Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

 

 

overskrift Khao Lak

 

 001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Khao Lak og du kan her se hvad du kan opleve i Khao Lak og omegn. Vi skriver KUN om de ting vi selv har oplevet. Der kan derfor sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet. Mange af udflugterne kan også besøges ud fra andre destignationer end dem vi skriver . Men som tidligere nævnt - tager vi kun dem vi selv har oplevet .

God fornøjelse !!

 

Vi må dog her erkende at vi ikke har været ret meget i Khao Lak - derfor har vi ikke ret mange informationer om stedet - men I får dem der er  .

  Alt her Khao lak

 

 

 

 

 

 

 

 white Sand Beach

Er du til fred og idyl - så tag en tur til White Sand Beach , som ligger ved Kao-Lak. Stranden er meget lille og har en enkelt restaurant. Sandet er helt hvidt og vandet blåt. Du har mulighed for at overnatte derude da der er 10 små Bungalows , som du kan booke på restauranten. Det er absolut en oplevelse værd. Om aftenen dækker de bordene op helt nede i strandkanten med stearinlys og hygge. Der er stille og fredeligt - så tag en overnatning eller to på stedet.

 

På dette link kan du bestille bungalow på White Sand Beach :

http://true-beachfront.com/hotel/goon-gib-bungalow/khao-lak-thailand

 

 

 

 

 

Rundtur Khao Lak

Fra Khao Lak kan du tage en rundtur og se lidt på de ødelæggelser som Tsunamien forårsagede her. Turen varer en halv dag og slutter med spisning. 7000 mennesker døde her under Tsunamien. Du kommer bl.a. til at se en stor kigsbåd der vejer 50 ton - denne båd blev kastet 2 kilometer ind i landet af Tsunamien. Det er en interessant tur. Du kommer også til et sted hvor der er mindetavler for alle de omkomne personer - heriblandt også danske personer. Man fornemmer virkeligt her hvor store kræfter Tsunamien havde og hvilke ødelæggelser den førte med sig.

 

 sluttekst Khao Lak

 

 

 

 

Siden sidst redigeret marts 2017


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

   

 

skriv2

Skriv en kommentar til os :

RIS & ROS

 

   

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen

Eller denne : Solbutikken

sol1

 

overskrift milkymeter 

 

Til dig med små børn

KLIK her : varm mælk

 

 

Gå til toppen