Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

    udflugtsmuligheder i Krabi

 

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 cirkler2

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Ao Nang Krabi og du kan her se hvad du kan opleve i Ao Nang Krabi og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan derfor sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet. Mange af udflugterne kan også besøges ud fra andre destignationer end dem vi skriver .

Der vil først komme lidt information om Krabi og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der vil enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Krabi

 

 

hvad ved vi om krabi

 

Kort Krabi

Hvis du skal på ferie i Thailand - skal du da absolut besøge Krabi . Det er et at de områder man altid vender tilbage til hvis man har været der èn gang.
 
Krabi er især kendt for sin meget smukke skærgård af små , grønne kalkstensøer , der dramatisk hæver sig i det turkisblå hav . Her er pulversandsstrande i alle størrelser , skov , jungle og stejle klippesider . Om aftenen tegner stejle klippeøer sig mod den mangofarvede himmel .

Smukke, smukke Krabi : Krabi kaldes med rette den smukkeste af de sydthailandske provinser . Kyststrækningen er præget af fiskerlejernes pælehuse og bådemoler . Landskabet er prydet med vidtstrakte ananasmarker og slanke gummitræer og buttede oliepalmer, og brydes af tårnhøje karstklipper og en moskés gyldne kupler .

Krabi`s strande er et paradis for både soldyrkere og vandhunde , og de lodrette klippevægge en ægte cliffhanger udfordring for klatrere . Med de skønne hoteller i Krabi som base kan du nyde strandlivet på øerne , sejle med en longtailbåd til tropeperlen Koh Phi Phi eller til Koh Hong , én af Thailands smukkeste øer .

Naturparker i Krabi : Når turen går til Krabi er der flere naturområder, du kan besøge , blandt andet er der to nationalparker og et dyrereservat . Nationalparken Than Bok Koranee mod nord byder blandt andet på terrassevandfald og kalkstensgrotter med hulemalerier . I Khao Phanom Benca nationalparken finder du den fugtige tågeskovs tætte vildnis og vandfald . Tæt ved nationalparken er Krabi`s mest berømte tempel Wat Tham Sua , ” Tigergrottens tempel ”.

Lavlandsskoven Khao Nor Chu Chi i det sydlige Krabi er populær blandt ornitologer . Samtidig byder Krabi-området på fantastiske muligheder for snorkling og dykning .

Strandene Ao Nang og Hat Nopparat Thara : På rejser til Krabi finder du utrolig smukke kystlandskaber og en sand perlerække af drømmeagtige tropeøer . Både Ao Nang og Hat Nopparat Thara er gode udgangspunkter for ture til karstensklippeøerne i Andamanhavet , til Laem Phra Nang (Railay) og til Koh Phi Phi øerne.

De fleste hoteller på Krabi er samlet omkring strandene Ao Nang , Klong Muang og Railay cirka en halv times kørsel fra Krabi by . I modsætning til den stille og fredfyldte Klong Muang-strand , har Ao Nang-stranden en del restauranter , barer og butikker . Ao Railay er ubetinget den smukkeste af de tre strande , men her kommer du kun til og fra med longtailbåde fra Ao Nang-stranden. Disse Longtailbåde sejler hele dagen og ja - indtil mørket falder på kan du sejle med disse både ud til de omkringliggende Ø`er .

Den hesteskoformede ferieby Ao Nang har en strandpromenade med souvenirboder , massageklinikker , skræddere , kaffebarer og restauranter . I den nordlige ende af Ao Nang finder du Soi Seafood , kaldet ” Soi Sunset ” , med restauranter , der laver skønne retter med fisk og skaldyr og lokale krydderier . Det bedste stykke strand er ved den bilfri promenade i den sydøstlige ende .

