Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

  overskrift udflugtsmuligheder i bangkok4   001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 cirkler2

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Bangkok og du kan her se hvad du kan opleve i Bangkok . Vi skriver IKKE KUN om de ting vi selv har oplevet, men også om andre muligheder i byen og vi nævner også nogle shoppingcentre .

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet. Mange af udflugterne kan også besøges ud fra andre destignationer end dem vi skriver .

Først kommer der lidt information om Bangkok .

Vi har nummereret oplevelserne , men de kommer i vilkårlig rækkefølge !! .

Der vil enkle steder på siden her være link til nogle filmoptagelser ..... og klikker du på disse , kommer du til en ny side med filmen - for at komme tilbage til oplevelses-siden skal du bare klikke på X`et oppe i højre hjørne af film-siden .

God fornøjelse !!

 

 

alt fra overskriftt Bangkok

 

hvad ved vi om bangkok

 

 
kort bangkok

Bangkok er en by der aldrig sover , her kan du opleve alt , hvad en asiatisk storby bør repræsentere af leben , gadekøkkener , shoppingcentre , skyskrabere , markeder og templer . Byen er på én og samme tid traditionel og helt igennem moderne , og det skaber en helt særlig dynamik, som kun er at finde i lige netop Bangkok.

For Bangkok er Tuk-tuk’en , hvad cyklen er for København , og det er derfor meget oplagt at sætte sig ind på bagsædet af det 3-hjulede køretøj og lade chaufføren vise vejen gennem hele byen . En sådan tur vil typisk tage jer forbi forgyldte buddhaer og det prægtige kongeslot , videre forbi Chinatown, hvor larm og mados sætter scenen , og videre til det historiske Thonburi-distrikt . Foretrækker man alligevel cyklen , er der også rig mulighed for at opleve mange af byens seværdigheder på en cykeltur med guide .

Bangkok har måske Asiens største mad-scene , og foruden de traditionelle restauranter , er der altså også utallige veje til at forkæle ganen med førsteklasses gastronomi . Thaierne er desuden glade for at dele ud af deres kulinariske ekspertise , så er man glad for mad – og for at lave mad – så kan du komme en dag på kokkeskole og det kan varmt anbefales .

Bangkok er mest solrig i løbet af den danske vinter fra november til april, og fra juli til oktober må der forventes en del regn.

 

cirkler2

 

 sejltur på floden

 1Er du i Bangkok - så snyd ikke dig selv for en sejltur på floden . Du kan vælge forskellige længder på denne tur. Du har således mulighed for at komme rundt blandt de fattige mennesker i Bangkok - og kort tid sejle ind i et omtåde hvor de rige bor og med hoteller så store, at helicoptere lander med deres gæster på taget af hotellerne. Vi har teget nogle filmklip på en af disse ture og sammensat disse til et stykke film.

Du kan se denne film ved at klikke på linket som kommer her :   Tur på floden omkring Bangkok

Du kommer tilbage til denne side igen - efter at have set filmen , ved at klikke på pil til venstre øvert på din side.cirkler2

 

MBK

 2Er du i Bangkok - så tag ind i MBK centret for at handle. Her kan du købe alt muligt og så til fornuftige priser. Selv om det ligner et supermarked - så kan man stadig handle om priserne. Centret har en etage hvor der udelukkende sælges mobiltelefoner samt tilbehør til disse. Øverste etage er udelukkende restauranter - så planlæg din frokost deroppe. Vi synes at dette center er det bedste sted at lave vores indkøb.

cirkler2 Bay orke sky

3I Bangkok finder du også Thailands højeste bygning - Bay York Sky - . Her kan du tage op på 86. etage og spise din aftensmad i restauranten. De servereten buffèt med mad fra hele verdenen. Efter maden kan du gå op på taget af denne bygning og kigge ud over Bangkok. Bare rolig - du står bag et gitter oppe på taget. men udsigten er fantastisk. Tager du derop om aftenen er maden til ½ pris. Og bare rolig ....elevatoren kører hele vejen derop uden stop .cirkler2
weekend market

