Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

 

udflugtsmuligheder paa koh chang4

 

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Koh Chang og du kan her se hvad du kan opleve på Koh Chang . Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet , men også andre udflugtsmuligheder hvis vi finder nogle . 

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet . Mange af udflugterne kan også besøges ud fra andre destignationer end dem vi skriver .

Men først kommer der lige lidt information om Koh Chang !!

God fornøjelse !!

 

Da vi besøgte Koh Chang , skete der desværre det , at en af vores medrejsende blev syg og var dårlig i flere dage . Og da vi kun var 4 afsted dette år - satte vedkommendes sygdom jo selvfølgelig en begrænsnming for hvad vi kom rundt og se på Ø`en , men vi bringer det vi har !!

 

 

alt her på siden er fra koh chang

 

hvad ved vi om kog chang

 

kort chiang mai

Den meget smukke Ø Koh Chang .... som er Thailands næststørste Ø og ligger i den østlige del af landet - tæt på grænsen til Cambodia.Det er en tropisk ferieø med smukke bjerge, frodig regnskov , brusende vandfald , hvide sandstrande og slanke kokospalmer . Når du ikke daser i vandkanten , er andre populære aktiviteter , snorkling , dykning , vandreture eller oplevelser i den smukke natur . Udforsk f.eks. regnskoven fra en elefantryg . Gennem de senere år har rejsende for alvor opdaget øens mange attraktioner , men den oprindelige charme og den gæstfrie thailandske atmosfære er stadig intakt.

 

Tropisk ferieø med snorkling, dykning og ø-hop

 

Koh Chang er bare én af cirka 50 øer i Koh Chang Nationalpark , og mange af de øvrige øer byder også på et utroligt rigt undervandsliv med perfekte snorkel- og dykkerforhold . Vi anbefaler derfor at du besøger nogle af de dejlige øer i området. F.eks på en ø-hoppingtur .

 

cirkler2

 Ban bao

 1
På Ø`en Koh Chang ligger der en " pæle by " i den ene ende af Ø`en.  Den er et besøg værd og tag endelig dertil mens det endnu er lyst. Der er flot inde i bugten hvar denne by ligger. I Pæle-byen er der et hav af boder og restauranter... så giv dig bare god tid her. Vi kom desværre lidt for sent til byen som det ses af billedet .... det var ved at blive mørkt . cirkler2
ban salek

 2
På Ø`en koh Chang ligger denne smukke mangrove skov. Det er helt fantastisk at sejle ind igennem denne. Du kan enten sejle i Kano eller som vi gjorde i " gondol " . Den er svær at finde - da den ikke findes på turist brochurerne på Ø ´en - men spørg de lokale taxa chauffører .

 

cirkler2

   
sluttekst koh chang
 
 
 
 
 
Siden sidst redigeret september 2019
 
 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

 

  

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen


sol1

 

overskrift milkymeter 

 

Til dig med små børn

KLIK her : varm mælk

 

 

 

Det rigtige udstyr4

KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

Hvad magler vi

Andre indkøb

klik her:

Flere indkøb !!

 

Gå til toppen