Den 3-kilometer lange hvide sandstrand , Hat Noppharat Thara , er en del af Hat Noppharat Thara-Mu Ko Phi Phi National Park og hovedkvarter for nationalparken . Stranden er fredet og der findes ikke solsenge og parasoller her - ligesom det er forbudt for sælgere at være her ( dette overholdes dog ikke 11 ) .

Hvis du Ønsker smukke strande, fred og ro, men samtidig vil bo tæt ved Ao Nangs shopping og forlystelser, er Noppharat Thara et oplagt sted, og her er både restauranter og barer.

Ved den lille fredelige fiskerby Klong Muang er stranden lavvandet og strækker sig langs hele vestkysten. Her er roligt og du er tæt på mange små øer i Krabis smukke skærgård.

Tubkaak stranden : Du finder også smukke og rolige strande og en betagende natur Tubkaak stranden . Fra stranden er der en fantastisk udsigt til de små Hong-øer , samt en flot solnedgang og imponerende klippeformationer .

Ao Railay stranden : Syd for Ao Nang stranden er Ao Railay , en lille tange/halvø med mægtige kalkstensklipper , gode udkigssteder , huler og de dejligste hvide sandstrande inden for gå afstand . Her er fire strande - Tonsai , Railay vest , Railay øst og Phra Nang . Phra Nang stranden er flere gange blevet kåret som én af verdens flotteste . Sandet er blødt og lækkert, vandet har en grønlig farve , og klipperne hænger ud over vandet og gør stranden virkelig unik . I den ene ende af stranden er en rød klippe , som nærmest danner en hule .

På opdagelse i Krabi by : Krabi by slænger sig mageligt langs Krabi-flodens vestbred . Byen huser provinsregeringen og er samtidig områdets største handelsby . Her er en afslappet stemning og et interessant folkeliv . Weekendmarkedet er populært og her finder du 200 boder med bunker af varer .

Byens navn stammer fra dengang man fandt to Krabi, en slags sværd til ceremoniel brug i en klippegrotte . Byens vartegn er Khao Kanab Nam , et par skæve karstklipper . Bag dem hæver Krabis højeste bjerg sig , det pyramideformede bjerg , Khao Phanom Benca .
En ferie i Thailand er også et møde med de lokale . Hver morgen før solopgang samles bønder , fiskere og andre på den overdækkede markedsplads for enden af Soi 9 på Th. Maharat . Om aftenen er der marked på V. Chao Fah-molen , hvor du kan spise lækre måltider , som du selv sammensætter fra de forskellige oplyste boder .
Songtaew's, biler hvor man sidder på ladet , kører i rutefart mellem Krabi og Hat Noppharat Thara med stop i Ao Nang . Disse biler kalder man - blandt turister - for grisebiler  1 .

Oplevelser i og omkring Krabi : Rejser du til Krabi kan du få nogle helt unikke oplevelser - både under vandet og på land . Området har nogle af de bedste snorkle- og dykkersteder og god sigtbarhed . Hvis du har mod på klatring , er området omkring Railay-stranden stedet , hvor du rigtig kan udfordre dig selv. I Krabis fastlandsnatur kan du besøge tågeskov og følge tigerspor i Khao Sok nationalparken . Du kan tage på trekkingture på skovklædte bjergsider , udforske kølige drypstensgrotter , tage på picnic ved et vandfald og meget mere .

Fra havnen kan du sejle rundt i det spændende mangrove område i en longtailbåd og se fugle , aber og små krokodiller . Det er muligt at lægge til ved én af klippeøerne og gå på opdagelse i drypstenshulerne . Du kan fortsætte længere ud i flodmundingen og se fiskerhusene , der står på pæle .
Du kan besøge Koh Hong, én af Thailands smukkeste øer , som byder på et unikt naturområde med kalkstensøer , hvide strande og klare turkisgrønne laguner . Her kan du opleve aber , fugle og varaner i deres naturlige omgivelser . I landsbyen Koh Yoi Noi kan du opleve autentisk thailandsk hverdagsliv .