 4Vil du handle varer til næsten engenting - skal du besøge weekend markedet i Bangkok. De sælger bare alt muligt og til næsten ingenting. Spørg Hotellet om vej derud til og tag en Taxa derud. Det er kæmpe stort - så sæt dagen af til dette. Bemærk at det kan være varmt at gå derude - men drikkevarer kan jo købes også derude.cirkler2 Taxa

5Vær lidt forsigtig når du tager Taxa i Bangkok. Tag ikke de små Tuk-Tuk`er , da de er livsfarlige at køre i inde i byen. Og tag kun de taxa biler der bruger Taxa-meter - ellers snyder de dig. Det kan godt være at du må gå ud af 2-3 taxa`er inden du finder en der vil køre efter taxa-meter. Men gør det - de andre kan være pirat-taxa`er der kører dig hen til nogle bestemte forhandlere, som de har aftaler med. JA SÅDAN ER DET BARE INDE I STORBYEN.

cirkler2 maeklong market

Railway Market1

 6Maeklong Railway Market ligger faktisk ovenpå et togspor . Når toget kommer igennem markedet , ændrer man hurtigt markedet så at toget kan passere .  Hvis du er i Bangkok og ellers har en hèl dag uden planer, skal du besøge " Maeklong Railway Market " .

Vi har lavet en speciel side om dette marked og der er alt hvad du har brug for at vide, inden du besøger markedet thumps up. du kommer til denne side ved at klikke på dette link : Railway Marketcirkler2 Floating Market

Damnoen2

 7Damnoen Saduak Floating Market i Ratchaburi er et af de mest populære flydende markeder i Thailand . Hver dag rejser mange thailandske og udenlandske turister dertil for at shoppe , spise og opleve atmosfæren på sådan et vandmarked, og sådan har det været i over 100 år.

Vi har lavet en speciel side om dette flydende market og du kommer til denne side ved at klikke på dette link : Floating Market cirkler2ayutthayas templerayutthaya tempel

8Ayutthaya var Thailands hovedstad fra 1350 til 1767, men byen har faktisk en historie som kan dateres helt tilbage til en tid , hvor den fungerede som provinsby for Angkor riget i det nuværende Cambodia . I de over fire hundrede år Ayutthaya fungerede som hovedstad , blev Ayutthaya med tiden regnet for en af Asiens største byer med et sprudlende handelsliv , som tiltrak købmænd fra nær og fjern – ja , selv fra Danmark sendte vi missionærer afsted til Ayutthaya omkring året 1621 .

Omkring fire hundrede smukke templer blev opført i byen , og der opstod en helt egen buddhistisk kunst . Kongerne , der regerede i Ayutthaya anså sig selv for at være lige så hellige som Buddha – en tradition , der også har været gældende andre steder i Sydøstasien .

Alle lykkesaglighederne fik dog en brat ende med burmesernes angreb på byen i 1767 , hvor store dele af Ayutthaya blev brændt ned og kongen bortført . Tilbage i dag står de smukke tempelruiner med smukke mediterende buddha statuer ( desværre har nogle statuer med tiden mistet kropsdele ) , der utvivlsomt sætter den besøgendes tanker i gang om livet i Ayutthayas storhedstid . Ayutthaya er opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Hvordan skal Ayutthaya opleves?

Området over den gamle Ayutthaya by eller ø – for byen hører faktisk til på en ø – dækker over et areal på 4 km2 . De luksuriøse hoteller langs Chao Phraya floden i Bangkok byder på busrejser fra tidlig morgen , lidt sightseeing i Ayutthaya og en hjemkomst til Bangkok af Chao Phraya floden med aftensmad ombord på deres skibe . De fleste af disse ture er dog berygtet for deres korte tid blandt tempelruinerne .

Det bedste resultat, hvis du vil opleve Ayutthaya “ rigtigt ” , får du efter bedste overbevisning ved at tage turen selv . Fra Bangkok går der både busser og tog til stedet .  Når du ankommer til Ayutthaya , kan du leje en tuk-tuk , cykel eller long-tail båd for en overkommelig pris . Selvom der er noget magi ved templer langs floder , vil vi anbefale at leje en cykel eller tuk-tuk – da nogle af de smukkeste templer ligger inde på selve øen – og du kan alligevel nå frem til flodens templer på cykel eller i tuk-tuk.

