Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

 

overskrift jomtien

    001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Jomtien og du kan her se hvad du kan opleve i Jomtien . På denne side skriver vi ikke kun om de ting vi selv har oplevet - men nævner også et par andre steder , som vi ikke nåede da vi var der.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet. Mange af udflugterne kan også besøges ud fra andre destignationer end dem vi skriver . Men som tidligere nævnt - tager vi kun dem vi selv har oplevet .

Der vil enkle steder på siden her være link til nogle filmoptagelser ..... og klikker du på disse , kommer du til en ny side med filmen - for at komme tilbage til oplevelses-siden skal du bare klikke på X`et oppe i højre hjørne af film-siden .

Der er nogle underpunkter til gruppen her med tur forslag ved Jomtien ..... se dem i menuen under gruppe 7d .

God fornøjelse !!

 

 

alt her på siden er fra jomtien

 

 

 

   2017 03 0200

 Night Market Jomtien

 

Sådan cirka midt på gaden der går langs stranden - ligger Jomtien Night Market . Night Market åbner klokken 17.00 hver dag og der er altid noget at se på . Markedet tiltrækker mange mennesker hver dag og er man i området , bliver det let sådan et sted man bare lige går igennem på sin aftentur . Måske køber man lidt og måske køber man ikke noget . Vi besøgte stedet flere gange da vi var i Jomtien - første gang i marts 2017 og det vil vi nok også komme til at gøre hvis vi kommer der igen .Det er lidt sjovt at gå der , for det er ikke sådan at man bliver presset af de sælgere som er det - og det er jo egentlig rart nok .

 

 

2017 03 0325

  Central Festival

 

Når man er i Jomtien - er der jo kun 6 km ind til Pattaya , og man tager let " grisebilen " derind . Inde i Pattaya ligger vare huset Central Festival . I dette varehus - som er 5 etager - kan du købe alt fra knappenåle til færdioge feriehuse på Maldiverne .  Til forskel fra de boder du ser på gaderne i Pattaya - så er varerne i Central Festival ægte varer og selvfølgelig også til en anden pris . Der findes også mange spisesteder i varehuset og det er i den lidt mere luxoriøse ende af skalaen . Men stadigvæk er det billigt at spise derinde - så hold dig ikke tilbage . 

 

 

 

Mike Shopping

 

overskrift Mike Shopping2 

 

Vi bringer lige her lidt om Mike Shopping Mall som ligger i Pattaya . Vi har valt at bringe " oplevelsen " her lige under " Central Festival " , da centret er i direkte modsætning til Central Festival , altså et center med kopi-varer . 

Mike Shopping Mall har lidt en markedsstemning , men med venligt personale i alle afdelinger . Spændende indkøbscenter - men vær forsigtig når du køber mærkevareprodukter , da de måske eller måske ikke er ægte, men skal du handle billige varer  - og især hente nogle billige souvenirs - så er der intet bedre sted i Pattaya.

Adresse : 262 Moo 10 , Pattaya Second Road , South Pattaya 

Location: 262 Moo 10, Pattaya Second Road, South Pattaya

Read more at: http://www.bangkok.com/pattaya/shopping/mike-shopping-mall.htm?cid=ch:OTH:001
Location: 262 Moo 10, Pattaya Second Road, South Pattaya

Read more at: http://www.bangkok.com/pattaya/shopping/mike-shopping-mall.htm?cid=ch:OTH:001
Location: 262 Moo 10, Pattaya Second Road, South Pattaya

Read more at: http://www.bangkok.com/pattaya/shopping/mike-shopping-mall.htm?cid=ch:OTH:001

 

 

 

2017 03 0790

  Pattaya dolphin world

 

I området omkring Jomtien ligger også " Pattaya Dolphin World " og dette er absolut et besøg værd . Udover delfinerne er der også andre attraktioner i denne park . Vi havde dog valgt kun at se delfin Show`et da vi var der . Delfin Show`et vare ca 1 time og der er masser af underholdning i den time. Du kan også komme til at svømme sammen med delfinerne - dette kan bestilles ved indgangen . Som en oplysning kan vi lige nævne , at man ikke må have lange negle , hvis man skal ud og svømme sammen med disse sjove dyr . Efter Show`et kan man blive fotograferet sammen delfinerne - dette bestilles lige inden show`et starter. Man sidder på en stor tribune og ser show`et og der er tag over . Så skulle du være uheldig at det regner den dag du har valgt at se dette - betyder det ikke noget . Har du god tid - så besøg endelig hele parken . Du kan se filmklip fra Delfin-show`et ved at klikke her : Delfin Show 