At Udflugter fra Krabi : At dykke i Krabi-området er varieret og spændende, og her er mere end 200 forskellige slags fisk og mere end 80 koralarter. Et af de bedste snorklingsteder i Krabi-området er Bamboo Island , som ligger tæt ved Phi Phi øerne . Koh Si har to store koralplateauer på hver side af øen , og er et godt sted at snorkle i Ao Nang-området . Den sydlige ende er utrolig flot og har som regel god sigtbarhed . I den nordlige ende af Koh Si er en der stejle væg dækket af piskekoraller . Ved Koh Si ses ind imellem de sky sorttippede revhajer .

I naturområderne omkring Krabi er der to nationalparker og et dyrereservat . I nationalparken Khao Sok kan du komme på en kanotur ned ad Sok floden med en lokal guide og nyde udsigten til kalkstensbjerge og klipper dækket med tropisk vegetation med de eksotiske insekter som lydtæppe . Inde i junglen kan du komme tæt på elefanterne i deres naturlige omgivelser og fodre og vaske de store dyr og overnatte i regnskoven .

Nationalparken Than Bok Koranee mod nord byder blandt andet på terrassevandfald , som du kan bade i , og kalkstensgrotter med hulemalerier . En lokal fisker opdagede en drypstensgrotte , hvor du kan se det sjældne syn af sammensmeltede hængende stalakitter og opadvoksende stalakitter.

I Khao Phanom Benca nationalparken finder du den fugtige tågeskovs tætte vildnis og vandfald . Nationalparken er dækket af uberørt skov , som ved 900 meters højde skifter til tågeskov , hvor svampe , mos , lav , orkidéer og bregner stortrives . Parkens mest besøgte attraktion er Huay Toh-vandfaldet med i alt 11 fald . Den frodige natursti , der fører til vandfaldet , er fyldt med både turister og thaier i weekenden .
Tæt ved nationalparken finder du Krabis mest berømte tempel Wat Tham Sua , ” Tigergrottens tempel ”, hvor skinnende guldbuddhaer og munke i safranfarvede dragter har erstattet grotternes tidligere beboere, tigrene . En stejl trappe på i alt 1237 trin fører 300 meter op ad klippevæggen , og på toppen er en stor buddhafigur og en mindre helligdom med Buddhas fodaftryk indlejret i klippen og et fantastisk kig ud over karstklippelandskabet .

Lavlandsskoven Khao Nor Chu Chi i det sydlige Krabi er populær blandt ornitologer , og er du særlig heldig, kan du se én af verdens mest sjældne fugle , Gurney’s Pitta , som er på størrelse med en rødkælk med en turkisblå kalot på hovedet og turkisblå halefjer .

cirkler2

tur med longtailboat

 1Mange steder i Thailand findes disse sjove longtailbåde. Opholder du dig bl.a. i Ao Nang i Krabi - kan du gå ned til stranden og sejle med disse både ud til de nærliggende Ø`er. Tag f.eks. ud til Railey Beach og spis frokost der derude , eller sejl over til PODA Island for at bade . Det tager kun 15 minutter med båd derud og så er det jo rigtig sjovt. Bådene sejler fra tidlig morgen til sen aften . Man køber en billet til båden ved stranden og når der er minimum 6 personer til en båd - så sejler den . Når du kommer til det sted hvor du vil hen - aftaler du bare med bådføreren hvornår du vil hjem igen . Han kommer tilbage på det aftalte tidspunkt 7 . Du kan se et lille filmklip med en longtail boat ved at klikke her : tur med longtail boat

Du kommer tilbage til denne side igen - efter at have set filmen , ved at klikke på pil til venstre øvert på din side.cirkler2tur med speedboat

086

 2
At sejle ud med speedbåd er en oplevelse for sig. Er I 8-10 personer eller flere så lej en " private speedboot " . I kan få en speedbåd med 2 motorer for en fornuftig pris. Aftal med bådføreren hvor I vil sejle hen og han klarer dette. Som regel har de de 2 mand med på båden. Bliv hentet klokken 9 ved strandbredden og sejl hele dagen til klokken 17. Der er fart over feltet. Nogle steder I kan sejle hen er: James Bond Island - Hong Island - Hong Lagoon.

