Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

 

overskrift vest thailand

 001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til den vestlige del af Thailand og du kan her se hvad du kan opleve i denne del . Vi skriver KUN om de ting vi selv har oplevet. Der kan derfor sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet. Mange af udflugterne kan også besøges ud fra andre destignationer end dem vi skriver . Men som tidligere nævnt - tager vi kun dem vi selv har oplevet .

Der vil enkle steder på siden her være link til nogle filmoptagelser ..... og klikker du på disse , kommer du til en ny side med filmen - for at komme tilbage til oplevelses-siden skal du bare klikke på X`et oppe i højre hjørne af film-siden .

God fornøjelse !!

 

 

alt her på siden er fra v. thailand

 

 

098

 

med husbåd

Er du i vest thailand og er du omkring Søen Khao Laem - så overvej om ikke du skulle tage en tur med husbåd - ( du skal dog bestille denne hjemmefra ) . Det er simpelthen et helt hus på vandet og huset bliver flyttet hver dag. Turen varer 4 dage og er helt fantastisk. Der er smuk natur og der er bademuligheder døgnet rundt. Du har selvfølgelig personale med der klarer alt det praktiske for dig og du har en guide med der laver ture for dig hver dag. Båden vi var med , havde 6 dobbeltværelser og havde altså plads til 12 personer. Men det hjælper ikke noget at være en " tøsedreng " hvis du skal på sådan en tur . Du skal dele badeværelse og alt med alle de andre . Dog er der et badeværelse for damer og et for herrer , men der er tilgengæld koldt vand i bruseren og i hanen ved håndvasken . Der er kun det lys på båden som laves af en generator og der er ingen wi-fi forbindelse . Men jeg synes det er en stor oplevelse og jeg kunne sagtens finde på at tage turen igen . Du kan se et filmklip fra husbåden ved at klikke her : Tur med Husbåd

   001240

 


jungletur Khao Leam

Når du er i området ved søen Khao Laen - så ligger Khao Laem Nationalpark tæt på og der er et gigantisk vandfald med det lange navn " Kratengjengwaterfall " og det er en oplevelse for sig. Man skal gå ca. 4 kilometer i tæt jungle - vand - mudder - væltede træer m.m. for at komme til dette vandfald. Der er dog mange stoppesteder med bænke på vej op ( 13 stk stoppesteder ) og man kan altid beslutte sig for at stoppe turen inden man når toppen og så gå tilbage igen. Det er HELT NØDVENDIGT at have en " stifinder " med på turen - sådan èn har parken som de " udlåner " . Turen bliver " lidt anstrengende " de sidste 2 kilometer - så det er ikke for tøsedrenge. I regntiden skal du forvente at det regner meget af tiden når du går der og i højsæsonen skal du forvente at temperaturen er omkring 38 grader inde i junglen - men der er meget at se på ....Vi var 9 personer på turen , 4 stk nåede toppen..... TØR DU ??

 

 

vandfald

 

   vandfald2På billedt ses de 3 seje gutter som nåede helt op til vandfaldet , som nævnt under billedet lige over dette billede . Vandfaldet bærer det fantastiske navn : Kratengjengwaterfall

 

 

094

 

River kwai

Når du er i vest thailand - så besøg broen over River Kwai . Der knytter sig jo en lang historie til denne bro og den er absolut et besøg værd .

 

 

 

095

 

 

Hellfire

Tæt på broen over River Kwai ligger også " Hellfire Pass " og det skal du besøge sammen med besøget over broen. Her er et museum der fortæller om bygningen af jernbanen der førte til og over broen. Der fortælles om hvor mange arbejdere der døde under bygningen af broen og en hel del mere. Efter besøg i museet - kan du komme ned og gå på den strækning hvor skinnerne lå og du kan se hvor de har hakket sig igennem klipperne for at kunne komme videre med jernbanen . Et meget spændende besøg men også et besøg der sætter nogle tanker igang . Se film fra Helfire Pass ved at klikke her : Hellfire Pass

 

 

 099

 

 

træbro

En seværdighed mere vi lige vil fortælle om her fra Vest Thailand , er Thailands længste træbro ..... Når du besøger de andre seværdigheder som er nævnt ovenfor - så tag også lige denne bro med. Der er ikke så mange andre ting at se sammen med denne bro - så læg besøget sammen med noget andet.

 

 

 

slutteks Vest Thailandt

 

 

 

Siden sidst redigeret marts 2017

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

   

 

skriv2

Skriv en kommentar til os :

RIS & ROS

 

   

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen

Eller denne : Solbutikken

sol1

 

overskrift milkymeter 

 

Til dig med små børn

KLIK her : varm mælk

 

 

Gå til toppen