 

 

 2017 03 0865

 

up & down

 

Det er faktisk så heldigt at mange af attraktionerne i Jomtien / Pattaya ikke ligger så langt fra hinanden . Stedet her hedder " Up & Down " og er simpelthen et hus der vender onvendt. Huset er opført i naturlig størrelse og fuld møbleret . Og når huset vender " på hovedet " - ja så vil møblerne jo hænge i loftet og det er jo lige netop det som er sjovt. Og ikke nok med at huset vender omvendt - det står faktisk også skævt på grunden. Man kan selvfølgelig komme ind i huset og gå rundt derinde . Du kan gå op ad trappen og så kommer du jo faktisk nedenunder  434  . Hvor utroligt det end lyder - så bliver man fuldstændig ør i hovedet af at gå derinde - så det må du prøve .

Parken , som ikke er så stor , indeholder også andre ting , bl.a en labyrint af høje hække som du skal igennem for at komme ud af parken . Der er mulighed for at købe kaffe og is i parken . Du kan se et lille filnklip fra parken ved at klikke her : Up & Down

 

 

 

 2017 03 0960

 

Buddha mountain

 

Billedet af Buddha som sidder med korslagte ben, med den ene hånd hvilende på hans knæ og den anden i hans skød, er indgraveret i den nordlige side af Khao Chi Chan. Dettee ensomme kalkstensbjerg blev engang brugt til at forsyne den lokale byggeindustri med materialer . I 1996 blev den 109 meter høje og 70 meter brede billede hugget ind i klippen , for at fejre Hans Majestæt Kongen af Thailands gyldne jubilæum . Figuren blev derefter mærket i guld på anbefaling af den daværende øverste patriark, der følte det var ellers et spild af en ganske god (og særligt smukke) bjerg. Billedet er designet ved hjælp af computer software og derefter trukket på siden af ​​Khao Chi Chan ved hjælp af en laser . Dette blev gjort helt om natten, således at lyset fra laseren kunne ses mere tydeligt under arbejdet.

Det omkringliggende område er et af særlige naturlige skønheder og, mens Khao Chi Chan er dens mest fremtrædende vartegn og tiltrækning, og her er andre faciliteter sprunget op omkring det for at drage fordel af den høje passerer handel i form af thailandske og udenlandske besøgende til dette bemærkelsesværdige sted. Parkeringspladsen er ofte optaget af tour busser, men er også hjemsted for forskellige snack og drikke leverandører og souvenirbutikker. Grundene foran Buddha Mountain omfatter også et tempel, med safran-robed og munke er et almindeligt syn, så der anbefales passende tøj (tøj, der dækker skuldre og ben over knæet). Ud over dette er der ingen gebyrer eller restriktioner for at besøge grundene og komme helt tæt på det ærefrygtindgydende billede. Der er restriktioner på præcis hvor tæt du kan komme til bjerget, da der stadig er mulighed for at komme til skade fra faldende sten, men de områder, hvor du kan og ikke kan gå er tydeligt markeret og skal overholdes. 

 

 

 2017 03 0990

 

silver lake

Silver Lake Vingård åbnede i 2002. Det er en vingård beliggende kun 5-10 minutters gang fra Khao Chree Chan , så hvis du besøger Silver Lake , er det er must også at besøge Khao Chan ( Buddha Mountain ) på samme tur ( omtalt ovenfor på denne side ) . Silver Lake er ikke kun en vingård , men også en dejlig park med et par cafeer og butikker. En af butikkerne sælger kun produkter som er lavet på vingården . Her kan man få en uimodståelig frispresset druesaft til omkring 40 bath . Der er ligeledes rosiner , marmelade , tiger balsam vindruer og meget andet. Selvfølgelig er der også en vinbar hvor man kan smage vinen fra vingården. Der er også mulighed for at købe " pakke-billet " så at man kører rundt i små busser og smager vinen på en lidt anderledes måde.