Er I ikke så mange - så tag med på en speedbådstur sammen med andre - det er også fint. Der findes ofte flere forskellige ture at vælge imellem.

For os gik der sport i at finde den speedbåd med flest motorer på - og vi er nu oppe på en båd med 5 x 225 HK motorer - fedt 20 .

Den store båd på billedet kan have 50 personer om bord og størrelsen gør også at den sejler roligt på vandet - selv om det går stærkt !!

Du kan se et filmklip fra en speedbådstur ved at klikke her på speedbådstur og høre den " fede lyd " når alle motorer er igang .

Der kan være stor forskel på at sejle ud i højsæsonen og sejle ud i regntiden....så spørg lokalbefolkningen om bølgernes højde . Du kan se et eksempel på at sejle ud i regntiden ved at klikke på dette link : Speedbådstur i høje bølger

Du kommer tilbage til denne side igen - efter at have set filmen , ved at klikke på pil til venstre øvert på din side.

cirkler2

Phra nang cave

3
Fra Ao Nang kan man med longtail-båd sejle Phra Nang Cave Beach , det tager ike mere end 15-20 minutter .  Stedet er ikke ret stort , men der fredeligt og der er en fantastisk badestrand der. Der er virkelig flot herovre . Flotte klipper " hænger i luften " og der er rent klart vand her . Sejl over om formiddagen og bèd bådføreren hente dig senere , når du vil hjem igen . Snyd ikke dig selv for denne oplevelse hvis du er i Ao Nang .

På stedet ligger der også et hotel med 5 stjerner. Sikkerhedsvagter bevogter dette hotel døgnet rundt. En overnatning på dette hotel koster D.kr. 6000 pr. nat - ( 2011-priser ) .
Og som det fremgår af billedet ovebnver , er der også andre sjove ting at se på dette sted 18

Phra Nang Beach

Stranden ved Phra Nang Beach

 

 

Se et lille filmklip fra stedet ved at klikke her under

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

cirkler2

crystal pool081

 4
For at komme til Crystal pool skal man gå ind igennem en større mangrove skov og får her mulighed for at se mange forskellige og farverige dyr på vejen - bare kig efter i træerne og skovbunden - de èr der. Du kommer til sidst til Crystal pool , som er en krystal klar sø - hvor du kan bade i . En utrolig flot tur.  Vær opmærksom på at der er mega glat på kanten af søen .
 

cirkler2 blue lagoon

5
Når du alligevel er ved Crystal pool - så gå endelig videre ca. 1 km ind i skoven og se denne flotte blå lagoon. Du kan ikke bade i søen - da den er total bundløs - men du kan få nogle flotte billeder der. Vandet er bare HELT BLÅT.
cirkler2 oplevelse blue lagoon087

6Når du er kommet op til Blue Lagoon - så prøv at stå ved broen og klap i dine hænder. Du vil så opleve at det bobler op fra bunden af Blue Lagoon. Vi har prøvet dette og det er rigtigt  15 .

cirkler2

Hot springs

7Hot springs - er de varme kilder. Det er et sted hvor der kommer 45 graders varmt vand ud af bjerget. Du kan bade i dette vand og rigtig føle varmen. Denne tur kan sagtens kombineres med en anden tur på denne rute - elefanttur - Crystal pool o.s.v.

