Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

   udflugtsmuligheder i phuket4

 001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Phuket og du kan her se hvad du kan opleve i Phuket og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet , men også andre muligheder hvis vi støder på disse.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet. Mange af udflugterne kan også besøges ud fra andre destignationer end dem vi skriver .

Vi har valgt at nummerere de forskellige oplevelser - men de kommer i vilkårlig rækkefølge.

Der vil enkle steder på siden her være link til nogle filmoptagelser ..... og klikker du på disse , kommer du til en ny side med filmen - for at komme tilbage til oplevelses-siden skal du bare klikke på X`et oppe i højre hjørne af film-siden .

Men først kommer der lige lidt oplysninger om Phuket .

God fornøjelse !!

 

 Alt her på siden 

 

hvad ved vi om phuket

 

kort phuket1
Phuket , som er Thailands største ø , byder på 16 lange og  dejlige strande . Strandene ligger som perler på en snor langs vestkysten . Alle strandene , samt det brede udvalg af restaranter, barer, butikker og nogle steder et livligt natteliv, gør Phuket til et særdeles populært rejsemål . Det er også det område de fleste turister kender og derfor vil der altid være mange mennesker her.

Noget for en hver smag : I Phuket kan du altid kombinere nogle afslappende dage i vandkanten med udflugter til stedets mange seværdigheder. Hvis du vil bo hvor der er flest butikker , barer og natteliv , skal du vælge Patong-stranden . Karon- og Kata-strandene er roligere , men har stadig meget at byde på . De mest fredfyldte omgivelser finder du ved Kata Noi-stranden eller ved én af strandene nord for Patong , f.eks. Bang Tao eller Mai Khao .

 

cirkler2

 

  skydning

 1Kom ud og skyd med pistol eller riffel - ja du bestemmer selv . I Phuket tæt på slange-show`et ligger der en skydebane . Du vælger selv dit våben og skyder efter en målskive . Bagefter får du sat procent på din træf-sikkerhed . Et besøg værd hvis du er til dèn slags .....

cirkler2 phuket fanta sea

 2Er du i Phuket , så gå ikke glip af Phuket FantaSea. Et mega fantastisk show med elefanter og lyseffekter . Du bliver afhentet ved hotellet og kommer ind i parken , hvor du spiser ved den store buffèt inden showet . Parken ligner lidt " Disney World " - bare i miniudgave . Hvis du vil have den bedste plads ved show`et - så køb " V.I.P Gold-seat " - koster ikke ret meget mere .

cirkler2 cashewnut phuket

 3Er du i Phuket området så besøg Cashewnut fabrikken i Phuket. Du får en rundvisning på fabrikken og der er smagsprøver på det hele. Til sidst får du mulighed for at købe alle de dejlige cashewnuts med hjem fra deres store butik. Og sælgerne følger efter dig :o) - køb 10 kasser og få 1 gratis. Vi har ikke set disse varer andre steder i Thailand - så køb endelig rigeligt .

cirkler2 tri trang beach

 4
Tri Trang Beach ligger lidt nord for Patong og er en lille hyggelig strand der ligger inde i en bugt hvor vandet er helt stille. Der kommer ikke mange mennesker på denne strand. Den nemmeste måde at komer dertil på er at tage en TUK-TUK. Der ligger et par restauranter på stranden samt et enkelt lille hotel - men ellers ikke mere. Der er en del sten i vandet - men ellers en fin strand  , som man skal vælge hvis man gerne vil være sig selv.cirkler2 nai harn beach

 5Nai Harn Beach ligger 15 km uden for Karon og du tager en TUK-TUK derud. Du kommer op over bjerget og det en fin tur at køre. Stranden er helt vild dejlig og vandet er helt uden sten og lignende. På stranden er der også nogle få kiosker og der er en del fine spisesteder ved stranden og selvfølgelig nogle få butikker. Denne strand kan absolut anbefales og du kommer forbi elefanter m.m. på vej derud.

cirkler2 big buddha phuket

 6Er du i phuket området - så besøg Big Buddha. Den er 42 meter høj og ligger oppe på toppen af et bjerg. Du kan se den på lang afstand . Tag en Taxa derop. Der er nogle kilometer op til den. De bygger stadig på den og har gjort de sidste mange år. Men den bliver vel færdig på et tidspunkt. Men den er absolut et besøg værd - du skal ikke starte på at gå derop - det klarer du ikk !!

cirkler2 central festival phuket

 6Hvis du ønsker at købe mærkevarer ( ægte ) - så tag en tur ind til Central Festival i Phuket. Det er et mega stort indkøbscenter. Du kan bare tage en taxa derind - Det er ikke dyrt . I centret finder du Lewis - Samsonite - Adidas - Apple og meget mere. På øverste etage er der spisesteder. Der er også en 1. klasses biograf i centret - hvis du vil opleve at komme i biografen på 1. klasse. I biografen får man mad ( buffèt ) og popkorn/cola med i prisen på billetten. Og man sidder i store lænestole inde i biografen.