 

 

 IMG 4440

  Hooters

Nu spørger du nok : Skal Hooters ikke nævnes under spisesteder på denne hjemmeside ??

Jo måske - eller også skal det nævnes begge steder . Hooters er et amerikansk koncept med mad og lettere underholdning. Der serveres nogle gigantiske burgere og serveringspersonalet består udelukkende af piger . Pigerne er let - men nobel påklædte og de har et brystmål der er lidt udover det sædvalige . Men lad nu være med at få " beskidte tanker " - det er absolut et sted som er for alle og er også meget populært de steder hvor de ligger . Hooters ligger i Pattaya på den gade der vender ud mod stranden .

 

 

 IMG 4333

 

Floating Market

Pattaya Floating Market - som er det rigtige navn for stedet , er et kæmpe område som er lavet udelukkende for turisternes skyld . I en større sø - sejler alle de små både rundt og vil sælge deres varer . Man kender dette inde fra floden omkring Bangkok og sikkert også andre steder. Det er meget flot bygget op og man går på nogle træbroer imelem en masse bygninger . Der er selvfølgelig også et hav af andre boder her - der sælger alt muligt . Man kan få meget tid til at gå her og måske bør man ikke tage andre ting med på programmet , den dag man vil ind og se dette . Der er også spise restauranter i området - så giv dig bare god tid .

 

 

 2017 03 1385

 

 

Pattaya Night bazaar

Nght Bazaar Markedet har permanent til huse i en gigantisk bygning og boderne er ikke ligesom på alle andre markeder , men mere eller mindre som små butikker der er overdækket og derfor giver beskyttelse mod varme og sol for de besøgende midt i eftermiddagssolen . I modsætning til et gademarked  er standene her meget større og rummelige. Alt dette gør det til en mere behagelig oplevelse at gå derinde. Bortset fra at være et indendørs marked er en af de væsentligste forskelle , at der ingen fødevarer butikker er , og det virker temmelig underligt for et Thailandsk marked , når man ved hvor meget thailænderne elsker deres madvarer. Men markedet er ikke beregnet til lokalbefolkningen men mere til turisterne. Men bliver du sulten mens du er på dette marked - så gå udenfor og der er et hav af spisesteder.

Der er mange varer på tilbud her og standarden på varerne varierer meget fra stand til stand . Der findes souvenirs , kosmetik , piratkopierede DVD`er og CD`er . De samme ting kan du faktisk finde over hele Pattaya på de gademarkeder som findes der. Priserne på varerne kan være yderst billige eller relativt dyre , alt afhængig af din evne til at prutte med prisen . Så giv den hele armen når du skal forhandler med dem. Der er som regel ingen prisskilte på varerne , men man skal aldrig acceptere den første pris man får  . Få prisen forhandler 20-25% ned , da dette som regel vil resultere i en god pris for begge parter.

 

 

 

 2017 03 0690

 

 

Walking Street

Du skal blot nævne noget der er værre - Istedgade København - Jomfru Ane Gade Aalborg - Intet kan slå Walking Street i Pattaya , tror jeg . Du skal tage derind om aftenen , for om dagen er den " død " . Der er vild larm og der er vildt mange mennesker. Der er optræden - der er Lady-Boys - Der er go go danserinder og høj musik.

Det er en oplevelse at se og høre , men det er ikke et sted man kommer regelmæssigt . Men oplev det endelig når du er i området.

 

 

 

 

Pattaya park tower

Pattaya Park Tower

Pattaya Park er en milepæl på Jomtien Beach, er bedst kendt for sin 240-meter høje observationstårn . Tårnet har tre revolverende restauranter, der serverer international buffet, alle med 360-graders udsigt over Pattaya. Der er også et separat vandland og forlystelsespark i området . Tårnet er synligt fra ethvert punkt langs Pattaya Beach . Pattaya Park er en ideel attraktion for hele familien. Fra tårnet får du et af ​​de mest fantastiske 360 ​​graders fugleperspektiv udsigt over hele området. 

 

 

 

 Sattahip Beach2

Sattahip Beach

 

 

Sattahip Beach tilbyder dig en strand med roligt blidt , rent og azurblå hav.