Husk at det er ikke sundt at opholde sig mere end 15 minutter i de varme vand .cirkler2

hong lagoon082

8Du har mulighed for at sejle til Hong Lagoon med speedbåd. Du sejler ind af en lille åbning i bjergene ( se billedet ) og kommer ind i en lagune. Du har kæmpe høje bjerge helle vejen rund omkring dig og der er kun den ene vej ud igen. Få bådføreren til at stoppe motoren og nyd stilheden derinde. Et helt utroligt flot syn og mega flot vand der. Du skal kombinere denne tur med andre steder . De små salgskontorer på gaden i Ao Nang har forslag til dig , når du kommer .
cirkler2

aber paa stranden

9Hvis du er i Ao Nang kan du gå ned på stranden og så gå til venstre hen til enden af denne ved bjergene. Her kan du opleve aber i større stil. Aberne kommer ned fra træerne og vil gerne fodres. En ældre dame sidder der og sælger bananer - som du kan fodre aberne med. Nogle af aberne er temmelig nysgerrige.

Bemærk at aberne er der på nogle bestemte tidspunkter om dagen - spørg de lokale om hvornår.

Men pas også lige på . Et abebid kan ødelægge din ferie ... da det kræver omgående lægebesøg samt besøg ved lægen hver dag efter i 3 dage . Vi mødte et ungt par et år derude som var blevet bidt af aberne og det ødelagde en del af deres ferie .

Du kan se et filmklip med aber ved at klikke her på dette link : Aber på stranden

Du kommer tilbage til denne side igen - efter at have set filmen , ved at klikke på pil til venstre øvert på din side.

cirkler2 besog hos dvarge083

 10Er du i Ao Nang skulle du benytte lejligheden til at spise hos de 2 tvillinge-dværge på en lille restaurant uden for byen. Den ligger helt derude hvor færgen sejler til Phi Phi fra Ao Nang. De 2 dværge serverer i restauranten og farer frem og tilbage mellem gæsterne. De ser vældig underholdene ud . De vil meget gerne fotograferes sammen med dig :o) .Og man spiser faktisk rigtig godt derude. Restauranten er blevet udviddet næsten hver gang vi har været det . De har bassin - så at du selv kan vælge den fisk eller hummer du vil spise.
cirkler2

poda island088

11Fra stranden i Ao Nang kan du tage en long-tail båd over til Poda Island og bade i det smukke vand. Turen derover tager kun 15 minutter i båd . Stranden derovre er perfekt med hvidt blødt sand og så er der en mega smuk natur derovre. Tag et par bananer med på turen til at fodre de flotte fisk i vandet derovre.  Der ligger èn restaurant på Ø`en - så der er mulighed for at spise der også. I højsæsonen er der en Beach-bar , som serverer drinks og kolde øller.  Er du i Ao Nang - SÅ SKAL DU BESØGE DENNE Ø.cirkler2 paa tur med tuk tuk

12Er du i Ao Nang så kan du benytte de små TUK-TUK`er der drøner rundt i byen. Aftal med dem at du vil se lidt af området og de kører dig rundt. Det koster ikke ret mange penge og når du sidder på disse , oplever du meget mere og kan se alt. Og så er det jo også sjovt. Mange af disse Tuk-Tuk førere overgår hinanden med store stereo anlæg og blå lys i deres Tuk-tuk`er .
 
cirkler2

 Railey beach

13Er du i Ao Nang og bare vil slappe af - så tag en longtail-båd over til Railey Beach ( 10 min. sejlads i Long Tail Båd ) - . På denne Ø , som ligger inde i en bugt , kan du bade i det dejlige vand eller du kan nyde en frokost på en restaurant helt ned til vandet. Og som det fremgår af billedet kan du også få massage.

Der er også mulighed for at gå en lang tur ind i bjernene på øen - hvor du møder aberne !!

Er du til " mountain Climbing " er dette også en mulighed derovre.