Tempelruinerne ligger ret koncentreret, så du vil have en god chance for at have tid til at opleve de fleste af dem indenfor èn dag . De er alle sammen smukke på hver sin måde , men alligevel er der selvfølgelig nogle , der er obligatoriske højdepunkter at opleve , som f.eks. Wat Phra Si Sanphet der både fungerede som kongepalads og tempel . De tre store stupaer , du finder i templet , er i forbløffende god stand og agerer som hvilested for 3 af de 33 konger , der i tidens løb regerede Ayutthaya .

Her kan du også få en god fornemmelse af det gamle palads med de rester , der er tilbage af de gamle mure . Wat Chai Mongkol , har mange velholdte Buddha statuer – blandt andet en stor liggende Buddha og hvis du bestiger chedien i templet vil du få en god udsigt over de fleste af dem . En de bedst besøgte er Wat Ratchaburana , der er et af de tidligste Ayutthaya templer og har mange smukke detaljer. Men tag af sted og find dit eget smukke tempel…cirkler2White orchid baadturWhite orchid bådtur

9Her har du muligheden for at tilbringe nogle timer om bord på White Orchid-båden . Det er fantastisk at opleve landskabet langs Chao Phraya-floden om aftenen med utrolige historiske seværdigheder. Du kan nyde din aften med en buffet med et utroligy udvalg af retter, og en fremragende service , livemusik og et cabaretshow !cirkler2MahasawatMashaswat canal

 

10Khlong eller kanaler har altid været en vital del af det thailandske samfund . For omkring 150 år siden havde Kong Rama IV bygget en kanal , der er forbundet med Chao Phraya-floden og Tha Jeen-floden . Denne kanal fik navnet Khlong Mahasawat . Khlong Mahasawat er en 28 kilometer lang kanal , der engang blev brugt til rejser til et af provinsens tempeler .

Der er mange attraktioner langs Mahasawat-kanalen , hvor besøgende kan leje en båd og flyde langs kanalen til forskellige steder . Første stop kunne være på en orkideegård , der ejes af Mr. Choup . Der er mange slags orkideer her, der kommer i alle pragtfulde farver og former . Mr. Choup dyrker ikke kun disse orkideer , han sælger og eksporterer dem også til Japan .

Nogle af de vigtigste produkter, der opdrættes i området på turen her , er ris , forskellige frugter, orkidéblomster og lotusblomster. Mahasawat-turen giver dig mulighed for at udforske sådanne gårde . Du har mulighed for at lære, hvordan disse produkter dyrkes i Thailand.

Spørg de lokale tur-arrangører om denne tur !!cirkler2Chao Phraya princessChao Phraya Princes

11Tag en aften-tur og udsigten til Bangkoks seværdigheder på et Chao Phraya-flodkrydstogt . Du vil blive underholdt af et 2-timers live-orkester optræden med musik og sange fra 80-90'erne , mens du nyder en gourmetbuffet , alt i mens byen ser ud til at flyde forbi dig.

Chao Phraya Princes2

 Øverst her ser du restauranten på skibet og nederst kan du se ruten for sejlturn .

Chao Phraya Princes3

 Spørg de lokale tur-arrangører om denne tur !!cirkler2Wat Bang PhraWat Bang Phra

12Wat Bang Phra er et buddhistisk kloster , der ligger omkring 50 kilometer vest for Bangkok . Wat Bang Phra-templet er kendt for hellige tatoveringer eller Sak Yant’er. Vælg imellem Khao Yod (yant med 9 spir), en hellig tatovering med kræfter, der kan beskytte og bringe held, eller Hah Taew Yant med 5 streger med forskellige betydninger.

tatoo2

Få en hellig tatovering og velsignelse fra en buddhistisk munk eller certificeret tatoveringsmester i det berømte Wat Bang Phra . 

tatoo

Templet er kendt for sine daglige tatoveringer eller Sak Yant , der gives af de lokale munke . Denne tatoveringstradition er mange hundreder år gammel .cirkler2art in paradiseArt in Paradise13Art in Paradise i Bangkok i Esplanadem Shopping Mall tilbyder sjove fotooptioner gennem surrealistiske og 3D-malerier. Stedet kaldes også Trickeye Museum eller 3D Museum Bangkok , og det er populært blandt familier , par og grupper , der ønsker at tilbringe et par timer , især på regnfulde dage.

