Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

 udflugtsmuligheder i Khao Lak4

 

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Khao Lak og du kan her se hvad du kan opleve i Khao Lak og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet , men tager også andre muligheder med hvis vi støder på disse .

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet. Mange af udflugterne kan også besøges ud fra andre destignationer end dem vi skriver .

Men først kommer der lidt oplysninger om Khao Lak .

God fornøjelse !!

 

Vi må dog her erkende at vi ikke har været ret meget i Khao Lak - derfor har vi ikke ret mange informationer om stedet - men I får dem der er  .

  Alt her Khao lak

 

hvad ved vi om khao lak

 

 

 
kort Khao Lak
Khao Lak ligger omkring en times kørsel nord for Phuket. Khao Lak omgivet af storslået og uspoleret natur. I Khao Lak kan du bo på dejlige hoteller ned til en bred og flot gylden sandstrand, der fortsætter kilometer efter kilometer og indbyder til lange gåture i vandkanten. White Sand Beach - som ligger i området - er et fantastisk sted og bør opleves når du er ved Khao Lak.
Hele området ved Khao Lak er kendetegnet ved sin rolige og tilbagelænede atmosfære og er et godt valg, hvis du søger fred og ro på ferien. Når man befinder sig i Khao Lak er det oplagt at besøge en af Thailands fineste og ældste nationalparker, Khao Sok, som ligger ikke langt derfra i landområdet bag kysten. Her kan du komme på udflugt til Cheow Larn Søen, hvor du kan bo i en regnskovs teltlejr - "Elephant Hills", som befinder sig flydende på søen.

Generelt byder den smukke regnskov på spændende udflugter med sejlture i kano på søen eller floden og vandreture. Der er også mulighed for at besøge en elefantlejr på safaritur, hvor du kan komme helt tæt på de store dyr, fodre dem og få en ridetur i junglen.

 

 cirkler2

 

 white sand beachwhite sand beach

 1Er du til fred og idyl - så tag en tur til White Sand Beach , som ligger ved Kao-Lak. Stranden er meget lille og har en enkelt restaurant. Sandet er helt hvidt og vandet blåt. Du har mulighed for at overnatte derude da der er 10 små Bungalows , som du kan booke på restauranten. Det er absolut en oplevelse værd. Om aftenen dækker de bordene op helt nede i strandkanten med stearinlys og hygge. Der er stille og fredeligt - så tag en overnatning eller to på stedet.

 

På dette link kan du bestille bungalow på White Sand Beach :

http://true-beachfront.com/hotel/goon-gib-bungalow/khao-lak-thailand

cirkler2

 rundtur khao lak430 2Fra Khao Lak kan du tage en rundtur og se lidt på de ødelæggelser som Tsunamien forårsagede her. Turen varer en halv dag og slutter med spisning. 7000 mennesker døde her under Tsunamien. Du kommer bl.a. til at se en stor kigsbåd der vejer 50 ton - denne båd blev kastet 2 kilometer ind i landet af Tsunamien. Det er en interessant tur. Du kommer også til et sted hvor der er mindetavler for alle de omkomne personer - heriblandt også danske personer. Man fornemmer virkeligt her hvor store kræfter Tsunamien havde og hvilke ødelæggelser den førte med sig.

 cirkler2

  sluttekst Khao Lak

 

 

 

 

Siden sidst redigeret september 2019


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

 

  

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen


sol1

 

overskrift milkymeter 

 

Til dig med små børn

KLIK her : varm mælk

 

 

 

Det rigtige udstyr4

KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

Hvad magler vi

Andre indkøb

klik her:

Flere indkøb !!

 

Gå til toppen