Husk at rejse dig op når du omtaler kongen inden filmen starter .cirkler2 patong

7Er du i phuket området - så tag over og besøg Patong , som ligger tæt på. Her er der masser af indkøbsmuligheder.... og tager du derover om aftenen er der masser også af liv i gågaden . Få dig en billig drinks mens du kigger på det pulveriserende liv. Flotte damer som kommer forbi - " snyder " - for det er faktisk mænd . Patong har masser af larm og musik i gaderne - så er du ikke til det , så vælg dit hotel lidt fra dette område. Men det er da sjovt at komme derind nogle timer.

cirkler2 indkob i patong

 8
Der ligger faktisk også nogle rigtig store indkøbscentrer i Patong. Det ene er meget nyt og sælger med alt muligt. Der er faktisk en hel etage kun med mobiltelefoner. Du tager bare en TUK-TUK dertil - de kender vejen . Bare sig " shopping - shopping Patong " til chaufføren. - så kører han dig lige til disse centre.

Og man kan sagtens spiser derinde - der er en helt gade overdækket og med restauranter - så skulle der komme en regnbyge mens du spiser - gør det ikke noget .

cirkler2 night market in phuket

 9Uanset om du er i Phuket området - så er der et Night marked lige i nærheden. Spørg lokalt hvornår de har åbent. I Phuket er det lørdag og søndag aften - men kan være lidt forskelligt fra sted til sted . Men det er en oplevelse - alt sælges her til spot-priser. Du vil også kunne opleve forskelige madvarer som du normalt ikke ser på vores breddegrader . Om de smager Ok - er nok en helt anden sag . Men er du modig , så prøv da at smage på tingene .

cirkler2

 dino golf

 10
Er du i Phuket ( Karon Beach ) - ja så tag et spil mini golf i Dino Park. Det er en utrolig hyggelig og flot mini golf park der faktisk ligger midt i byen. Inde i parken møder du store Dinosuaer og der er ildshow om aftenen og flot lys i parken. En fantastisk oplevelse , som du ikke skal snyde dig selv for. Der er 18 baner der alle er dekoreret med ting fra Dinosauernes tid. Du får den største oplevelse hvis du går derind om aftenen. Bagefter kan du jo nyde aftensmaden ved Dino-grillen , hvor tjenere i Flint-stones tøj serverer maden for dig..

Der er mega varmt derinde ... bare lige til orientering . 

 

cirkler2

Restaurant butterfly

11Er du ved Karon eller Phuket og længes efter et stykke dansk smørebrød på rigtigt rugbrød , kan du besøge Restaurant Butterfly , som ligger i gaden Old Phuket. Restauranten ejes af Leif som kommer fra Sjælland. Han serverer dansk mad og " danske størrelse portioner " - til thailandsk pris. Han kan også hjælpe dig med udflugter hvis du lige mangler hjælp til dette.

cirkler2 markedshallerne ved karon beach

 12
Ved Karon Beach ligger mange markedshaller. Disse har åbent hver aften og sælger alt muligt til billige priser. Husk når de forlanger en pris - så byd det halve . Man kan altid lave en god handel - det er bare om at være fræk nok . Husk at omregne i danske kroner - mange gange er det små penge der handles om og måske skal du bare skal slå til.

cirkler2 viev point i karonørnen

13Tag en tur op til View point i Karon. Dette punkt ligger helt oppe på toppen af bjergene og der er en flot udsigt deroppe fra. Hvis du er heldig kan du blive fotograferet sammen med ørnen som du ser på billedet. Du kan kombinere denne tur med andre ture eller tag videre til Nai Harn Beach og brug dagen der.( beskrevet på denne side også ). Eller aftal med en lokal TUK-TUK nogle flere seværdigheder som kan puttes på en tur. Det kunne være elefantridning - skydning - Big Buddha eller noget helt andet. 

cirkler2 Thai boksning

14Er du til Thai Boksning - ja så er der masser af muligheder i Thailand. Overalt i turistområderne er der Thai Boksning. Biler kører om aftenen rundt i gaderne og reklamerer for Thai Boksning. Det koster som regel ikke noget at komme ind - men efter kampene kommer bokserne rundt og samler ind. Og selve boksningen kan nogen gange se voldsomt og blodet flyder . Billedet her er fra Phuket . Du kan se et lille videoklip vi har opraget ved at klikke her Thai Boksning .

cirkler2 Phuket Elephant Jungle Sanctuary

elephant phuket 1

 15Thailand er også lig med elefanter .... og i mange år var elefant-ridning det store hit i Thailand , men det er man da heldigvis kommet væk fra . I stedet for er der lavet reservater hvor elefanter går og nyder livet . Og sådan et er der også i Phuket området . Vi har endnu ikke selv besøgt dette område - men har været et par andre steder , hvor vi kunne opleve det samme . Er du i Phuket området - så snyd ikke dig selv for denne oplevelse .

Vi beskriver en tur her til et andet sted på hjemmesiden her og du kan komme dertil ved at klikke her : Phuket Elephant Jungle

cirkler2

sluttekst phukett

 

 

 

 

 

Siden sidst redigeret september 2019


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

 

  

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen


sol1

 

overskrift milkymeter 

 

Til dig med små børn

KLIK her : varm mælk

 

 

 

Det rigtige udstyr4

KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

Hvad magler vi

Andre indkøb

klik her:

Flere indkøb !!

 

Gå til toppen