Art in Paradise2Art in Paradise Bangkok har adskillige store rum , der skildrer unikke temaer , såsom " Trappe til helvede " , " Ride a Flying Carpet "  og " Coronation of the Emperor " . Til at begynde med kan det være lidt overvældende at se så mange komplicerede scener i hvert rum , med mennesker , der prøver at finde den bedste eller den mest smukke position . Du finder dig snart selv også forsøge at finde en position på et surfbræt eller over en fiktiv afgrund . Der er markører med pile på gulvet for at indikere den bedste vinkel . Hvis du ser nogle du synes der er svære . så finder du fotos af tidligere besøgende der angiver , hvilken position der fungerer bedst med hver scene .

art in paradise08

 At udforske denne kunst i paradis tager omkring 2 til 3 timer , afhængigt af hvor sjovt du synes det er . Der er ingen tvang til at besøge alle rum - der rigtig mange scener , og du kan gå frem og tilbage , som du har lyst til .

Art in Paradise4

Art in paradis Bangkok Kunst i paradis Bangkok ligger på 4. sal i Esplanaden Shopping Mall . Det er lidt langt fra det centrale Bangkok , og du kan komme dertil med MRT-tog . Det thailandske kulturcenter MRT Station ligger lige foran indkøbscenteret .cirkler2Phra Buddha Maha Nawamin

ang Thong Big budha4

14Thailands største Buddha står ved Wat Muang Ang Thong . Wat Muang er hjemsted for The Big Buddha , også kendt som Phra Buddha Maha Nawamin og Mahaminh Sakayamunee Visejchaicharn , som er den højeste Buddha-statue i Thailand og den niende højeste i verden . Buddha`en er i Wat Muang-klosteret i Ang Thong-provinsen .  Denne statue er 92 m høj og er 63 m bred . Byggeriet af Buddha`en startede i 1990 og blev afsluttet i 2008 . Det er malet guld og lavet af beton .

Vi har taget den med her under Bangkok , men den står i Ang Thong . Ang Thong er en lille provins i det centrale Thailand , der ligger lidt over 100 kilometer nord for Bangkok . Provinsen indeholder mest landdistrikter med mange af sine indbyggere beskæftiget i risbrug . Thailands største flod , Chao Phraya , passerer gennem Ang Thong på vej til Thailandsbugten .

 

Hvad er der at se i Ang Thong ?

Ang Thong huser en række kulturelle og historiske seværdigheder samt et stort antal buddhistiske templer .cirkler2Wat Bang Kung

Wat Bang Kung2

15Og her har vi en meget sjov ting . Wat Bang Kung er et gammelt tempel som igennem tiden er blevet omkranset at et træ . Eat Bang Kung ligger 75 kilometer sydøst for Bangkom i provinsen Samut Songkhram ..... Der er lidt " Tornerose-slot stemning " over templet . Træerne her i skoven hvor templet er består af fire forskellige arter af figentræ . Et af disse arter er " Bodhitræ " , der bl.a. er kendt som det træ hvor Buddha mediterede under i 49 dage . Selve templet er egntlig en ordinationashal , som bliver brugt til at bede samt til ordinering af munke . Stedet er også kendt under navnet " Bot Prok Pho " .... der faktisk betyder " ordinationshal dækket af bodhitræ " . Wat Bang Kung3Når man kommer til skoven og ser templet udefra , ser det faktisk ikke ud af så meget . Inde i templet er der nogle falmede vægmalerier af Buddha omgivet af deciple . En stor gylden Buddha-stastue står for enden af rummet og vil straks stjæle din opmærksomhed med sin strålende glans .  

I weekenderne kan man opleve at der er fuldt med besøgende til templet , der går bedende rundt omkring Buddhaen . Men det er faktisk kun thailandske besøgende man ser ved templet . Der er meget få udenlandske turister .