Militærstranden (Sai ​​Kaew, Azure Bay, Blue Lagoon) er meget populær blandt gæster i Pattaya , især dem der bor på og nær Jomtien. Stranden er meget ren og du kan tage en dukkert i havet og nyde en strand hvor der er brusere , toiletter , caféer , liggestole og  uden irriterende sælgere .

Fem grunde til at vælge Sattahip Beach :

1. Du behøver ikke at skal sejle med færge for at komme der til - men kan komme til stranden med bil .

2. Havet er normalt gennemsigtigt og turkis - og du finder ikke samme type strand i Pattaya eller Jomtien.

3. Der er totalt hvidt sand nær vandet - et absolut wow !

4. Der er lokale restauranter på stranden med et godt udvalg af thailandske og internationale skaldyrsretter til meget rimelige priser.

5. Der er rene toiletter og brusere - og efter en dag på stranden behøver du ikke at tage hjem dækket af sand og salt.

 

Hvad du bør vide , før du besøger Sattahip Beach :

1.  Adgang for udlændinge koster 100 bath .

2. Du skal vise dit id-kort ( Pas ) ved indgangen.

3. Der er ingen solsenge på stranden - kun stole ( koster 30 Bath ) og heller ingen måtter ( medbring din egen eller lej en for 20 bath og 1000 bath i  depositum )

4. Der er aber, der kommer til stranden. Nogle dage forbliver de på parkeringspladsen , og nogle dage ( sjældent ) kommer de på stranden og stjæler ejendele fra strandgæsterne .

 

 

 

SanctuaryTruthPattaya 0024

The Sanctuary af truth5

The Sanctuary of Truth - er en gigantisk trækonstruktion , der dækker arealet af mere end to " rais " . Det øverste punkt i bygningen er omkring 105 meter højt . Den var konstrueret til at modstå vinden og solskinnet på kysten ved Rachvate Cape , Tumbon Naklea , Amphur Banglamung , Chon Buri-provinsen.

Bygningen blev bygget i henhold til gammel thailandsk opfindsomhed , og hver kvadratmeter af bygningen er dækket af træskæreskulptur . Formålet med udsmykning med træskæreskulpturer er at bruge kunst og kultur som afspejling af oldtidens vision af jorden , antikken og østfilosofien . Med dette kompleks vil de besøgende forstå det antikke liv , menneskets ansvarlighed , grundlæggende tankegang , livscyklus , livsforhold med universet og fælles livsmål mod utopi .

Bygningen blev bygget i henhold til gammel thailandsk opfindsomhed , og hver kvadrat tomme af bygningen er dækket af træskæreskulptur . Der er bygget på bygningen siden 1983 og de gør det stadig .....Vi besøgte dette fantastiske tempel i februar 2018 .... og det kan klart anbefales .

toon Network Amazone Waterpark nær Pattaya er større og mere spektakulær end noget af sin slags i Thailand, med 30 state-of-the-art vand forlystelser og dias og andre attraktioner, herunder Disneyworld-stil maskotter, underholdningsshows, en fødevare domstol med mange regionale typer fødevarer og all-round vand sjov for hele familien. Parken er logiclly opdelt i sektioner catering til mindre børn og teenagere og fuldt voksne børn med deres egen familie. Placeret på Sukhumvit Road omkring 20 minutters kørsel fra Pattaya Beach, der er 10 underholdning zoner, og byder figurer som Ben 10, Powerpuff Pigerne, Gumball, Darwin og andre fra populære shows på Cartoon Network. Der er nok at gøre for at holde hele familien besat for en hel dag, herunder Surfarena (en flowrider som genskaber en perfekt bryde bølge til surfing) og Mega Wave (som simulerer de mere blide bølger af det nærliggende hav, blot uden de riptides , vandmænd og skjulte klipper). Read more at: https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=da&prev=search&rurl=translate.google.dk&sl=en&u=http://www.bangkok.com/pattaya/attractions/cartoon-network-amazone-waterpark.htm&usg=ALkJrhgM8ZsCDi5bbywsj8f62chrBJ3Jwg&cid=ch:OTH:001 Read more at: https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=da&prev=search&rurl=translate.google.dk&sl=en&u=http://www.bangkok.com/pattaya/attractions/cartoon-network-amazone-waterpark.htm&usg=ALkJrhgM8ZsCDi5bbywsj8f62chrBJ3Jwg&cid=ch:OTH:001

