Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

 

overskrift koh chang

 

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Koh Chang og du kan her se hvad du kan opleve på Koh Chang . Vi skriver KUN om de ting vi selv har oplevet. Der kan derfor sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet. Mange af udflugterne kan også besøges ud fra andre destignationer end dem vi skriver . Men som tidligere nævnt - tager vi kun dem vi selv har oplevet .

God fornøjelse !!

 

Da vi besøgte Koh Chang , skete der desværre det , at en af vores medrejsende blev syg og var dårlig i flere dage . Og da vi kun var 4 afsted dette år - satte vedkommendes sygdom jo selvfølgelig en begrænsnming for hvad vi kom rundt og se på Ø`en , men vi bringer det vi har !!

 

 

alt her på siden er fra koh chang

 

 

 

 

Ban Bao koh chang

På Ø`en Koh Chang ligger der en " pæle by " i den ene ende af Ø`en.  Den er et besøg værd og tag endelig dertil mens det endnu er lyst. Der er flot inde i bugten hvar denne by ligger. I Pæle-byen er der et hav af boder og restauranter... så giv dig bare god tid her. Vi kom desværre lidt for sent til byen som det ses af billedet .... det var ved at blive mørkt

 


Ban Salek
 
 
På Ø`en koh Chang ligger denne smukke mangrove skov. Det er helt fantastisk at sejle ind igennem denne. Du kan enten sejle i Kano eller som vi gjorde i " gondol " . Den er svær at finde - da den ikke findes på turist brochurerne på Ø ´en - men spørg de lokale taxa chauffører .
 
 
 
 
sluttekst koh chang
 
 
 
 
 
Siden sidst redigeret marts 2017
 
 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

   

 

skriv2

Skriv en kommentar til os :

RIS & ROS

 

   

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen

Eller denne : Solbutikken

sol1

 

overskrift milkymeter 

 

Til dig med små børn

KLIK her : varm mælk

 

 

Gå til toppen