 

Aftal med bådføreren fra Long-Tail Båden hvornår du vil tilbage til Ao Nang igen - så kommer han og henter dig ... Nemt !!  32 .

cirkler2 four islands

14Fra Ao Nang kan du tage med bådtur til 4 forskellige øer. Båden sejler til Phra Nang Cave og fortsætter til TUP Island, hvor der er mulighed får at gå over til 2 andre ø`er - når der er lavvande. Efter dette forsættes til Chicken Island, hvor der bliver mulighed for at dykke på det åbne hav og se flotte fisk. Turen sluttes på PODA Island, hvor der serveres frokost og frugt. Efter dette bliver der mulighed for at bade et par timer inden der sejles tilbage til Ao Nang.

cirkler2 Krabi by                               15Er du i Ao Nang - ja så tag " Grisebilen " ind til Krabi By og kig lidt på forretningerne. Disse " Grise biler" ( busser ) kommer kørende hele tiden i gaden og du skal bare vinke og de holder ind. Når man kører med disse biler oplever man også lidt mere, idet man jo næsten sidder ude i det fri. En lille oplevelse som absolut også er værd at tage med !!


cirkler2 cafe europa

16Fra Ao Nang kan du tage bussen ( grisebilen ) ind til Krabi Town. Her kan du nyde en dansk peberbøf på Cafe Europa som drives af danskeren  Henrik Enevoldsen. Du kan så samtidig få en hyggelig sludder med Henrik og måske få nogle tip til udflugter. I højsæsonen driver han også " Nyhavn " lige overfor - med Jazz og fad-øl. Altså dansk mad til Thai priser - lækkert. Det er jo ikke så tosset med en sildemad og en snaps . Cafe Europa blev desværre lukket i år 2017 - da ejeren ikke kunne sælge den ..... men vi lader lige billedet stå her på siden - som et minde .cirkler2 Tiger temple cave

17 Fra Ao Nang kan du tage ud til Tiger Cape Temple  - som ikke ligger så langt væk. Der kan du komme op og kigge ud over området ved lufthavnen. Der er ialt omkring 1275 trappetrin derop. Trin som er meget forskellige. Nogle er smalle og ikke ret høje - andre er brede og høje. Det kan være ret anstrengende at komme derop. Udover dette kan du også se træer der er over 100 år gamle i skoven der ligger ved siden af. Der er mange aber derude.  Et godt råd : tag ikke derud når det er for varmt og hav endelig rigelig med vand med når du går op .cirkler2 phi phi island

18Tag færgen over til Phi Phi Island. Skal du til Thailand - ja så skal du helt sikkert ud på Phi Phi Island. Det er vel nok den mest kendte Ø i Thailand. Ø`en har oplevelser nok til at du kan tage en overnatning derovre og så sejle hjem dagen efter. Ø`en har mange shopping-gader og rigtig mange restauranter. Vent med at booke overnatning til du kommer i land derovre. Hotel-sælgerne står på kajen når du sejler ind med færgen. Og de har mange gode overnatningsmuligheder og tilbud på disse. Når du køber din færgebillèt derover til - så køb det der der hedder " open Ticket " - så kan du vente til dagen efter med at sejle  hjem, hvis du ombestemmer dig og vil tage en overnatning derovre.  

cirkler2 elefant trekking

023   19Uanset hvor du er i Thailand så er der mulighed for at komme ud og ride på elefanter. Snyd ikke dig selv for denne oplevelse. De store dyr går stille og roligt ind igennem skoven, mens du sidder på en stol på ryggen af dem. Efter turen får du som regel lov til at fodre dyrene - samtidig med at du kan tage billeder af disse. Så oplèv disse store fantastiske dyr på nært hold.

448

Efter at vi har set hvordan elefanterne behandles i Thailand - vil vi ikke længere anbefale disse elefantture . Hvordan elefanterne behandles - kan du se ved at klikke på dette link : Elefantens liv i Thailand

Så vil vi hellere anbefale dette sted som du ser herunder :

 

Krabi elephant care Elefant Carw house Krabi

 

Krabi Elephant Care

20Vi besøgte stedet i marts 2019 og det var en fantastisk oplevelse . Man bliver afhentet på sit hotel og kørt ud i en jungle . Man kører ad snørklede veje med huller og steder hvor der næsten ingen veje er . Så kommer man til et sted midt inde i denne flotte natur , hvor der bare er " totalt stille " - ikke en lyd kan man høre .