Read more at: https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=da&prev=search&rurl=translate.google.dk&sl=en&u=http://www.bangkok.com/pattaya/attractions/cartoon-network-amazone-waterpark.htm&usg=ALkJrhgM8ZsCDi5bbywsj8f62chrBJ3Jwg&cid=ch:OTH:001

Cartoon Network Amazone Waterpark Pattaya Spændende Waterpark Type nær Pattaya 0 Cartoon Network Amazone Waterpark nær Pattaya er større og mere spektakulær end noget af sin slags i Thailand, med 30 state-of-the-art vand forlystelser og dias og andre attraktioner, herunder Disneyworld-stil maskotter, underholdningsshows, en fødevare domstol med mange regionale typer fødevarer og all-round vand sjov for hele familien. Parken er logiclly opdelt i sektioner catering til mindre børn og teenagere og fuldt voksne børn med deres egen familie. Placeret på Sukhumvit Road omkring 20 minutters kørsel fra Pattaya Beach, der er 10 underholdning zoner, og byder figurer som Ben 10, Powerpuff Pigerne, Gumball, Darwin og andre fra populære shows på Cartoon Network. Der er nok at gøre for at holde hele familien besat for en hel dag, herunder Surfarena (en flowrider som genskaber en perfekt bryde bølge til surfing) og Mega Wave (som simulerer de mere blide bølger af det nærliggende hav, blot uden de riptides , vandmænd og skjulte klipper).

Read more at: https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=da&prev=search&rurl=translate.google.dk&sl=en&u=http://www.bangkok.com/pattaya/attractions/cartoon-network-amazone-waterpark.htm&usg=ALkJrhgM8ZsCDi5bbywsj8f62chrBJ3Jwg&cid=ch:OTH:001

Cartoon Network Amazone Waterpark Pattaya Spændende Waterpark Type nær Pattaya 0 Cartoon Network Amazone Waterpark nær Pattaya er større og mere spektakulær end noget af sin slags i Thailand, med 30 state-of-the-art vand forlystelser og dias og andre attraktioner, herunder Disneyworld-stil maskotter, underholdningsshows, en fødevare domstol med mange regionale typer fødevarer og all-round vand sjov for hele familien. Parken er logiclly opdelt i sektioner catering til mindre børn og teenagere og fuldt voksne børn med deres egen familie. Placeret på Sukhumvit Road omkring 20 minutters kørsel fra Pattaya Beach, der er 10 underholdning zoner, og byder figurer som Ben 10, Powerpuff Pigerne, Gumball, Darwin og andre fra populære shows på Cartoon Network. Der er nok at gøre for at holde hele familien besat for en hel dag, herunder Surfarena (en flowrider som genskaber en perfekt bryde bølge til surfing) og Mega Wave (som simulerer de mere blide bølger af det nærliggende hav, blot uden de riptides , vandmænd og skjulte klipper).

Read more at: https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=da&prev=search&rurl=translate.google.dk&sl=en&u=http://www.bangkok.com/pattaya/attractions/cartoon-network-amazone-waterpark.htm&usg=ALkJrhgM8ZsCDi5bbywsj8f62chrBJ3Jwg&cid=ch:OTH:001

 
 

 

 

 

Iklke besøgt

 

Der kommer her nogle udflugtsmuligheder som vi endnu ikke har nået at besøge . Vi ta`r dem alligevel med her , da vi forventer at kunne besøge disse snarest . Men skal du til Jomtien / Pattaya - er det jo stadig en mulighed.

 

Koh Larn Koh Sak Koh Samet

 

Koh Samet

 

Disse Ø´er ligger tæt på jomtiens kyst og man kan hurtigt sejle over til ø`erne . Koh Larn er en tropiske ø beliggende ca. 7 km ud for Pattaya Beach. Øen er ca 4 km lang og 2 km bred og er hjemsted for cirka tusind indbyggere. De fleste af de lokale bor i den største landsby som hedder Naban. Der er seks strande på øen, der har hvidt sand og klart blåt vand. Terrænet er hovedsageligt bjergrigt og for det meste dækket med jungle. Nogle turister tager også dagsture til den nærliggende ø Rayong samt Koh Samet ø, for at opleve deres smukke strande .