Men besøg templet sammen med andre ting på en dagstur . Der er en del markeder i området .cirkler2overskrift Cabbage & Condoms

Cabbages and Condoms Bangkok outdoor dining

16Cabbages & Condoms i Bangkok er en non-profit thailandsk restaurant på Sukhumvit 12 , cirka 450 meter sydvest for Asok BTS Skytrain Station . Restauranten har et finurligt navn for at fremhæve et meget alvorligt problem og overskuddet går ubeskåret til at støtte udviklingsprogrammer , der er initieret af Befolknings- og Fællesskabets udviklingsforening .

cabbages condomsHøjdepunkter i kål og kondomer i Bangkok

Restaurantens tema skiller sig selvfølgelig ud 393 . Når du vandrer ned ad den grønne sti mod indgangen , ser du allerede de første meget sjove " kondomkarakterer " . Cabbages & Condoms har en række fuldstørrelses mannequiner klædt ud i gummi : Captain Kondom , en brud med sin ruflede nederdel lavet af snehvide kondomer og endda et rødt jolly kondom . Mens der er masser af underholdende ting at se ved indgangen , er atmosfæren en helt anden , når du når terrassen . Der er en gårdsplads med et menneskeskabt vandfald og tusinder af lys hængende ned fra træerne . Cabbages & Condoms tilbyder siddepladser udendørs og indendørs .
cabbages condoms3
Hvad man kan spise ved Cabbages & Condoms i Bangkok ?
Cabbages & Condoms i Bangkok har specialiseret sig i thailandsk mad . Udvalget er imponerende og går ud over det sædvanlige pad thai og tom yum . Supper og karry-retter serveres i en rustik " hotpot " . Udvalget inkluderer krydret sur , frituret havkat salat serveret med en mango dressing , kylling marineret i vild honning og gul krabbe karry med paprika . Drikkevare menuen er lige så lang med cocktails som f.eks. " dirty martini, mojito og pink lady ". Restauranten har vin fra Australien , New Zealand og Thailand . Hvis du ikke er fan af alkohol , kan du nyde frugtsaft .
 
Godt at vide om kål og kondomer i Bangkok
Du kan få gratis kondomer på vej ud , men sørg også for , at du besøger butikken på stedet . Den tilbyder gummirelaterede varer , og nogle sjove anderledes og usædvanlige souvenirs .
Cabbages & Condoms blev grundlagt af Mechai Viravaidya , en filantrop , der sigter mod at forbedre det thailandske liv ved at fremhæve sociale spørgsmål såsom seksuel sundhed , bæredygtighed og anti-korruption .
 
Restauranterne findes flere steder i Thailand .
 
 
Cabbages & Condoms in Bangkok
Opening Hours: Daily from 11am to 10.30 pm
Location: 10 Sukhumvit 12 Alley, Khlong Toei, Bangkok 10110, Thailand
MRT: Sukhumvit
BTS: Asok
Tel: +66 (0)2 229 4610
Location: 10 Sukhumvit 12 Alley, Khlong Toei, Bangkok 10110, Thailand

Read more at: http://www.bangkok.com/magazine/cabbages-and-condoms.htm?cid=ch:OTH:001
cirkler2King Power Mahanakhon
King Power Mahanakhon1
17King Power Mahanakhon er bestemt ved at blive en af ​​Bangkoks større attraktioner, der kombinerer den mest unikke udsigt over byen med en uovertruffen gæstoplevelse . Nyd byen fra Thailands højeste observationsdæk i Bangkok i en højde af 314 meter , med et af ​​verdens største glas gulve på toppen af ​​King Power Mahanakhon-bygningen .King Power Mahanakhon2
Mahanakhon SkyWalk er perfekt til alle besøgende , året rundt . Beliggende i hjertet af Bangkok er attraktionen i verdensklasse let tilgængelig med offentlig transport og BTS skytrain , ikke langt fra Pullman Bangkok King Power .
Med en fantastisk panoramaudsigt fra et indendørs og udendørs visningsområde , er det en must-see-attraktion . Højdepunktet inkluderer et af verdens største glasgulve på 78 . sal , Sydøstasiens hurtigste elevatorer og uovertruffen 360-graders udsigt over Bangkoks betagende skyline .
 
