den hellige pagode som kan besøges via en gangbro - dog er det kun mænd , der har adgang til selve området ved pagoden . 

Vi går herefter tilbage på båden og sejler mos " Pilog " , hvor søen bliver smallere og klipperne rejser sig majestætisk omkring bredden . Hvis man kigger mod vest , kan man nyde udsigten over Burmas Bjerge . Der er mulighed for at sejle i kajak til den nærmeste landsby , hvor man kan opleve landsbyens flydende tempel samt små butikker . Alternativt er der mulighed for at tage en longtailbåd til landsbyen .

Der nydes aftensmad i den friske luft ude på søen mens solen går ned . Det kan varmt anbefales at opleve den vidunderlige stjernehimmel over dig inden du falder i søvn .

dag4Nyd den sidste dag i de unikke omgivelser . 

I dag vil du vågne i en lille bugt nær landsbyen " Pilog " . Efter morgenmad kan man nyde en kajaktur eller en frisk dukkert i søen inden båden sejler sydpå til stedet , hvor vi skal afmønstre . Der serveres en lækker frokost på en lokal restaurant inden turen går tilbage til Bangkok , hvor vi ankommer først på aftenen . Der vil være et stop undervejs , hvor der kan handles lidt snacks . Der overnattes på : New Road Guest House .

Opsummering : Der er 3 overnatninger på husbåden i kahyt med toilet og bad . Husbåden rummer 4 pæne værelser med to store dobbeltsenge i hvert rum .

Der er mulighed for at opbevare eventuel overskydende bagage på servicekontoret i Bangkok , imens man er på husbåden .

Turen er baseret på udvalgte afgange og vi må lige forhøre os hos rejsebureauet .

Hvis man ønsker det kan man forlænge turen et par dage i River Kwai området i luksustelt eller blive sat af i Kanchanaburi og tage natbussen til Chiang Mai .

 

 

Vi bringer lige telefonnumer til JYSK Rejsebureau her :

 

JYSK2

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

 

  

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen


sol1

 

overskrift milkymeter 

 

Til dig med små børn

KLIK her : varm mælk

 

 

 

Det rigtige udstyr4

KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

Hvad magler vi

Andre indkøb

klik her:

Flere indkøb !!

 

Gå til toppen