Koh Larn byder på fire populære strande samt nogle ekstra, du kan besøge, hvis du vil have sandet for dig selv. Øen er ikke ret stor, blot fire km lang og op til to km bred, så det tager ikke lang tid at gå på opdagelse for at finde den strand, du bedst kan lide.

Der er hele to færgeruter til Koh Larn. Den ene går til Naban, der er øens hovedby, og som ligger på østkysten. I Naban finder du masser af boder, hvor du kan købe strandudstyr m.m., og du finder såmænd også en 7-Eleven her. Der er ingen strand ved Naban, men du kan nemt komme til strandene ved at tage en motorcykel , en " grisebil " , eller du kan leje en scooter og køre selv.


cartoon network

 

 

 

Cartoon Network

 

Den 13. oktober år 2014 åbnede dørene til Cartoon Network badeland i Pattaya . Badelandet har 30 rutchebaner og andre forlystelser der er i verdensklasse. "Cartoon Network Amazone badeland skulle fra starten blive en stor attraktion for turister, der besøger Thailand, især Pattaya. Cartoon Network`s figurer er velkendte og meget elsket i hele verden . Anlægget er en licenseret aftale mellem Amazon Falls, udvikleren af ​​badeland, og Turner International Asia Pacific, ejeren og operatøren af ​​Cartoon Network. Badelandet er designet til at være en "daycation 'destination - en attraktion som ingen anden i Thailand eller i Asien, et sted, hvor musik og levende underholdning med Cartoon Network figurer lige ville være så vigtig som vand attraktioner, ifølge Mr. Liakat Dhanji, formand for Amazon Falls. Cartoon Network Amazone badeland har 10 tema-underholdning zoner og kan også prale af fængslende multimedieunderholdning, der inkorporerer den nyeste i interaktiv Smart-screen-teknologi.

Attraktionen kan prale af nogle af de hurtigste vand rutsjebaner i verden, herunder en stærk landing fra et massivt 23,4 meter højt tårn, mens Adventure Zone er fyldt med spins, tråd, tunneler og sving. Denne Cartoonival Zone har mere end 150 vand funktioner at opleve og er også stedet hvor fans kan hænge ud med Ben 10, Chowder, Powerpuff Pigerne og alle andre foretrukne Cartoon Network venner.

Der er åbent dagligt fra 10..00 - 18.00

 

 

Bang Sarey

 

Bang Sarey

 

15 kilometer fra Pattaya ligger den lille fiskerby Bang Sarey. Her finde man små hyggelige fiskerestauranter - så det må afprøves .

 

 

 

Tifffanys Cabaret show

 

Tiffany Cabaret show

 

Dette show var det første transverstit show i sydøst asien - og det ligger også i området omkring Pattaya . Det skal vi da se. Vi har set flere af disse shows rundt omkring i Thailand og fælles for disse er at selve musikken faktisk er rigtig god og underholdende . F. eks kan vi nævne at et af de shows vi har set  , næsten udelukkende kørte på ABBA sange .

 

 

underwater world pattaya

 

Underwater world

 

Det lyder spændende og det skal vi da helt sikkert se . Det skulle være det største og mest moderne akvarie i Asien - så det tester vi lige.

 

 

 

 

Noong Nooch Tropical Garden

 

Nong Nooch Tropical Garden

 Nong Nooch Paradise - Pattaya , Thailand , er en verdensberømt tropisk park hvor du kan opleve nogle af Asiens smukkeste botaniske haver sammen med en utrolig liste over attraktioner . Parken tilbyder bla. berømte elefant- og thailandske kulturprogrammer , en unik præstations- og sportsvognsamling , elefantsafari og meget mere , hvilket gør det til et must at se denne turistattraktion tæt på Bangkok ( Pattaya ) .

 

 

 

 sluttekst Jomtien

 

 

 

 

Siden sidst redigeret december 2017


 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

   

 

skriv2

Skriv en kommentar til os :

RIS & ROS

 

   

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen

Eller denne : Solbutikken

sol1

 

overskrift milkymeter 

 

Til dig med små børn

KLIK her : varm mælk

 

 

Gå til toppen