På Mahanakhon SkyWalk lærer du om Bangkoks vigtigste vartegn og seværdigheder gennem banebrydende interaktiv reality . Opret mindeværdige øjeblikke i din hånd med en række forskellige gimmicks og den nyeste avancerede teknologi . Udsigten over Bangkok nedenfor er spektakulær og spændende , uanset om det er dag eller nat . Du ser BTS Skytrain , når det slanger sig igennem byen som et miniatyrlegetøjstog . Med de lange streger med glødende billygter i aftentrafikken , som så mange pulserende arterier, er du klar over, at du står øverst i hjertet af det enorme livscentrum og aktivitet , det er Bangkok .
 
Nyd en bred vifte af toldfrie produkter til stor værdi hos King Power Duty Free & Retail . Køb eksklusive varer , som kun er tilgængelige på King Power Mahanakhon . En international flyrejse til / fra Thailand og pas kræves for at købe toldfrie varer her . Ikke-rejsende er dog velkomne til detailområdet , hvor souvenirs og eksklusive varer er tilgængelige .cirkler2nana plaza in bangkok
nana plaza bangkok18Nana Plaza ligger i Sukhumvit Soi 4 ​​og er Bangkoks " frække gade " , berygtet for sine sjove tema-gå-barer . Det er 3 etager med øje-pirrende aktivitet , alle fokuseret omkring et firkantet centralt atrium . I modsætning til på den bedre kendte Soi Cowboy eller Patpong , er Nana Plaza en " mere voksen " scene . Det betyder ,  at der er ingen familier , ingen markeder og få nysgerrige turister , der går rundt og kigger . Det er et populært sted for dem , der er i humør til en eksotisk visuel oplevelse , og noget ekstremt at tale om , når man er kommet hjem .
 
Når du går ned ad Soi 4 ​​fra Sukhumvit Road , ved du , at du nærmer dig Nana Plaza , når du ser linjen med gadesælgere , der sælger en række underlige og vidunderlige madretter . Disse inkluderer som tum ( krydret grøn papayasalat ) , kai tod ( kulgrillet kylling ) og friturestegte insekter , blandt andre sjove delikatesser - to-go-food de piger , der for det meste kommer fra Thailands nordøstlige Isaan-provins .

Nana Entertainment Plaza
Du hilses velkommen når du passerer under det uhyggelige indgangsskilt " Nana Entertainment Plaza " og videre møder du en masse glødende neonskilte , der råber på dig fra alle retninger . På trods af optrædener er det hele let og " ufarligt ". I stueetagen er det meste udendørs ølbarer at vælge imellem . Showene og go-go-barerne som Lollipop , Pretty Lady og Red Lips er placeret på 1. sal . Personalet her træder ud foran dig på din vej og vil prøve at trække dig her . 
 
Stig på rulletrappen til 1. sal , og det er for det meste go-go-barer. Disse inkluderer Spankys , Carnival , Angel Witch , Fantasia og Rainbow 3. Rainbow 4 er en af ​​de største , med en travl stor vesterlændinge og japanske tilskuere . G-Spot , Cassanova og Temptations er blandt de mest populære for deres blændende ladyboy-shows . Angel Witch til venstre med sine temaer viser også et stort hit . En masse tanke og energi går klart ind i kostumer og forestillinger her . For at få relativ ro skal du gå mod Big Dogs bar i venstre hjørne af indgangen . Dette er et ydmyg bar med øl og en forhøjet terrasseudsigt over gaden og gyder .
 
 
 Nana Plaza
Opening Hours: Daily from 7pm to 3am
Location: 3 1 Sukhumvit Road, Khlong Tan, Khlong Toei, Bangkok 10110cirkler2
 
 
 
 
 

slutteks bangkokt

 

 

 

 

Siden sidst redigeret september 2019


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

 

  

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen


sol1

 

overskrift milkymeter 

 

Til dig med små børn

KLIK her : varm mælk

 

 

 

Det rigtige udstyr4

KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

Hvad magler vi

Andre indkøb

klik her:

Flere indkøb !!

 

Gå til toppen