Sammmen med en guide går man 4-500 meter ind i junglen og finder elefanterne . Man fodrer dem og man bader dem i et vandløb . Det er en meget speciel oplevelse at komme så tæt på disse store fantastiske dyr . Og det der måske er mest fantastisk her , er at man virkelig kan se at elefanterne har det godt i dette reservat . De bliver passet og plejet . Du kan se et filmklip fra stedet ved at klikke på dette link : Elephant Care

Denne oplevelse må du ikke snyde dig selv for hvis du er i Ao Nang / Krabi .  

cirkler2james bond island


21Sejl ud til James Bond Island. Se Ø`en hvor filmen " the mann with the golden gun " er optaget. Tag en speedbåd derud og kombinèr denne tur med andre Ø`er på vejen. Der kan tages mange flotte billeder på sådan en tur. James Bond Island har en del souvenier butikker derude pg sælgerne er meget aggressive.  Der er et stykke vej at sejle derud - så kombineret med andre ø`er på turen - bliver det en heldags tur. 

cirkler2 chicken island

22Sejl ud forbi Chicken Island - der med sit kyllinge hoved kigger ud over havet. Tag billeder at dette flotte motiv og kombinèr denne tur med en speedbådstur til andre Ø`er . 

cirkler2 pannee Island

23Panyee Island er en hel by der er bygget på pæle ude på havet. Der bor " i byen " ca. 5000 mennesker og der er både skoler - restauranter og butikker derude. Panyee Island ligger ikke langt fra James Bond Island og kan fint kombineres med en tur derud. - Spist evt. frokost på Pannyee Island - de har fine restauranter derude.

cirkler2 snorkling og dyknig

 24Mange steder i Thailand kan du komme ud og snorkle / dykke og se alle de flotte fisk. Når du alligevel booker en speedbåds-tur , så snak med bådføreren om , hvor det er bedst at snorkle. Han sejler så gerne ud til et af disse steder og smider ankeret ud. Han bliver liggende med båden så længe du vil have dette. Hop i vandet og se de flotte fisk. Tag bananer med ud til fiskene :o)

cirkler2 Maya bay

25Tag med speedbåd til Ø`en Maya Bay. Ø`en hvor filmen " The Beach " er optaget her. Det er en utrolig smuk Ø. Den ligger inde i en bugt. Der er ikke så mange butikker derovre - kun en enkelt kiosk hvor du eventuelt lige  kan købe noget koldt at drikke. Turen til Ø´en kan fint kombineres med en speedbådstur til andre Ø´er.

Ø´en er også med på flere af de turforslag der kan købes på informationskontorer på gaderne i Ao Nang.

cirkler2 tag med bybussen

26Stig på bybussen og bare kør med ud i det blå. Du oplever meget på sådan en tur. Der er jo ingen glas i vinduerne og du kan kigge frit ud. Det koster næsten ingenting ( 30 bath = 5 D.kr. ) og så kan du køre med en times tid. Ser du et eller andet som du gerne vil besøge - ja så trykker du bare på en knap i loften og bussen holder. Du kan jo altid hoppe på igen når han kører den anden vej igen en times tid senere. cirkler2 slutteks2t

 

 

 

 

 

Siden sidst redigeret september 2019

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

 

  

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen


sol1

 

overskrift milkymeter 

 

Til dig med små børn

KLIK her : varm mælk

 

 

 

Det rigtige udstyr4

KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

Hvad magler vi

Andre indkøb

klik her:

Flere indkøb !!

 

Gå til toppen